A DAX pofozkodást nem 7100, hanem 7200 körül vártam ma.
A DAX pofozkodást nem 7100, hanem 7200 körül vártam ma.
Soha soha egyszer sem írta le, konkrétan, hogy mi a hozama az " ügyességnek"
A késlekedés miatti veszteségeket már egy óvodás is kívülről tudja, / bukás a magas hozamú papírokon, nép sanyargató drágaság a gyenge forint miatt, a kívülről igen jellemtelenek tűnő hintázás miatt további befektetői bizalom gyengülés, kutya nem hozz ide pénzt, stb/
Mi a hozama?!
Viszont sem a szentté avatás, sem a Nobel-díj nem fenyegeti.
"Mosónőnek írtam, mint rajongónak"
Írtam már, hogy nálam jobban kevesen utálják a kerályt. Ibrát és C. Ronaldót is utálom, de ha jól játszanak, azt elismerem. És most a kerály ügyesen triblizik.
"A sematikus paraszti makacsságot hogy lehet okos taktikaként dicsőíteni újra meg újra?! "
Jó az, így majd megint lesz > 10% hozam amikor jól bevásárolunk és ha majd menesztik a követet Irinához akkor meg eladunk. Ha megbízhatóan makacs akkor lehet rajta pénzt keresni.
ja félre gondoltam:-)
Érdektelen? Elismert szakemberként szólaltatják meg a médiumokban minden oldalon. Higgye el van hatása a szavainak. Ha pozitívak vagy negatívak akkor is.
Nem is említettem Csaba urat, csak azért sem, mert tökéletesen érdektelen volt a nyilatkozata, ezzel a " lehet, ha , elkerülhető, de én szeretném, " Mellékesen nem elkerülhető, illetve sokba kerülne elkerülni, de erre majd fél év múlva érdemes visszatérni.
Mosónőnek írtam, mint rajongónak.
Nem hinném hogy Csaba ezt érdemli, eddig politikai fertőzésmentesen nyilatkozott mindig. Sok év alatt ezt bizonyitotta. Az más kérdés egyszer neki is meg kell állapodnia valahol de lehet a szakmai pálya mellett dönt. Nem olyan fényes de mindenképp hosszabb.
Szerintem az egyik legelfogultabb O.V. rajongóval állunk szemben, ami egy mosónőtől pláne furcsa, mert az egykori nincstelen vidéki fiú zsigerből a gazdagokhoz törleszkedik, és viszolyog a szegény sorú emberektől.
A sematikus paraszti makacsságot hogy lehet okos taktikaként dicsőíteni újra meg újra?!
Azért dörzsöltebb a kerály. Mint a népmesében, volt Fellegi Tomi az IMF-nél, meg nem is.
ja....csak a fociban a 2 perces kirúgást sárga lappal szokták díjazni....és a bíró már a zsebéhez nyúlt....
Én régebben nem voltam elájulva Csaba Lászlótól, de ez valóban egy korrekt nyilatkozat. És az is egyre nyilvánvalóbb, hogy a kerály miért húzza az időt. Mint a focimeccsen, amikor egy kirúgást két percig húz el a kapus, vagy amikor a cserénél a pálya legtávolabbi pontjáról megtört öregemberként csoszog le a játékos.
Fantasztikus riport! Nagyon bírom a csávót! 2010 ben azt hittem, reméltem kap valami szerepet is a kormányban.
Akartam idézni a riportból de rájöttem annyi benne a ütős mondat hogy az egész cikket idézhetném:-)
Lupin úr ismeri a mondást: Türelem......
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/19/nem_kell_mindenaron_imf-hitel/
Nem véletlenül megy az időhúzás. A kávéivás szokása mellett ezt is eltanultuk a törököktől.
Ázsia teljesítménye és a futik alapján az európai kereskedés enyhe pluszban nyithat, amit nyitás után megpróbálhatnak visszaszórni. Be fog halni a kísérlet, jön a további hegymenet. A DAX a kezdeti tötyörészés után nekiindul a 7200 felé. Ott lehet aztán egy kis pofozkodás.
Nálunk az elején csinálhatnak egy kis kamupánikot, de az is be fog halni. A kerály mondott ugyan néhány marhaságot március idusán, de mindenki tudja, hogy ez kettősbeszéd. A kettőslátástól eltérően komolyabb orvosi vagy befektetői beavatkozásra nincs ilyenkor szükség. Az pedig, hogy egyesek virágcsokor nélkül akarták csütörtökön meglátogatni Irinát a Bank Centerben, sima bunkóságnak minősíthető.
A BUX hatit 20100, az OTP-t 4000 fölé várom ma.
Megvolt a pincelátogatás. Olaszrizlinget kóstolgattunk. Hát.... A pozitívum, hogy a haver is tisztában van a hiányosságokkal. Mivel kiváló közgazdász, de erősen amatőr borász, összeadta a költséget, és az jött ki, hogy jobb olaszrizlinget vehetne olcsóbban bármelyik élelmiszeráruház középső polcáról. Viszont javulni akar. És továbbra is nagy a szerelem a borászkodás iránt. Hamvas Béla helyett azért szakkönyveket javasoltam neki.
Viszont volt a faluból zseniális disznótoros. A háziasszony tepertős pogácsája egy álom volt. A jó tepertős pogácsa sokat tud javítani a közepes olaszrizlingen.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/optimista_az_imf_vezer.164386.html
Úgy látszik, Fellegi Tomi elmondta nekik a tutit a múlt héten.
Amúgy ez újabb ütőkártya a kerály kezében. A bazi nagy optimizmusnak ártana, ha magyar-cseh-lengyel bili kiborulna. A múltkor még Angela lebeszélte a kerályt arról, hogy billegtesse a bilit, de még kezében tartja veszélyes fegyvert a magyarok kerálya.
Levették Magyarországot a térképről a külföldi befektetők
Immár nemcsak európai viszonylatban számít perifériának Magyarország, hanem Kelet-Európában sem számít igazi célországnak a működőtőke szempontjából. És ezt már nem csak bizonyos számsorok igazolnak, hanem a befektetők érzete is ennek megfelelő - derül ki a téma egyik legnagyobb átfogó vizsgálatából.
Köszönjük fidfesz!
Döglődik minden, csak a hatalom virul, tolja ki kamionnal a pénzt magának, előre spájzol az ínséges napokra.
"Sajnos beleszeretett a borászkodásba. Nem kellett volna."
De ugye hát....a barátság :-)