Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

+5,26%

#491195 Muskatli

pff, nem hiszek szememnek...

remélem a következő hetekben/hónapokban a zöld szín fog a változatosság kedvéért beleégni a szemembe...

Re: nincs cím

#491181 macika Előzmény: #491176

igaz.

meg is bámulják végig a faluban a hajtókart amikor pistabácsi elteker a kocsmába a karbonszálassal ))

Re: nincs cím

#491176 Rozsdáskilincs Előzmény: #491169

Olyan mint a méregdrága klubtagság azért fizetünk hogy másnak ne legyen. Írhattam volna mosóport is példának. Egyszer azért drágább mert benne a hatóanyag, másszor meg azért, mert kivették belőle hogy kímélőbb legyen:-)

Re: nincs cím

#491160 pepe01 Előzmény: #491097

Nem várom, hogy megértsd :D

A kis szériás carbon lánckerekű hajtókarokat már ki sem teszem, meg sem érdemlitek:D

Óvatos korrekció kezdődött a papírban, meglátjuk forgalom nélkül meddig jut.

Re: nincs cím

#491145 Rozsdáskilincs Előzmény: #491097

Ma már senkit nem érdekel hogy pattog a falabda?:-) Az éjjeli magas szintü elemzések elbizonytalanították a spekiket.:-)

Re: nincs cím

#491079 Formerplayer Előzmény: #491078

Rendben. Az utolsó mondatod feljegyezve, majd segíts kiguglizni, ha itt az idő...

A többi a szokásos szerencsétlen melléduma, fel sem kaptam rá a fejem....

Na jó éjt neked, prolivezér, kikapott a "kerály" meg a rókaszemű csapata, szerintem holnap indíts egy adag otp shorttal aztán zárj 20 forinttal feljebb. Vagy fordítva....

Re: nincs cím

#491078 Arsene Lupin Előzmény: #491075

"Te egy igazi világbarma vagy, Lupinné."

Ez az attribútum a negyedelést bambán végigülőket illeti meg.

"Te egy igazi világbarma vagy, Lupinné."

Hogyne látott volna, én mosok a főorvos úrra és a nagyságos asszonyra.

"térjünk ere vissza egy hónap mulva....."

Az is egy állat, aki még egy hónapot bambán végigül ebben a papírban.

"szerinted innen shortolni kell a papírt, ha valaki keresni akar a téged olvasók közül?"

Messze el kell kerülni a papírt. Kivétel az addikt, száz forintokért ugráló spekák. De ők sz*rnak a fundamentumokra, csak a rángatás érdekli őket.

Re: nincs cím

#491077 Arsene Lupin Előzmény: #491074

"Konkrétan szilánkosra törik a kezét és feldugják a seggébe......"

Ez egy beragadt, besz*rt spekuláns fenyegetése volt. Tuti infó birtokában az ember nem ír ilyeneket, hanem csendben betolja a nagymama járókeretét is a poziba. Persze, ha 12K körül tette, akkor tényleg egy barom. Szegény nagymama!

Amúgy a mai lírai költeményei alapján egy normális speki elkezd sürgősen realizálni.

Re: nincs cím

#491075 Formerplayer Előzmény: #491071

Te egy igazi világbarma vagy, Lupinné.....Minden tényként előadott blődségedből lejön, hogy igazából világ életedben csak a felszínt kapargattad.... ó hogyne, a "csártban" előre jelzik, ha ki akarnák venni a könyvet....Téged látott már orvos vagy ennyire ütős a koccintós bor?

NA mindegy, térjünk ere vissza egy hónap mulva.....

p.s.: szerinted innen shortolni kell a papírt, ha valaki keresni akar a téged olvasók közül?Szokatlan lesz, de próbálj meg egyenes választ adni....

Re: nincs cím

#491074 Formerplayer Előzmény: #491067

Akinek sem emelkedésben, sem esésben nem volt pozija, csak a partvonalon kivülről pofázott mindig, az egy szerencsétlen lúzer,mert fogalma sincs, mire való a tőzsde...Ha még ehhez úgy gondolja, okosakat is mond, közben a valósággal ez köszönő viszonyban sincs, az egy szánalmas pojáca.

Ja egyébként kiváncsi vagyok, ősszel is itt fogsz e még pacalszagúakat böfögni vagy játszod továbbra is a bazári majmot...

Igazad van, prolik gyöngye, én maradok itt, neked meg a zótépé déjtréd jutott...Az tudod egy ősi szokás, hogy illik nem a kerítés túloldaláról átkiabálni, mert jöhet egy olyan szél, ami kidönti a kerítést, s a fajtád igen nagy bajban lesz. Konkrétan szilánkosra törik a kezét és feldugják a seggébe......

Egyébként a könyvkivételre térjünk vissza nemsokára. Feltéve, ha a szellemi vezéred, a "mérnökúr" nem akarja egy pár kultúrált kézmozdulattal szétkúrni a papírt megint...Persze gondolom lassan a NAV is felfigyel erre a "titokzatos" angol off-shore cégre...

Re: nincs cím

#491071 Arsene Lupin Előzmény: #491065

Amúgy az is egy barom, aki hisz még a a kamu-bennfentes hitegetéseinek. A bennfentes infói a negyedelés közben sz*rt sem értek.

A nem éppen erkölcsi piadesztára állítható "Év üzletembere" lenne az első, aki az esetleges pozitív fejleményeket kiaknázna. A chart viszont nem azt mutatja, hogy valaki ki akarná venni a könyvet.

Ön persze hülyíthet, de már csak a világ barmai hihetnek Önnek.

Re: nincs cím

#491067 Arsene Lupin Előzmény: #491065

Írtam már, hogy aki bambán végigül egy negyedelést, az egy marha. Ráadásul ha végig a cégismeretre hivatkozik, az egy marha a négyzeten. Szerintem észt már ne osztogasson. Önnek sem sok lehet, ha negyedelt. Vigyázzon arra a kevésre.

"a fontos változások egy részéről már egy páran tudnak"

Hülyítés a köbön. ilyen kamuinfókkal b*szta át a spekiket végig. A google mindent megjegyzett.

Ha lennének fontos infók, már rég kivették volna a könyvet.

Re: nincs cím

#491065 Formerplayer Előzmény: #491051

Jó téged olvasni, prolikám, ahogy utólag átírod a történelmet, és a végén még el is hiszed magadnak, hogy te csak visszaütöttél.

A helyzet viszont az--aki itt volt tudja, az esetleges újaknak a tisztázás végett--, hogy a mosónő titulust az érvek nélküli mocskolódásért, az igazi kisemberekre jellemző zsigeri irígykedésért ("megvásárolt emberek és díj",) a logikai bakugrásokért kaptad. A "mosónői" és "viceházmesteri" jelzők az "ántivilágban" nem egy foglalkozáskör megvetésére, hanem egy szellemileg igénytelen, de rendkívül nagypofájú, műveletlen embercsoport körülírására szolgált: lásd pl a kocsisok...

Nem te vagy az egyetlen, akivel volt és lesz vitám, de a logikus érvek előtt meghajlok, még ha esetleg nem is értek velük egyet. Nem egy fórumtárssal tudtam eddig vitatkozni, s sokszor a végén igazat is adtam nekik.

Azt is bevallottam, hogy ez elmúlt fél év "kapufa" volt, történtek általam előre nem látott és feltételezett rossz vezetői döntések, aminek az eredménye a mostani árfolyam. De kedves mosónő, a helyzet igen komolyan változóban van.

Szó sincs kifacsarásról, meg vizionált hiénacsapatról, gyémántokra ácsingózókról.

Téged igazából sohasem érdekelt a cég, kibicként ugyanazt a 3-4 panelt forgatod, szellemileg láthatóan kihívást jelent számodra egy céget komolyabban megnézni és utána nyilatkozgatni róla....

Nem baj, de hogy még csak nem is feltételezed, hogy az általad véltek mellett egy egészen más valóság van, az már szellemi korlátoltságra utal. Megértelek, hisz a zótépé déjtréd minden hasonló momentumot kiölt belőled, csak nem kéne ekkora hangerővel nyomni, mert igen könnyen fordulhat a helyzet, s akkor bizony a mosónőkkel felmosatják a padlót....

A lényeg pedig--a fontos változások egy részéről már egy páran tudnak--, hogy a fundamentális vesszőfutásnak igen jó eséllyel vége. Ez az árfolyamban nem kell hogy azonnali, drasztikus változást hozzon, hiszen nem tudhatjuk, hogy a mosónők által az"egekbemagasztaltmérnökúr" még mennyi papírtól akar megszabadulni, de itt is közeleg a fordulat.

Nemsoká lehet új érvek után nézni az irígybrigádnak....