az rég volt, azóta fejlődött a 'technika' :))
Még ezt a KEG-es elgondolásomat véghezviszem oszt jónapot. :-)
Rajta vagyok a témán. :-)
Ez jó kérdés ! :-)
Elci, bocs a kérdésért, de arra sosem gondoltál, hogy normális papírokkal kereskedj (pl. OTP, Richter, Matáv)?
Esetleg arra, hogy megoszd a tőkéd (ha már úgyis van egy rakás KEG-ed, akkor minek pont az még)?
KEG-ben meg fogod tudni az "igazságot"?
Johny !
Kérlek mond el a véleményed. A KEG-nél is várható szerinted,hogy letisztulnak a történések és azért közelebb kerül(magasabbra)kerül az árfolyama valós értékéhez?
Én azt tervezem,hogy ha eladtam a Phylt akkor azon is KEG-et veszek.
A phylen azért nem morfondírozok mostanában,mert úgy sem tudjuk meg az "igazságot".
Szerintem Közgyülés után beindul a dolog, addig is szép lassan gyüjtögetni fogják tovább...
nem volt kedvem, erőm akkor jobban utána gondolni, meg hasonló eseteket keresni, de elvileg kivitelezhető lehet...
ha párhuzamot vonok a példa eset és a mai helyzet között, lehet pont itt is őszre lesz belőle tűzijáték.. de addigra 150 fölé kellene kerülni....
Persze, hogy olvastam, ezért irtam az előző üzenetet!
Van az 50% is...
olvastad az emailt amit a napokban küldtem? eléggé sci-fi de adjunk neki 1%-ot :))
Egy biztos 35 Ft-nál lényegesen tovább fog emelkedni...
Aki most eladja 1-2 Ft miatt az idióta...
Nem hiába görgették tovább 36 Ft-on a hatit júniusi lejáratra...
Fel a fejjel Zolika, lesz ez még igy se...:-))
U.I.: Egyébként okos manus vagy Te Zolika, valszeg az lesz, amit kitaláltál valamelyik nap...
osztalék rally b-cash 1 mrd várakozásra
re opcios pontok mummy )
Zoltán, hány napos felfüggesztésre számíthatunk hamarosan maga szerint a holdingnál a tőzsdén?
10 éve ezeken a hantás szövegeken röhögök
hát nem veszed észre?
csucska elek kamu tőzsdés
re iroda sex ))))