Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#490905 Netmaster Előzmény: #490892

"Lázár János szerint pofátlanság volt Schiffer Andrásnak exponálnia magát ügynökügyben, hiszen nagyapja Schiffer Pál a Kádár rendszerrel együttműködve a festői Skandináviában volt nagykövet.

1946-ban amikor Péter Gáborék elítéltették Demény Pált a kommunista ellenállót, egyik kedves elvtársukat Schöpflin Gyulát kinevezték a Magyar Rádióba műsorigazgatónak. Ő volt az, aki Kútmérgezők című rádiós előadásával elindította a Németh László elleni kommunista hecckampányt. Hogy egyik szavam a másikba ne öltsem, ezt a derék Schöpflin Gyulát később kinevezték stockholmi nagykövetnek. Tapasztalataim szerint ez a Stockholm is Skandináviában van. Aztán amikor elvtársai hazarendelték egy kisebb kivégzés végett (gyk. az ő saját külön bejáratú kivégzéséről lett volna szó), Nagy Britanniába emigrált."

http://orulunkvincent.blog.hu/2012/03/17/majom_536

Ez így nagy égés, Jani. Nem elég, hogy hülyeség, még ekkora magas labda is.

#490901 Láma Előzmény: #490874

"Gyönyörű beszéd volt. Én mindig sírik"

Annál a résznél, mikor -posztkomcsi múltjával a háta mögött- a posztkomcsik elítéléséről, felelősségrevonásáról beszélt én is elpityeredtem kicsit a meghatottságtól.

#490899 Láma Előzmény: #490876

" és soha az életbe nem fogja éjjenezni Orbánt az, akit még inkább a mélybe taszít, és inkább elvesz tőlük..... "

Érdekes dolog történt ma délután. Legkisebb lányom 8 éves. 4-5 éves korában megtanult olvasni és számítógépen írni. 3-4 éve gyakorlatilag önállóan internetezik, keres magának játékokat, meséket stb. Ma délután itt volt egy osztálytársa. Feltünt, hogy egy ideje nagy a csönd. Gondoltam megnézem mit csinálnak. Ültek a számítógép előtt, keresőben Orbán Viktor, megnyitva egy rakás oldal. Kérdezem mit csináltok?

-Csak megnézzük ki ez a szemét.

Mi van????

Mint kiderült, a barátnő szülei most kevesebbet keresnek, és egyelőre nem jut új biciklire, hogy nagyobbra cseréljék a kinőtt tanuló minibiciklit. Nem tudom, hogy ezt hogyan magyarázták el a gyereknek, de a vége az lett, hogy játék közben kíváncsiak lettek, ki ez a szemét, aki miatt nincs új bicikli.

8 évesek. Ész megáll.

#490892 Előzmény: #490883

Bár Lázár egy görényversenyen biztos győztes lenne, Schiffer mit csodálkozik?

Harsány ítélkezés tőle sem áll mesze, holott tudva tudja, hogy kevés család van, akiknél visszavezetve ne lenne hol egy kis antiszemitizmus, hol egy kis nyilas érzelem, hol egy kis érdek kommunistaság. Ez önmagában egy dolog, sokszínű idők voltak, nem hiszem, hogy az esetek nagy százalékában ítélkeznünk kéne./ kivétel az egyértelmű bűnösök, Szálasi,vagy Rákosi bandája/

Viszont olyan jó lenne, hogy akik nagy pofával ugatnak, előtte gondosan tanulmányoznák felmenőik életpályáját. Nem, nem kell az ősökért felelősséget vállalni, de akinek a nagymamija madám volt egy kupiban , és az anyukája abból a pénzből nevelte, az éljen boldogan, de ugasson állandóan a kurvák ellen, mert gusztustalan.Ezt meg kéne szívlelni pár millió honfitársunknak, és akkor talán nem a nyálas frázisháborúkkal foglalkoznának szűnni nem akaróan.

#490885 Liet_ Előzmény: #490878

Valamelyik délután újra elolvastam Orwelltől az Állatfarmot, félelmetes volt hogy mennyire összecsengett ezzel a garnitúrával.

#490884 Rozsdáskilincs Előzmény: #490878

Vona "rabszolga" szavai elég volt hogy petárdázzanak az IMF-nél. Jól fog mutatni márc 15. a nemzetközi sajtóban.

Schiffer szerint Lázár l…

#490883 Wall street

Schiffer szerint Lázár lesüllyedt a csatorna mélyére

Lázár egy kommunista kollaboráns leszármazottjának titulálta Schiffert. Az LMP-s politikus erre úgy reagált: a Fidesz frakcióvezetője olyanra vetemedett, amire még a Jobbik sem.

Lázár János lesüllyedt a csatorna mélyére - reagált Schiffer András LMP-s országgyűlési képviselő szombaton a fővárosban egy más témában tartott sajtótájékoztatón a Fidesz frakcióvezetőjének vele és családjával kapcsolatos kijelentéseire.

http://www.origo.hu/itthon/20120317-schiffer-szerint-lazar-lesullyedt-a-csatorna-melyere.html

#490881 Wall street Előzmény: #490880

Egy csepp törődés - étel- és ruhaosztás a 18. kerületi Jobbik szervezésében

Kerületünkben, sok jó ember összefogásának eredményeként március 10-én ruha- és ételosztást tartott a Jobbik XVIII. kerületi szervezete, helyi Ifjúsági Tagozata és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület. A Polgármesteri Hivatal, a XVIII. kerületi vezetés közbenjárására, térítésmentesen bocsátotta rendelkezésünkre mindazokat az eszközöket, amelyek hasznosan egészítették ki a programot.

http://kuruc.info/r/6/93589/

#490878 Wall street Előzmény: #490876

" magyarország nem akar gyarmat lenni, " ezt elmondta kb minden mondatába..... úgy látszik, hogy ez az új szlogen

#490877 Rozsdáskilincs Előzmény: #490874

Különböző helyen különböző szavak célravezetőbbek:-) Orbán okos ember tudja melyik fűl kié és mit akar hallani:-)

#490876 Wall street Előzmény: #490874

leginkább a kormány nyertesei voltak ott..... és soha az életbe nem fogja éjjenezni Orbánt az, akit még inkább a mélybe taszít, és inkább elvesz tőlük..... Meg hogy ha a sok lengyel nem lett volna ott, akkor is meg lett volna-e a létszám ? Hofi biztos csinált volna belőle viccet, ha élne szegény :)

#490874 Előzmény: #490823

Gyönyörű beszéd volt. Én mindig sírik, pedig az elmúlt 15 év alatt lényegében mindig ugyanazt mondta. Legalább nem kell izgulni. Üres a fej, és tele a szív. Mindenki együtt szív. Demagógiát, Gázra nem nagyon telik. De nem ezen múlik- telik, az idő a jó levegőn. Szabad vagyok! Jó magaviselettel harmadoltak.

#490823 matgab Előzmény: #490799

Nekem pedig tetszett a beszéde.

"egy uniós hivatalnok azt mondta, hogy az EU már csak azért sem hasonlít a Szovjetunióra, mert Orbánt a beszéde után nem vetették börtönbe." Pedig legszívesebben oda zárnák, de majd elintézik valahogy.

Orbán támadásáról írnak …

#490799 Wall street

Orbán támadásáról írnak a külföldi lapok

Több külföldi lap is foglalkozik Orbán Viktor miniszterelnök csütörtöki beszédének hangvételével. A BBC szerint Orbán Viktor gyilkos támadást indított az Európai Unió ellen, miután azzal vádolta meg, hogy gyarmatként kezeli az országot. A Financial Timesnak egy uniós hivatalnok azt mondta, hogy az EU már csak azért sem hasonlít a Szovjetunióra, mert Orbánt a beszéde után nem vetették börtönbe.

http://www.origo.hu/itthon/20120316-orban-tamadasarol-irnak-a-kulfoldi-lapok.html

Re: Selmeczinek csak a francia import fáj

#490601 Wall street Előzmény: #490577

Hát jah, de vajon a lengyelek is értették hogy miket hadovál, mert azok Orbán minden második mondatánál tapsoltak neki.