Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#490889 macika Előzmény: #490887

Értékelés: -7

előzmény (#56489: joepappa) | válasz erre | 2010. október 14. - 12:08

10 milliómodik db begyűjtve, hiába a köcs@g dumája itt a károgoknak.

yoda-

#490864 Elcamino65 Előzmény: #490841

A hitelességről !

Szerintem a Phyl fórumokon te örvendesz a legnagyobb ÚTÁLATNAK.

KIÉRDEMELTED.

Ne mond meg senkinek,hogy menjen el a k,gy.-re ha te sem mész.

#490853 Zotya32 Előzmény: #490849

ez a helyes hozzáállás... kár eljönni, megnézni kik irányítják a céget...

szavazatunknak tényleg nincs sok értelme, de facebooknak tökéletes egy közgyűlés... re: epeh

#490849 Roberrtto Előzmény: #490845

Te is tudod hiába mondjuk el, lenne hümmögés, meg terelés, akármennyire is tirpák meg alkesz feje van TP-nek, azért nem hülye.

Amúgy enm megyek, most már főleg felesleges, ott van Böjte, midnenről ő dönt, felesleges szavazgatni.

#490845 macika Előzmény: #490843

hajrá!

el kell menni a gyülire és igenis kimondani ezeket!

persze ők is jól tudják... és remélhetőleg változás is lesz

nem pedig "felvásárlás"

#490843 Roberrtto Előzmény: #490841

Ezt most úgy modnod mintha én eddig ámogattam volna a mutyizást!

Persze, hogy munkaalapú cég kell, arról meg, hogy ki mit csinál itt fórumon, háát, inkább hagyjuk..

Én mint írtam dühkitöltőnek hazsnálom, itt tudom megbezsélni a dolgokat, családnak, ismerősöknek nem mondom el, úgysem értenék, ez már-már vallás:))

#490841 macika Előzmény: #490836

jó de ez akkor is junki tolvaj rv marad amíg nem jön 1-2 nagyobb böfi és hiteles cégvezetés, eredményekkel, nem mutyikkal.

dolgozzanak, munkaalpú cég kell , nem keg jenő féle becsüs cég)))

érted?

és ha már a hitelességről beszélünk.

sajnos phy topikokban alig akad pár ember ezekből.

#490837 Zotya32 Előzmény: #490836

Phyl név már nullára lett írva a -5 milliárddal. Idő kérdése, hogy meddig marad ezen a néven tőzsdén. Vagy kuka és roló le, vagy névváltoztatás.

Alpha holdinggal meg közös cég nem lesz, ez is egyértelmű, miután a gyógyszergyártás már nem lesz a tevékenységi körben.

#490836 Roberrtto Előzmény: #490833

Sajnos ismerős, én is addig higítottam a phylt, amig bírtam, most már nem bírom:(

De bízok a jővő hétben, remélem még megy pár napot, talán ez a forgalomból itélve talán-talán nem speka felhúzás, főleg ha hozzáadjuk a múltkori rallyt is.

Szerintem a keg meg a rádió piskóta, a lényeg a gyógyszergyártás, az amiben pénz lenne!

Meg ugye az n-gene.

Ha a gyógyszergyártás nem fog vbisszakerülni, vagy valami közös cég az alpha-val, akkor nincs miről bezsélni, jöhet akármilyen új tulaj, a phyl név összefort a gyógyászattal, építőipari céget, rádiót nem érdemes üzemeltetni...

#490833 macika Előzmény: #490824

szerinted a kreg különb?

mert szerintem nem. 8-szorosát nyomtatott 2 év alatt az apportosoknak akik persze már rég eltűntek, eladtak egy remek műralli mellett. njoy, koppány, solymász meg egyéb fura izék.

maradt a hígított vacak, és sok sok kitömött kisröfi, valaki iszonyatos pénzekkel ragadt be magasról és hígított ameddig csak bírta pénzzel.

és várhat évekig amíg lesz valami((

#490824 Elcamino65 Előzmény: #490822

Szar ez az egész úgy ahogy van.

2007-óta a Phyl bármit vett,apportált, "csinált" az mind mind VESZTESÉGES !!!!!

Szét vet a DÜHHHH !

#490822 Zotya32 Előzmény: #490821

http://www.gazdasagiradio.hu/download/attach/74704/1/0/506897-726488306.pdf

Pénzügyi helyzet mutatószámai

A likviditási gyorsráta értéke tárgyévben 0,01, míg előző évben 0,04 volt.

A fizetőképesség kívánnivalót hagy maga után, az előző évihez képest romlott.

A teljes likviditási mutató értéke tárgyévben 0,60, az előző évben 0,28. A fenti mutatók alapján elmondható, hogy társaságunk likviditása nem megfelelő, mert fizetési kötelezettségeinek hosszabb távon sem tud eleget tenni.

A vevők átlagosan 94,24 nap alatt fizetnek.

A vállalkozás a tevékenységéhez beszerzett és felhasznált anyagjellegű beszerzéseit a szállítóknak 91,68 nap alatt fizeti ki.

A vevő állomány finanszírozásában a szállító állomány 0,88 részarányt képvisel. Ez az előző évben 1,01 volt. A vevő állományt a szállítók finanszírozzák, ami fizetési gondot jelez.

#490821 Zotya32 Előzmény: #490761

mp3:

"Határozati javaslat

A Közgyűlés az Igazgatóság tagjainak együttesen a Társaság tárgyévi adózás előtti eredményének 20%-a, mint bruttó éves tiszteletdíjat állapít meg, amelynek tagok közötti felosztásáról az Igazgatóság határoz."

ezek szerint nyereséges lesz a Gr már jövőre?? Így akkor hamarosan ez is kikerül a Phly-ből...

gondolom ha az adózás előtti eredmény -50 millió, akkor annak a 20%-át nem osztják szét fizuként, vagy igen? :)

#490755 Higins79 Előzmény: #490753

komolyan volt csak akkor nem lovagoltak nagyon rajta mint most...még mindig van ha jól láttam így vagy tovább pörgette vagy nyitott egy újat

az én meglátásom szerint de én még fiatal vagyok...

#490754 Keg Jenő Előzmény: #490751

Szánalmas volt a viktor a háta mögötti bió díszlettel együtt. A bankos tetszett. .)))