Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#490751 macika Előzmény: #490746

jajajjj ezek kiabálták hogy zsidó vagyok magyar vagyok, bu-zi vagyok magyar vagyok

aztán jött a padödö és elénekelték a báj báj szását? )

ennél még viktor is izgibb volt meg a bankcenter lerohanása

#490746 Keg Jenő Előzmény: #490744

off Partizándalok szólnak a hangfala

Petőfi-szobor, MEASZ: Körülbelül kétszázan vannak a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének megemlékezésén a Petőfi-szobornál. A legtöbben a millás tüntetésről jöttek át. Partizándalok szólnak a hangfalakból, a többség meglepő módon nem idősekből, hanem fiatal baloldali mozgalmárokból áll. A radikális jobboldali ellentüntetők nem is tudnának eljutni a Petőfi-szoborhoz, mivel a rendőrség körülzárta őket a millás tüntetésen, a Jégbüfé mellett.

#490744 macika Előzmény: #490731

nem hogy megköszönnétek a hatis infómat

aki akart az szépen kereshetett vele

ez persze a hívőkre nem vonatkozik ))))

#490730 Zotya32 Előzmény: #490724

újabb furcsán írsz. betűk maradnak ki, cserélődnek fel.

"egy tucatszor leírtam kb mik lehetek"

ez most mit jelent?

- mi lehetek

vagy

- mik lehetnek

#490722 Zotya32 Előzmény: #490720

nem, mert akkor te is beállsz a tömők közé, és majd vki pont téged fog emiatt szidni :)

tömős papírt nem veszünk, mert kockázatos, és nincs egyenes arányban a kockázat az elvárt hozammal. 10-20e forintért legalábbis nem lenne szabad. De ezt pénznyelő odaát jobban meg tudja fogalmazni. Ha már ilyet veszel, akkor minimum duplázni kell vele... de a félelem miatt nem merik tartani sokan.

#490720 Sly-- Előzmény: #490702

Bizony Karl, attól, hogy van papírom épp, attól még szoktam mondani, hogy tömés van, ha egyszer az van. A lényeg azon van úgyis, hogy mozogjon a papír.

Pl. hybridboxom is szokott lenni néha :D, és oda is beírom, hogy tömés van folyamatosan. A kettő független egymástól.

#490711 Zotya32 Előzmény: #490710

nem láttam, mert dolgoztam.

de ezzel mit akarsz megint mondani?

ha szerintetek is egyik zsebből megy a másikba, akkor ti mit vártok? hogy innen majd megint bezúg 25 ft alá?? 5 évig csak esett, meg mutyi volt bőven. most leírták nullára a céget, új vezetés jön, és vkik meg veszik szépen, módjával hónapok óta....

de csitt többet nem is mondok semmit, mert úgyis kiröhögnétek... :))

#490710 macika Előzmény: #490699

az a 35.ös kikapás kalssz volt - lottó ötös

láttad hogy a 120e eladói oldal felduzzadt 180-re?

de csitt többet nem is mondok semmit )))