Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#490708 Zotya32 Előzmény: #490705

elvonási tünetek kicsapódása :))

tömés, forintozás, rózsaszín jövő... mindannyian itt vagyunk, vkinek igaza lesz, ez a tuti :))

#490702 Higins79 Előzmény: #490691

hagyjuk már....van papírod közben azt írogatod h tömés van.meg de jó volna 200k öntés..ne már hülyének is nézitek az embert,olyanokat szoktatok beírni h eszem ****om megáll..célozgathatsz megint hazugságokat..de a gerinces embereket jobban bírom:)..nem nekünk kell bizonyítanod fórum sztárok hanem magatoknak...közben meg lehet h bukcsiztok...

#490691 Sly-- Előzmény: #490688

Pontosan. Azért mert nem rózsaszín szemüvegen nézem, azért még lehet papírom közben.

Ezt nem értik meg azok, akik csak felbeszélni tudnak akkor, amikor poziban vannak, legyen az bármilyen papír.

#490689 Sly-- Előzmény: #490686

Annál sokkal többet lehetett visszahozni a bukcsiból a 45-ös eladással és azóta a forintozással, mintha azóta is csak tartogattam volna...

#490688 macika Előzmény: #490683

honnan tudod? nem biztos h a lofo-kat eladta

azért mert beírja hogyan látja a cég jövőjét, milyen forgatókönyv lehetséges az egy dolog

az csak a kamuszövegelőkek nem tetszik a tyúkszerelmeseknek

re mexicoi ))

#490686 Zotya32 Előzmény: #490682

kérdés, hogy így mennyit lehet ledolgozni a korábbi bukcsiból. 10-20e forintokkal sokáig fog tartani. kockáztatni kell, főleg, ha 21 ft-ról van, azt kár eladni 2-3 forinttal feljebb. Már rég nem lehet a közgyűlés miatt vásárolni a papírt, és mégis emelkedik....

sőt, vehetjük úgy, hogy igazából hétfővel indult be az emelkedés. pénteken 340k forgalma volt, az utolsó olyan napom, amikor közgyűlés miatt még érdemes lehetett venni...

ehhez képest 13-14-én jelentősen emelkedett az ár és a forgalom is...

vajon miért kezdték el kipucolni 35 ft-it tegnapelőtt???

kíváncsian várom a folytatást a jövő héten... nem hiszem, hogy visszaöntenék, tippem az, hogy jövő héten már 40 ft felett lesz az árfolyam....

#490682 macika Előzmény: #490676

mi a gond? sly 21 ft-tól veszegeti - és adogatja is egy részét

régebben is írta - de már nem írja be és igaza is van

#490619 macika Előzmény: #490616

pedig én azért "vetem" 25.nél hogy legyen jó kis jubileumi 1912-es papírom ))

#490617 Zotya32 Előzmény: #490596

igen, akkor lopták el a hazai kisbefektetők pénzét... azóta nincs is forgalom a béten, siránkoznak a vezetők, menekülnek közepes papírok külföldre, még 4-5 év és bét sem lesz, azt is "kiszervezik" Luxemburgba :))

#490612 macika Előzmény: #490608

9Ft kikap

kg "hír"

sávtörlés

orosz "hír"

sávtörlés

tp a menybe

aztán zutttyyy

tp is ))