Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Hátlapot cseréltettem ma…

#490652 Tapasz

Hátlapot cseréltettem maszekba, a srác azt mondta, hogy még a kínai utángyártott alkatrészeket is lefoglaltatja a cég a magyar határon.

Re: nincs cím

#490651 Tapasz Előzmény: #490592

Laikusnak keze alá dolgozik az iphone? Hagyjuk már. Ilyen fasisztoid termék kevés van: csak 5 számítógép, csak legális szoftverek pénzért, különleges csatlakozók, no akku vagy hátlap csere, mikro SIM. Egyetemi diplomával egy napig tartott míg (gugli segítségével) sikerült életre kelteni a telót. Van rajta még mindig olyan kép, amit ne lehet letörölni.

#490606 Kissherceg Előzmény: #490605

adatközpontokat is építenek, de az is egy csepp. IBM egyik gyára csak nekik gyárt HDD-t egy évig... :D

#490603 Kissherceg Előzmény: #490598

szerintem most éli egyelőre a csúcsát a cég, arra vagyok kiváncsi, hogy az írtózatos készpénzállománnyal mit kezdenek.

#490595 Kissherceg Előzmény: #490593

Ezt írtam, ne bosszants :) Csupa olyat írsz, mint Én... :) Ezért írtam, hogy sebezhető. Mi van, ha Samsung nem szolgálja ki az applet, mert a keretszerződésbe foglalt kártérítés kisebb, mint a piac szerzése... Kivan szolgáltatva, high risk a cég...

Bazsy, persze IOS egy nagyon jó op. rendszer, de maga a cég részvény árfolyama szerintem már bőséggel túlhypolt...

A tv-ben a hangvezérlés és az itunes szinkronizáció lesz, kb ennyi... Illetve amit írtam, hogy összes eszköz összeszinkronizálható.

Ahogy elnézem a céget Én ismerem a legjobban és annak piacát is :P :)

#490593 macika Előzmény: #490591

"samsung gyártja nekik a panelt"

az apple nem gyárt alkatrészeket, abban alig van hozzáadott érték, robotmunka

tv piac - ha lesz i-tévé akkor majd mindenki hirtelen olyan akar csinál )

#490592 KawaBazsy Előzmény: #490572

Anno az Iphone 2 ment, amikor a Samsng Omniát vettem. Jópár dologban ütötte, ahogy a mai utódja is sztem. De az igaz sztem is, h a laikus Iphone-al jobban jár, az jobban a keze alá dolgozik. Nekem viszont nem kéne..

#490591 Kissherceg Előzmény: #490590

az öregeknek diverzifikációról is regélnek... :) koreai cégek piaci stratégiája egyelőre a piac szerzés, és ezt kiválóan tolják... Lásd TV piacon a gyártói kiszállásokat... Pont emiatt nem tud ebben a szegmensben akkorát durrantani az apple... samsung gyártja nekik a panelt, nem véletlen adják ennyire olcsón az eszközöket....

#490590 macika Előzmény: #490589

brutál nem brutál

ahogy az öregek mondják "csinálj egy dolgot de azt jól"

mert úgy jársz mint a sony

#490589 Kissherceg Előzmény: #490588

így van, Én is ezt írtam. Csak 20-30szor annyit... :) Ami az apple előnye, az a hátránya is.. Samsung nagyon profi sztm és szórakoztató elektronika csak egy kis része a cégnek.

Facebook is egy ilyen hype.

Samsung meg a Hyundai csoporthoz tartozik, brutál..

#490588 macika Előzmény: #490580

a samsung egy multicég

az apple nem az

a samsung előnye a sokoldalúság (nem csak szórakoztató izékkel foglalkozik)

az applenek meg a státusz a minőség, a védjed, a kreativitás amit jobs teremtett meg (ezért adnak érte 2-3 szor annyit vígan dalolva)

#490587 Donoo Előzmény: #490580

1 uncia arany=1 apple rv? :)) lehet azt is megéljük

apple rv lesz az új világvaluta :)

#490586 hosszhuszár Előzmény: #490578

süt, hogy valamiért nem komálod az cég termékeit..))

Mindegy, hogy hol volt először fehér fülhallgató, de az is apple ötlet volt...

a fehér telefon szintén..

lehet vezető cég a samsung, akkor is minden fiatal, iphonról álmodozik...

és itt a lényeg, szerintem...

hogy mi lesz még nem tudom, de hogy még sokáig életforma lesz az apple az biztos...