hát arra én is kiv vagyok
nem kis gond az azért
új székház épül, de az csak egy csepp
hát arra én is kiv vagyok
nem kis gond az azért
új székház épül, de az csak egy csepp
szerintem most éli egyelőre a csúcsát a cég, arra vagyok kiváncsi, hogy az írtózatos készpénzállománnyal mit kezdenek.
ha azt irtad akkor miért bosszankodsz? )
én csak hozzátettem
Ezt írtam, ne bosszants :) Csupa olyat írsz, mint Én... :) Ezért írtam, hogy sebezhető. Mi van, ha Samsung nem szolgálja ki az applet, mert a keretszerződésbe foglalt kártérítés kisebb, mint a piac szerzése... Kivan szolgáltatva, high risk a cég...
Bazsy, persze IOS egy nagyon jó op. rendszer, de maga a cég részvény árfolyama szerintem már bőséggel túlhypolt...
A tv-ben a hangvezérlés és az itunes szinkronizáció lesz, kb ennyi... Illetve amit írtam, hogy összes eszköz összeszinkronizálható.
Ahogy elnézem a céget Én ismerem a legjobban és annak piacát is :P :)
"samsung gyártja nekik a panelt"
az apple nem gyárt alkatrészeket, abban alig van hozzáadott érték, robotmunka
tv piac - ha lesz i-tévé akkor majd mindenki hirtelen olyan akar csinál )
Anno az Iphone 2 ment, amikor a Samsng Omniát vettem. Jópár dologban ütötte, ahogy a mai utódja is sztem. De az igaz sztem is, h a laikus Iphone-al jobban jár, az jobban a keze alá dolgozik. Nekem viszont nem kéne..
az öregeknek diverzifikációról is regélnek... :) koreai cégek piaci stratégiája egyelőre a piac szerzés, és ezt kiválóan tolják... Lásd TV piacon a gyártói kiszállásokat... Pont emiatt nem tud ebben a szegmensben akkorát durrantani az apple... samsung gyártja nekik a panelt, nem véletlen adják ennyire olcsón az eszközöket....
brutál nem brutál
ahogy az öregek mondják "csinálj egy dolgot de azt jól"
mert úgy jársz mint a sony
így van, Én is ezt írtam. Csak 20-30szor annyit... :) Ami az apple előnye, az a hátránya is.. Samsung nagyon profi sztm és szórakoztató elektronika csak egy kis része a cégnek.
Facebook is egy ilyen hype.
Samsung meg a Hyundai csoporthoz tartozik, brutál..
a samsung egy multicég
az apple nem az
a samsung előnye a sokoldalúság (nem csak szórakoztató izékkel foglalkozik)
az applenek meg a státusz a minőség, a védjed, a kreativitás amit jobs teremtett meg (ezért adnak érte 2-3 szor annyit vígan dalolva)
1 uncia arany=1 apple rv? :)) lehet azt is megéljük
apple rv lesz az új világvaluta :)
süt, hogy valamiért nem komálod az cég termékeit..))
Mindegy, hogy hol volt először fehér fülhallgató, de az is apple ötlet volt...
a fehér telefon szintén..
lehet vezető cég a samsung, akkor is minden fiatal, iphonról álmodozik...
és itt a lényeg, szerintem...
hogy mi lesz még nem tudom, de hogy még sokáig életforma lesz az apple az biztos...
szerintem az vicc, hogy Samsungnál nagyobb a cég kapitalizációja. A részvény árfolyamában akkora a hype, mint a terméke körül.
1. kihangosítót az ipodhoz gyárották, nem iphone
2. első ilyen készülék az iphone volt, így a samsung csak utána kezdhette el hasonló telefon gyártását. Samsungot senki nem csapta oda, sőt legnagyobb piaci növekedés az övé.
3. Iphone piaci részesedése 100%-ról indult, mert saját piacot teremtett, most kb 22%-nál jár.
4. Google is megjelenik ezen szegmensben, sőt nyáron lesz még egy nagy cég
4S-t Steve Jobs halála miatt vették rommá, mint uccsó telefon, amihez "fizikailag is köze" volt. Tarsolyukban tudhatóak a meglepik, mert a szabadalmi hivatal nyilvános... Ezért írom, hogy a tv és a hozzá kapcsolódó eszköz szinkronizáció lesz a következő nagy dobás. Egy tv meg kb 3000$ lesz, eddig azért nem gyártották, mert ISP panel túl drága lett volna ekkora méretben... Cloud computing a divat, ez lesz a köv 3-4 év slágere, illetve már az...
nem kell gyártani, hogy vezető márka legyen....
ott volt a fehér kihangosító az iphonokhoz, szenzációsan észrevették, mi kell a népnek...
és van még a tarsolyukban egy pár meglepi.
akik megvették a 4s-t, már az 5-öt várják, kell ettől több?
mellesleg a samsungot is odacsapták rendesen....pont az iphonnal...
mellesleg nem véletlenül második legnagyobb gyártó a Samsung... Gyakorlatilag ők a legnagyobbak, de mindegy. :) Lemásolták a szifont és s2 szerintem jobb is, mint 4S.
Itunes az amire gondolsz. Ami új lesz, az a appleTV. Szerintem nem fog menetelni tovább az égbe a cég. Legújabb IT megoldásokkal foglalkozom, csak a marketing az ami eladja és persze az ergonomikus kidolgozás. Apple egy életérzés... Maga a cég semmit se gyárt, csak gyártat. Ki van szolgáltatva ázsiának 100%-ban, mert intel is ott gyártat...
Kint már perlik a hangfelismerő rendszer hibái miatt a felhasználók...
De..az,az..))
nem, van valami újabb is, szerintem.