Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#490246 Kissherceg Előzmény: #490244

akkor bár helytelen volt megállapításom korábban, de akkor mégis közgyüli céllal vették. Lehet kevés van még egyelőre.. Persze, még vehették volna limitig...

#490244 Higins79 Előzmény: #490240

én ezt jó hírnek venném....

de ez az én véleményem...

mert nem spekik vették ma céllal ...

#490240 Zotya32 Előzmény: #490226

marad a péntek :(

"

A megismételt Közgyőlés a meghívóban foglaltak szerint, 2012. március 30. napján 14: 00 órakor kerül megtartásra az eredeti napirendi pontokkal, mely a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes."

#490226 Roberrtto Előzmény: #490219

Reméljük Zoli, reméljük!

Ha az útóbbi hetek, hónapok kereskedésének nagy része bennfentesek vétele, akkro talán jó lesz.

De én egyenlőre ebben se vagyok biztos, lehet ez is csak egy speki felhúzás volt.

Nem tudom..

Bejelentés kellene, amire tényleg lehetne egy komoly rally, Ft-ozók se Ftoznának akkor.

Az tényleg nagyot ütne, ha Alpha és Phyl összeolvadna. De ezt valamiért nem hiszem..

#490220 macika Előzmény: #490219

off

Kipakolt a Goldman Sachs távozó vezetője

Lesújtó képet festett a Goldman Sachs befektetési bank morális állapotáról egyik vezetője a szerdai New York Timesban megjelent publicisztikájában. A banktól távozó Greg Smith szerint munkahelye mára odáig züllött, hogy az ügyfelek érdekei szinte egyáltalán nem számítanak.

http://www.origo.hu/gazdasag/20120314-a-goldman-sachs-moralis-zulleserol-ir-egyik-tavozo-vezetoje.html

#490191 Roberrtto Előzmény: #490188

Én is remélem!

Az biztos, hogy msotanában lesz akkro valami bejelentés, ezek a vételek nem a jővőnek szólnak szvsz.