Na ez legalább vigasztal:))
Én hittem neked, hátha ez vigasztal, eladtam a shortomat - igaz, kis bukó volt rajta, de most nézhetnék ki a fejemből....
Hogy az a """"""""""" amikor saját magamnak sem hiszek, tetves arany:(((((
:)))))))))))))))))) bocsi, de nagyon jót nevettem a mai hsz-eken.
Engem meg annyira besz@ratott a tegnapi rossz shortjaim, hogy ma nem is mertem nyitni semmit :))
késszzzzz
Huljon ki az összes foguk, csak egy maradjon, hogy legyen, ami fájjon!
Roh@dt PETI!!! Nem vette be az első 5 percben a megbízásomat! Vagy 3x újra kellett indítani.
eq is...
nem igaz...
dax 100 ponttal lejjebb, mint ahol tegnap dobtam a shortokat :(
ezek direkt engem szivatnak??!!
azt hiszem, veszek egy boxzsákot, valamin le kell vezetnem a dühömet :((((
Holnapra fenntartok magamnak egy helyet ebben a topikban az átvitt hatilongok miatt..
na én még nem káromkodtam :)
megnéztem usa zárást, meg a Ftset
és a sz@r álljon keresztbe drága Ottiliánkba..
szépen flörtől a néppel..
Tuti Q1.. na persze.. FHB meg tudott nyomni egy közel 40%-os buktát a Q1-ével..
de persze az is kell a népnek, az is 760.. mert lefele eladtam 635-ön.. Pedig akkor +28%-kal volt jobb az eredménye (Q4).. ZZZZZzzzzzz,,
Más is Q..ra el tudja találni a piacot, nyugi: VÁááááááááááááááááááá.......hogy r....nak meg!
na jó, ezek ebből a brutál fej-vállból most esnek 100 pontot???
hogy az a ......(hosszú sípszó)............
Ha ezek a gusztustalan hambizabáló usákok most beesnek, akkor holnap le is írom azokat a nagyon csúnyákat!!!!
most már aztán húzzanak fel az égig!!!
Ma dühömben kivágtam az összes shortom, meg a forint long certiket. Csak hogy előre szóljak, ilyenkor szokott jönni a fordulat!!!
Ekkor állat is csak én vagyok, végig longolom a esést, aztán meg végig shortolom az emelkedést :((((
Mostanra sikerült lefeleznem a tőkémet :((
Én sokkal csúnyábbakat gondolok, mint amiket Te írtál :))
csak nem írom le, mert próbálok uralkodni magamon :)) de nagyon nehezemre esik :)
durva paraszt leszek, bocs:
f@szom - b@szom
f@szom - b@szom
f@szom - b@szom
kurv@ életbe.......
ha az így nem szép, max Herceg kimoderálja
(csak jót gondoltam és csak rosszat csináltam
de NEM akarok róla beszélni)
BOCS EZERREL, de ez ugy itt a dühi és ha itt nem
akkor hiol?
Ezzel az OTÉPÉVEL mindig alul teljesítek, márciusban vettem 2188-on mire bezuhant 1900 ig (2100-nál dobtam) Aztán nélkülem ralizott 2200-ig mikor is megint belevettem, és láss csodát visszaesett, 2hétig nem adtam el és keservesen felmászott 2400-re mikor realizáltam. Utána majdnem végig néztem ahogy felmegy 3100-ig (közben persze napon belül buktam vele) mikor lokális csúcson belevettem, nem visszaesett 2750-re (2800-on dobott a stop)? Most meg 3500 lett nélkülem. Szóval *******************!!! Gondolom ez a tanuló pénz, de akkor is kikészít ez a papír.
Na ezt a napot benéztem.. de mint mondtam longolni nem tudok.. de úgy néz ki shortolni sem :)
még ne....