Épp azt néztem én is.
Ó most meg hogy a Mol-Otp kicsit elgyengült, de kell az a Richter v.kinek.
Azért ember legyen a talpán aki megmondja mi lesz itt hétfőn. Jelen állás szerint még mindig inkább longra állnak a dolgok, csak a legelvetemültebb shortos marad poziban mint én. ;-)
Még ha tovább is akarnak rakétázni jövő héten, akkor is remélem legalább a ma hagyott rést visszatöltjük előtte, ha meg lejjebb megyünk akkor sem leszek megsértődve persze.
Hati egész napos vevője nem hisz a szemének, persze nap végéig még vissza is húzhatják akár Otp-t is, bár ha vissza is mászik kicsit, az is inkább a nap elején indított shortok zárása miatt lesz szvsz.
Otp rendesen összecsinálta magát, azért azt nem gondoltam hogy ma még napirenden lesz a 900 alatti rés betöltése. Kíváncsi vagyok kitart-e a Mol vevője nap végéig.
egyedül az OTP és a Telekom tudja a helyes irányt :-)
MOl , nak Ricsinek le kell keverni egy nyaklevest
oti esett 150 pontot,hati meg szinte semennyit...bejó!
Rg-vel már tartani is szeretnék buxit...grrrr.
Jah,megszerették ma meg tegnap :D
0 pozit akarok a hétvégére,így zárok ma..
leszakad az égbolt...BUMM BUMM :-)))
azért kinnt a tetőfokára hágott most a forgalom intenzitása, Dow és SP és esnek, Nasdaq -ban közepes a forgalom.
Mol nem szaladt volna igy fel már rég jók lennének a reggeli shortok.
érthetetlen, hogy otp-t miért nem veszik....14.50-es pf-es cikkbe belenéztem, az is az egyik legjobb hazai szereplőnek tartja....usa bankok ma annyira nem mennek, de ki nem xarja le...
Otit azért visszacsapták szépen...Mollyt meg felszegezték,ezt kereskedje le a speki! :D
Pont ez jutott nekem is eszembe. Ilyen esetekben inkább kitárazni szoktak, most viszont láthatóan a félelem legapróbb jelét sem látni, csak a buy gomb játszik.
Hosszú hétvégétől sincs nagy para...mondjuk miért is lenne :D
tökmindegy....ha nem, akkor majd öntenek még...nem mindegy
az a most 1 órája volt...és le se xarták....egyelőre
mindenféle kontroll nélkül öntik a frissen nyomtatott pénzt, Hurrá :-))) az a baj hogy ezek felett nincsen semmiféle kontroll aki ezeknek gátat szabna...a gazdaság pedig ettől vajon talpraáll ?
A Mol az egy csoda, már csak az Otp-nek "kellene" bevadulni (gondolom zárásban v. zárás előtt megoldják) és mehetünk is 20K fölé hatival. Hiába no, öntik a még meleg éppen a nyomdából érkezett friss ingyenpénzt a piacokra.