Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#490148 Frontin Előzmény: #490123

Azért ember legyen a talpán aki megmondja mi lesz itt hétfőn. Jelen állás szerint még mindig inkább longra állnak a dolgok, csak a legelvetemültebb shortos marad poziban mint én. ;-)

Még ha tovább is akarnak rakétázni jövő héten, akkor is remélem legalább a ma hagyott rést visszatöltjük előtte, ha meg lejjebb megyünk akkor sem leszek megsértődve persze.

#490139 Frontin Előzmény: #490122

Hati egész napos vevője nem hisz a szemének, persze nap végéig még vissza is húzhatják akár Otp-t is, bár ha vissza is mászik kicsit, az is inkább a nap elején indított shortok zárása miatt lesz szvsz.

#490126 Frontin Előzmény: #490116

Otp rendesen összecsinálta magát, azért azt nem gondoltam hogy ma még napirenden lesz a 900 alatti rés betöltése. Kíváncsi vagyok kitart-e a Mol vevője nap végéig.

#490123 BudFox Előzmény: #490116

egyedül az OTP és a Telekom tudja a helyes irányt :-)

MOl , nak Ricsinek le kell keverni egy nyaklevest

Re: nincs cím

#490105 BudFox Előzmény: #490072

leszakad az égbolt...BUMM BUMM :-)))

azért kinnt a tetőfokára hágott most a forgalom intenzitása, Dow és SP és esnek, Nasdaq -ban közepes a forgalom.

#490097 Euroman Előzmény: #490095

érthetetlen, hogy otp-t miért nem veszik....14.50-es pf-es cikkbe belenéztem, az is az egyik legjobb hazai szereplőnek tartja....usa bankok ma annyira nem mennek, de ki nem xarja le...

#490083 Frontin Előzmény: #490075

Pont ez jutott nekem is eszembe. Ilyen esetekben inkább kitárazni szoktak, most viszont láthatóan a félelem legapróbb jelét sem látni, csak a buy gomb játszik.

#490066 BudFox Előzmény: #490060

mindenféle kontroll nélkül öntik a frissen nyomtatott pénzt, Hurrá :-))) az a baj hogy ezek felett nincsen semmiféle kontroll aki ezeknek gátat szabna...a gazdaság pedig ettől vajon talpraáll ?

#490060 Frontin Előzmény: #490054

A Mol az egy csoda, már csak az Otp-nek "kellene" bevadulni (gondolom zárásban v. zárás előtt megoldják) és mehetünk is 20K fölé hatival. Hiába no, öntik a még meleg éppen a nyomdából érkezett friss ingyenpénzt a piacokra.

#490054 BudFox Előzmény: #490008

most jött két marha rossz adat de a futuresok fölfelé indultak el...nahát ki gondolta volna :D