Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#490094 Roberrtto Előzmény: #490092

Viszont kívánok midnen jót!

Próbálom a reális forgatókönyvet megtalálni, ami nehéz.

A kívánságaim és a realitás között meg nincs sok összefüggés és igen, bárcsak 50 lenen, hogy dobhassam, ez lenne midnen vágyam:)

#490092 Trisz Előzmény: #490087

Természetesen én is csak találgatok. Viszont azért nem mennél bele a veled való eszmecserébe, mert rajtad csak egy görcsös árfolyamfüggőséget érzek. (Bár már csak 50 lenne, hogy eldobhassam. ) Én viszont egy elvetemült fazon vagyok. A belső mozgatóerőkre vagyok kíváncsi és viszonylag türelmesen várom a tőzsde felvilágosító magyarázatait. Egyszer csak megkapom. Kívánok neked minden jót. :)

#490087 Roberrtto Előzmény: #490081

Szeritnem a lassú emelkedést elfelejthetjük, főleg a tartós lassú emelkedést.

Ez nem lenne jó, ha meg kicsit visszalöknék, kiráznának pár Ft-ozót, de jönne ugyanannyi új is, szóval szerintem zen me játszik.

Ha lesz buli, akkor limites lesz.

De én azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy ez csak egy egyszerű spekifelhúzás.

Bár ne legyen igazam.

#490081 Trisz Előzmény: #490078

De. Zotya felvetette. Annak folyamánya ez az eszmecserénk.

Látok benne logikát. Ugyanis ezzel megállítják a gyors emelkedést. Jön a bizonytalanság. Ha visszafordítják, a játékosok gyorsan kiszállnak. Megint lehet kicsit ugrani. Egy tervszerű emelkedés lehetséges forgatókönyve. Az eddigi történet éppen eléggé óvatossá tett mindenkit, aki figyeli a papírt. Sajnos nem ez az egyetlen lehetséges forgatókönyv.

#490078 Johny King Előzmény: #490076

Arra senki sem gondol, hogy egyik zsebből (strómanok) teszik át a másikba (Anonymus) szépen lassan, csendben?

Ez is egy lehetséges verzió...

#490076 Trisz Előzmény: #490040

Helyes a meglátásod. Bármiben megegyezhettek! Igen.

Viszont amit eddig zsebre vágtak, azt közös elhatározással tették. Eleget, vagy sem nem tudom. Amennyit tudtak. Egyenrangú tettestársak. Ki az első, ki a hátsóbb sorokban.

Azért az osztásnál a hátsó sorok biztosan előbbre keveredtek. :)

#490050 Roberrtto Előzmény: #490023

Mi lenne a közgyülésen?

Napirendi pontokat tudjuk, ezen kivül ott bejelentenivaló nem lesz. Ez egy közgyülés semmi több.

#490040 Zotya32 Előzmény: #490036

"Amennyiben komolyabb emelkedés várható, akkor azt ők is megvárnák."

Várnák, de mi van, ha vmilyen "egyezség" nem tehetik? tettek zsebre eleget az elmúlt 5 évben....

#490036 Trisz Előzmény: #490032

A lemondott IT-sek eladásainak a jogi hátterét nem ismerem. Valameddig jelentési kötelezettségük volt/van. Mindenesetre ők azért rendelkeznek bennfentes információkkal, ami alapján könnyebben tudnak dönteni. Ha mostanában eladnák a pakkjaikat, azt nem tartanám jó jelnek a rövidtávú emelkedés szempontjából. Amennyiben komolyabb emelkedés várható, akkor azt ők is megvárnák.

#490032 Trisz Előzmény: #489993

Ha erre tudnánk a választ, akkor hátradőlhetnénk. Biztosat csak akkor fogunk tudni, ha valamilyen irányba jelentős elmozdulás lesz. (Vagyis a tőzsde fogja a választ megadni.) Ilyenkor csak egy komoly támpontunk lehet. Ha valaki kategorikusan fogalmaz, az biztosan téved, vagy meg akar téveszteni. Ha valaki nagyon győzködi a fórumon a társaságot és ellentmondásba keveredik, annak a véleményét bátrabban lehet kontrázni a kereskedésben. Én ezekre a szempontokra támaszkodom. (Egy biztos: Nem Böjte az eladó. :) )

#490024 Higins79 Előzmény: #490012

nem azért mondom de melyik hülye speka áll be mindig 34re?..egyik sem..itt valami készül csak mi nem tudjuk h mi

#490023 macika Előzmény: #490015

persze h ők játszanak !!!

a lényeg a kgy-n lesz . akár hogy is nézzük nem a tőzsdén!!

#490022 Zotya32 Előzmény: #489871

100 milliós forgalom ha nem is lesz, de ha még bejön a hatis móka, akkor már 70 körül leszünk...