Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#489679 Talasz Előzmény: #489668

Fonák: 1789-ről teljesült az 5.hullám 2000-ben.....2009 márciusig megcsináltuk az ABC korrekciót, és elindult az III. hullám felfelé......1576 felett meglátjuk.......

#489668 Talasz Előzmény: #489659

érdemes végignézni a stooq-on az SP500 teljes történetét,,,, Max idő....100 év....50 év ...stb....nem véletlen,hogy az utóbbi 3 év chartja olyan-amilyen....meredek emelkedések,nagy visszaesések.....ha jön pénz+jó hír megyünk,ha nem esünk....messze nem a gazdasági befektetésekről, innovációról mesél,sokkal inkább az emberi önzésről,gyarlóságról.....mostmár kivárom a végét....ha tudom.....short kis bukóban zárva.....

#489659 Talasz Előzmény: #489584

http://2.bp.blogspot.com/-e-O3fvHoexc/T1-zY-861_I/AAAAAAAALzg/zHN6CTqMzhE/s1600/spxdaily.png

én úgy látom,hogy 1407-1417 között válhat annyira túlvetté,hogy az esés esélye meglegyen....ez végül összejöhet a 2010-es sp chart hasonlóságával...kiugró csúcs,majd visszaesés /jelen esetben 1340 környékére/.....viszont a forintnál gondban vagyok,mert dupla csúcs is van, meg dupla alj.....lehet,hogy végig oldalazzuk a következő pár napot?.....

Érdekes. 2napja erősödik…

#489576 Tapasz

Érdekes. 2napja erősödik a dodó, és az eddigiektől eltérően a rv-k meg emelkednek. Nahát ....

#489566 BigRabbit Előzmény: #489528

:D Nem jott el ennek az ideje. Majd akkor jelentik be, amikor korrekciozunk. Minek lenne Q3, ha emelkedik az USA, a csodafegyvert nem hinnem hogy bullish alatt lovik el. Meg a kampany hajra is messze van. A municiot meg szerintem a finishben lovik el, nem amikor meg az sem tisztazott, hogy ki lesz az ellen-elnokjelolt :D

#489528 Frontin Előzmény: #489524

Van rá esély hogy bejelenti. Azért merem ezt állítani, mert az ilyen fontos bejelentésekkor én általában ellentétes poziban szoktam ücsörögni mostanság. :-)

#489524 BigRabbit Előzmény: #489519

Hat ha bejelenti, amire van esely, politikailag jot tenne ugyanis Obamanak, mert minden menne fel. Mi is. De jelzem, azt a Q3-at mar lebegtetik egy ideje. Es eddig sz@r se tortent. De ha ma tortenik meg, akkor en annak orulok. Akkor figyelek en is a hirre. Ha bejelentik tudni fogom, mert 45fokban emelkedunk majd, ha nem tobben.

#489521 BigRabbit Előzmény: #489498

Meglatjuk, USA menetel szepen fel, ha visszateszteli a 13000et, akkor fentebb is mehetunk. Sztem mi neki megyunk 20000nek, hisz happy most a hangulat. M.o megfenyitve, es beadta derekat, de megis juniusig ha meghozza a kotelezoket, akkor megadjak nekunk a penzt, szoval Win-Win szitu, EUnak is meg nekunk is. Es ha meg lesznek a dontesek, akkor elharul az akadaly az IMF elott. Gorogok egy idore megoldva, olaszokrol nincs hir, portugaloknal is csend, spanyolok epp megszoritanak, es mint tudjuk, ha nincs hir az jo hir, szoval mehetunk fel. Bar szerintem lesz holnap egy kisebb kor le, de utana megyunk majd fel, ez az en velemenyem. Majd ha este ranezek, meglatom, hogy jol dontottem e :D

#489519 Frontin Előzmény: #489508

Ja most már tudom mire szállnak amcsik és velük persze mindenki. Most olvasom külföldi portálokon, hogy mindenki arra számít hogy Bernibácsi bejelenti ma esetleg a QE3-at, vagy legalábbis tesz rá egy félreérthetetlen utalást. Na erre kíváncsi leszek.

#489516 BigRabbit Előzmény: #489508

A happy oka, hogy megmaradhat az EUs penz, es hogy USA kilott, es hogy Magyarorszag mindent megtesz, meg hogy Matolcsy orul, es ennek a forint is, aminek meg az OTP :D

#489512 BigRabbit Előzmény: #489476

Nekem mindegy. Meglatjuk meddig megy el. En tartom. Este beallitom a stoppokat. Ha 700 felett marad holnap, akkor 20000 a cel. Mindenesetre innen mar szarul nem jarhatok, es ez tetszik :D

#489508 Frontin Előzmény: #489498

Nekem is megmaradtak a shortjaim, pedig nem sok hiányzott hozzá hogy kivágódjanak. Kíváncsian várom én is a holnapot. Megmondom őszintén nem számítottam ma ilyen nagy happy-re, nem is igazán értem a miértjét. No mindegy ez van. Mindenesetre short szempontjából kuka a dolog ha holnap tovább emelkednénk, már így is nagyon necces.

#489506 Hathor Előzmény: #489498

Pffff

Agyrém vagy! :DD

eddig full shortok voltak long előtt, erre most kiderül magasról longok is vannak. két napos jókedvre ború az utolsó percekben. Full short. Most nem nyomhatod nagy pozikkal.

Megviselt a végtörlesztés téged is ,-)

#489498 BudFox Előzmény: #489477

Full short a záró szakaszban..kiszórtam az összes magasan vett longokat még az év elejéről :_)))

Azért mert OTP nem tudott 3950 fölé menni...mindig lefordult... na akkor nézzük mit művel USA