Fonák: 1789-ről teljesült az 5.hullám 2000-ben.....2009 márciusig megcsináltuk az ABC korrekciót, és elindult az III. hullám felfelé......1576 felett meglátjuk.......
ugyanmár
van kb 10-20 cég ami tényleg jó
a maradék 3000 meg hulladék
érdemes végignézni a stooq-on az SP500 teljes történetét,,,, Max idő....100 év....50 év ...stb....nem véletlen,hogy az utóbbi 3 év chartja olyan-amilyen....meredek emelkedések,nagy visszaesések.....ha jön pénz+jó hír megyünk,ha nem esünk....messze nem a gazdasági befektetésekről, innovációról mesél,sokkal inkább az emberi önzésről,gyarlóságról.....mostmár kivárom a végét....ha tudom.....short kis bukóban zárva.....
http://2.bp.blogspot.com/-e-O3fvHoexc/T1-zY-861_I/AAAAAAAALzg/zHN6CTqMzhE/s1600/spxdaily.png
én úgy látom,hogy 1407-1417 között válhat annyira túlvetté,hogy az esés esélye meglegyen....ez végül összejöhet a 2010-es sp chart hasonlóságával...kiugró csúcs,majd visszaesés /jelen esetben 1340 környékére/.....viszont a forintnál gondban vagyok,mert dupla csúcs is van, meg dupla alj.....lehet,hogy végig oldalazzuk a következő pár napot?.....
minden happy a világbam...mi sem természetesebb ennél :D
Érdekes. 2napja erősödik a dodó, és az eddigiektől eltérően a rv-k meg emelkednek. Nahát ....
http://www.portfolio.hu/gazdasag/felminositette_gorogorszagot_a_fitch.164268.html
Szoval akik fizetnek nekik, epp longban vannak :D Jo tudni :D
:D Nem jott el ennek az ideje. Majd akkor jelentik be, amikor korrekciozunk. Minek lenne Q3, ha emelkedik az USA, a csodafegyvert nem hinnem hogy bullish alatt lovik el. Meg a kampany hajra is messze van. A municiot meg szerintem a finishben lovik el, nem amikor meg az sem tisztazott, hogy ki lesz az ellen-elnokjelolt :D
Van rá esély hogy bejelenti. Azért merem ezt állítani, mert az ilyen fontos bejelentésekkor én általában ellentétes poziban szoktam ücsörögni mostanság. :-)
Hat ha bejelenti, amire van esely, politikailag jot tenne ugyanis Obamanak, mert minden menne fel. Mi is. De jelzem, azt a Q3-at mar lebegtetik egy ideje. Es eddig sz@r se tortent. De ha ma tortenik meg, akkor en annak orulok. Akkor figyelek en is a hirre. Ha bejelentik tudni fogom, mert 45fokban emelkedunk majd, ha nem tobben.
Meglatjuk, USA menetel szepen fel, ha visszateszteli a 13000et, akkor fentebb is mehetunk. Sztem mi neki megyunk 20000nek, hisz happy most a hangulat. M.o megfenyitve, es beadta derekat, de megis juniusig ha meghozza a kotelezoket, akkor megadjak nekunk a penzt, szoval Win-Win szitu, EUnak is meg nekunk is. Es ha meg lesznek a dontesek, akkor elharul az akadaly az IMF elott. Gorogok egy idore megoldva, olaszokrol nincs hir, portugaloknal is csend, spanyolok epp megszoritanak, es mint tudjuk, ha nincs hir az jo hir, szoval mehetunk fel. Bar szerintem lesz holnap egy kisebb kor le, de utana megyunk majd fel, ez az en velemenyem. Majd ha este ranezek, meglatom, hogy jol dontottem e :D
Ja most már tudom mire szállnak amcsik és velük persze mindenki. Most olvasom külföldi portálokon, hogy mindenki arra számít hogy Bernibácsi bejelenti ma esetleg a QE3-at, vagy legalábbis tesz rá egy félreérthetetlen utalást. Na erre kíváncsi leszek.
A happy oka, hogy megmaradhat az EUs penz, es hogy USA kilott, es hogy Magyarorszag mindent megtesz, meg hogy Matolcsy orul, es ennek a forint is, aminek meg az OTP :D
Nekem mindegy. Meglatjuk meddig megy el. En tartom. Este beallitom a stoppokat. Ha 700 felett marad holnap, akkor 20000 a cel. Mindenesetre innen mar szarul nem jarhatok, es ez tetszik :D
Nekem is megmaradtak a shortjaim, pedig nem sok hiányzott hozzá hogy kivágódjanak. Kíváncsian várom én is a holnapot. Megmondom őszintén nem számítottam ma ilyen nagy happy-re, nem is igazán értem a miértjét. No mindegy ez van. Mindenesetre short szempontjából kuka a dolog ha holnap tovább emelkednénk, már így is nagyon necces.
Pffff
Agyrém vagy! :DD
eddig full shortok voltak long előtt, erre most kiderül magasról longok is vannak. két napos jókedvre ború az utolsó percekben. Full short. Most nem nyomhatod nagy pozikkal.
Megviselt a végtörlesztés téged is ,-)
Eladtam minden kora du. nyitott longomat en is, de most 0 pozi hatiban.