Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: A nagy DAX csata

#489266 Arsene Lupin Előzmény: #489259

kerülni --> kerülne

Amúgy meghallgattam a szombati ellenzéki tüntetés beszédeit. Egytől egyig fejhangon rikácsoló önjelölt politikus beszélt, az egész impotensek gyülekezete volt.

#489259 Arsene Lupin Előzmény: #489254

Az EU-ban és az USA-ban sem kedvelik. Viszont mivel decemberben nem tudták levadászni, pedig megpróbálták, kénytelenek elviselni. Az üzlet az üzlet, az újfasisztákból nem kérnek, a káosz többe kerülni.

Ez politika, nem szerelem.

#489254 Euroman Előzmény: #489209

Ön sem kedveli a kerályt, én sem...ebben egyetértünk....igen ellenszenves, tenyérbemászó pofája van, és ha még a szemtelen száját is kinyitja....na akkor bezáródnak a pénztárcák....csak a csicskái hozsannáznak neki

#489243 Előzmény: #489234

Más a véleményünk. Az "egyenlőre" nagyon piti volt, még Magácskától is. Maradok egyelőre :Nedudgi

#489241 Rozsdáskilincs Előzmény: #489234

2 pontban kiugrott a bölcsessége:-) Bizony ha megéri mozdulni a haramiáknak akkor nem sokat vakaródznak rajta, elő a bugylit és szépen levágják ami az övék:-)

3 meg az élet tapasztalata:-)

Ja az 1 ben a nyelvész éne:-)

Uncsi nap van.

#489236 Rozsdáskilincs Előzmény: #489210

Nem néz ki olyan jól a huf, ha kereskedném a gyengülés oldalon matatnék.

De nem piszkálok én ilyesmihez. Láttam a TV-ben a PSZÁF ismeret terjesztő kisfilmjét. Állítólag nagyon, nagyon kockázatos! A tőzsdéről nincs ilyen filmecske, mert az biztonságos a kisbefektető számára:-)

#489234 Arsene Lupin Előzmény: #489225

Én sem akarom piszkálni, de:

1. Nem "egyenlőre", hanem "egyelőre".

2. A piac nem un semmit, ami lehetséges profitforrás. Ha be lehetne dönteni a forintot, itt sorakoznának a nagyfiúk, és az OTP-t is vadul shortolnák.

3. Le van zsírozva, de végigjátsszák a fiúk a szerepeket. A hatvanas években én láttam olyan bajnoki meccseket, ahol előre megbeszélt eredmény született, mégis volt iram, gólok, felrúgások, stb.

#489225 Előzmény: #489210

Nem akarom piszkálni, sőt, el kell ismernem,a tegnapi OTP prognózisa igen szép munka volt egy éltes bejárónőtől, de higgye el, nagyon szarul állunk, és a háttérben semmi nincs lezsírozva, pusztán kissé unja már a piac az idiótikus történetünket, nem nagyon fókuszál ránk. Egyenlőre.

#489210 Arsene Lupin Előzmény: #489201

Amúgy nyilván nem akarnak még egy mediterrán országot pellengérre állítani. Mi elég kicsik vagyunk, és szerintem a forgatókönyvet a háttérben mindkét fél látta és jóváhagyta már. Színjáték az egész. Ha tényleg olyan sz*r helyzetben lennénk az időhúzás miatt, már rég szétk*rták volna a forintot.

#489209 Arsene Lupin Előzmény: #489201

Nem is fogja szó nélkül hagyni a kerály. Mondjuk nem is fog meghívást kapni az El Clásicora.

#489014 macika Előzmény: #489006

egyelőre a fedre várnak kint papa

ha a szakállas (izraeli) jót mond - nem hiszem - akkor lehet 7040 is

A nagy DAX csata

#489006 Arsene Lupin

Eljött a nap, minden adott a DAX 7000-es csatához. DAX 7000 nyalás nagy valószínűséggel lesz, aztán hogy kés a vajban, vagy pedig hosszas pofozkodás, az majd kiderül. A görögök egy kicsit elcsendesedtek (nem tart sokáig az ilyen), Ázsia is jól teljesített. Az, hogy ma b*sztatják a magyarokat az EU-ban, érdektelen a piacok számára.

Egy százalék körüli nyitásra számítok, amit megpróbálnak majd gyorsan visszaszórni. Na, azt kell megvenni, délutánra jó lesz. Az OTP szerintem ma nemigen lesz 3900 alatt. A BUX akár két százalékot is emelkedhet. Azt nem mondom, hogy Brüsszel le van sz*rva, de már beágyazódott a színjáték.