Puhul az EU is. Amúgy Frau Fekter is tudja, hogy az osztrák cégek szeretnék kihúzni a t*küket a kerályi harapófogóból.
Puhul az EU is. Amúgy Frau Fekter is tudja, hogy az osztrák cégek szeretnék kihúzni a t*küket a kerályi harapófogóból.
kerülni --> kerülne
Amúgy meghallgattam a szombati ellenzéki tüntetés beszédeit. Egytől egyig fejhangon rikácsoló önjelölt politikus beszélt, az egész impotensek gyülekezete volt.
A király bizalmatlan fél szemét a hátsóján tartja:-)
Gondolom már van valami hasonló otthon a falon, utálatos kép amit az ember jártában keltében szemrebbenés nélkül köpködhet a maga örömére:-)
Az EU-ban és az USA-ban sem kedvelik. Viszont mivel decemberben nem tudták levadászni, pedig megpróbálták, kénytelenek elviselni. Az üzlet az üzlet, az újfasisztákból nem kérnek, a káosz többe kerülni.
Ez politika, nem szerelem.
Török Szultán személyesen?
Ön sem kedveli a kerályt, én sem...ebben egyetértünk....igen ellenszenves, tenyérbemászó pofája van, és ha még a szemtelen száját is kinyitja....na akkor bezáródnak a pénztárcák....csak a csicskái hozsannáznak neki
Más a véleményünk. Az "egyenlőre" nagyon piti volt, még Magácskától is. Maradok egyelőre :Nedudgi
2 pontban kiugrott a bölcsessége:-) Bizony ha megéri mozdulni a haramiáknak akkor nem sokat vakaródznak rajta, elő a bugylit és szépen levágják ami az övék:-)
3 meg az élet tapasztalata:-)
Ja az 1 ben a nyelvész éne:-)
Uncsi nap van.
Nem néz ki olyan jól a huf, ha kereskedném a gyengülés oldalon matatnék.
De nem piszkálok én ilyesmihez. Láttam a TV-ben a PSZÁF ismeret terjesztő kisfilmjét. Állítólag nagyon, nagyon kockázatos! A tőzsdéről nincs ilyen filmecske, mert az biztonságos a kisbefektető számára:-)
Én sem akarom piszkálni, de:
1. Nem "egyenlőre", hanem "egyelőre".
2. A piac nem un semmit, ami lehetséges profitforrás. Ha be lehetne dönteni a forintot, itt sorakoznának a nagyfiúk, és az OTP-t is vadul shortolnák.
3. Le van zsírozva, de végigjátsszák a fiúk a szerepeket. A hatvanas években én láttam olyan bajnoki meccseket, ahol előre megbeszélt eredmény született, mégis volt iram, gólok, felrúgások, stb.
Nem akarom piszkálni, sőt, el kell ismernem,a tegnapi OTP prognózisa igen szép munka volt egy éltes bejárónőtől, de higgye el, nagyon szarul állunk, és a háttérben semmi nincs lezsírozva, pusztán kissé unja már a piac az idiótikus történetünket, nem nagyon fókuszál ránk. Egyenlőre.
Amúgy nyilván nem akarnak még egy mediterrán országot pellengérre állítani. Mi elég kicsik vagyunk, és szerintem a forgatókönyvet a háttérben mindkét fél látta és jóváhagyta már. Színjáték az egész. Ha tényleg olyan sz*r helyzetben lennénk az időhúzás miatt, már rég szétk*rták volna a forintot.
Nem is fogja szó nélkül hagyni a kerály. Mondjuk nem is fog meghívást kapni az El Clásicora.
Az Európai Uzsoraunió kettős mércéje ismét megvillant.
Amit szabad jupiternek...
egyelőre a fedre várnak kint papa
ha a szakállas (izraeli) jót mond - nem hiszem - akkor lehet 7040 is
Eljött a nap, minden adott a DAX 7000-es csatához. DAX 7000 nyalás nagy valószínűséggel lesz, aztán hogy kés a vajban, vagy pedig hosszas pofozkodás, az majd kiderül. A görögök egy kicsit elcsendesedtek (nem tart sokáig az ilyen), Ázsia is jól teljesített. Az, hogy ma b*sztatják a magyarokat az EU-ban, érdektelen a piacok számára.
Egy százalék körüli nyitásra számítok, amit megpróbálnak majd gyorsan visszaszórni. Na, azt kell megvenni, délutánra jó lesz. Az OTP szerintem ma nemigen lesz 3900 alatt. A BUX akár két százalékot is emelkedhet. Azt nem mondom, hogy Brüsszel le van sz*rva, de már beágyazódott a színjáték.