Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj tradek

Re: Commerz és DB

#489005 rbbj11 Előzmény: #488887

"topicban elkezdett tradek" c. blogban mindent megtalálsz. Ott folytattam ezt a topicot, mert táblázatban kérték többen az adatokat, h. úgy átláthatóbb.

Pakkfelszámolás nincs tervben, de ha piac alapján majd úgy látom, az egészet ki lehet dobni piacin.

Bővítés sincs igazán konkrétan tervben, de úgy 2000 körül.

#488887 matgab Előzmény: #487962

hol vettél e-star-t? Hol bővítettél? Az összportfoliód hány %-át szántad rá?

Mik voltak az okai a bővítésnek? Hol bővítenéd tovább//számolnád fel a pakkod?

#487962 rbbj11 Előzmény: #487639

rövidre sztem jo lesz, most épp megy az eufória a görögök miatt. De unicredit nagyon gáz, nem tartnám középtávon se, veszélyesebb az otp-nél is

bet tozsdeverseny

#487347 rbbj11

szomorúan konstatálom, hogy nem tudtam behozni a lemaradást a többiekkel szemben, túl későn kapcsolódtam be. A 300-400. hely között ingadozom :(

#487137 rbbj11 Előzmény: #487028

teljesen lényegtelen, hogy ma fordulnak v. holnap, v. hogy hol lesznek egy hét múlva. Ha sávosan épitesz és idöfaktort is figyelembe veszed, akkor max annyi jelentösége van, hogy mikor veszed a köv. pakkot

#487028 Sumerologo Előzmény: #486968

Persze, long-ra vettem.

A Commerzbank-ra egészen durva célárak forognak közkézen: pl. 4 euró felettiek.

A DB-ra meg legalább +50%.

Kíváncsi vagyok, ma fordulnak-e?

#486968 rbbj11 Előzmény: #486834

nem is daytrade-re szántad őket gondolom...én legalábbis nem arra gondoltam. Meg azt is jól tetted, hogy elsőre min. puskaport ütöttél el. Az normális, h. a végleges poziterv kb. 10%-át lövi el az ember elsőre.

Commerz és DB

#486834 Sumerologo

Átjövök ide az Rfv topic-ból, úgyis elég a bajuk.

Hát ezek a dájcsise bankok egyelőre nem jöttek be. Még csak próba vásárlásokat eszközöltem, de a mai esés nem tetszik.

Re: blog

#472497 rbbj11 Előzmény: #472477

ha átviszi dax ezt az utolsó ellenállást 6550 feletti zárással, akkor sztem szinte biztos elérésre kerül a targeted

#472477 lyonell Előzmény: #472465

daxnak mostmár 6289 stop,mindenképp megvan a nyerő a profit taking 6790.Arany kis pakk még bővíthető tartható,inkáébb olyan fedezet szerű.

#472433 lyonell Előzmény: #472365

ost léptem meg egy arany shortot,dax fele longot kivágtam.,másik felének feljebb hoztam a stopját.

#472365 rbbj11 Előzmény: #467985

nm.

Igaza van Nyilasinak: aki válságról beszél, miközben hetente emelkednek annyit a tőzsdék, mint amit banki betétre egy évben lehet kapni, valóban megbolondult és zagyvál össze-vissza.

Nem mellesleg, céges profitok az égben, az emberek alig fogták vissza a kiadásaikat és egyébként is minden szép és jó, mert korlátlan likviditás is rendelkezésre áll az infláció következménye nélkül a világban.

Azt hiszem, valóban eljött a Kánaán, hisz olyan még eddig nem volt, hogy úgy teremtünk a SEMMIBŐL pénzt vagyis likvidást mai divatos néven, hogy ezért sem dolgozni nem kell, sem infláció nem viszi el a virtuális pénzt.