hali
21.-és levelet 29.-én olvastam ,irtam választ:)
az biztos,hogy késve kaptam meg...
tehát csak abban mentegetem magam,hogy szó sincs róla,hogy nem akartam válaszolni:)
hali
21.-és levelet 29.-én olvastam ,irtam választ:)
az biztos,hogy késve kaptam meg...
tehát csak abban mentegetem magam,hogy szó sincs róla,hogy nem akartam válaszolni:)
Jelenlegi bent állásaim a könyvekben:
Dax vétel 6 500, 6 000, 5 500
Dax eladás 7 300, 7 800
Cac vétel 3 370 vagy 3 400 (valamelyik teljesülése esetén a másik törlődik)
Ha a 3 370-es teljesül, akkor egy 30 pontos csúszó kerül a könyvbe egy második vételre, ami 3 400-ról indul, és megy lefelé.
És Cac vétel 3 100, 2 800.
Most változtattam valamit, azért írtam le a mostani állást.
A hitelből tozsdezesnek 10bol 9szer katasztrófa a vége ez a tapasztalatom az elmúlt majdnem 20 tőzsdei évem alapján . Amit te leírtál az pontosan a madoff modell: beigerek 10%hozamot, és reméljük hogy működik . Ha meg nem akkor mi lesz? Pl van 10 egység pénzed kolcsonkersz 10% kamatra 90et a barataidtol tehát 100al tozsdezel. Ha bebuksz 20at akkor pl mi van? Akkor szokott az jönni hogy megmondom a haveroknak hogy minden rendben és bevonok újabb haveroktol pénzt hogy visszakeressem. Hidd el nem egy ilyet láttam
Köszönöm az építő hozzászólást, de azt is meséld már el, hogyan bukom el! Mert eddig ez csak károgás. Azért - miután nem ismerjük egymást - halkan megjegyzem, 1998 óta tőzsdézem, és még megvagyok valahogy...
Ennekaz lesz a vége hogy az összes pénzt bebukod és a barátaid megvernek. Ilyen hülyeséget csak az találhat ki aki nem ért a tozsdehez. Meg madoff. Gratulálok az eredeti ötlethez .
Cac long nyitásra visszaálltam ugyanúgy. Egy nyílik meg 3 370-en, a másik csúszó 30 pontra.
Frissítettem az állást, újra van netem. Lehet, 1-1 napot elcsúsztam, nem figyeltem annyira, de minden nyitásomat előre beírtam, szóval mind1, hogy csüt, vagy péntek volt a nap. A DAX short nyitása nem volt előre beírva aznap, de mindenki tudhatja, 6 800-on újra megnyílt. Egyébként most 6 900, szóval nem csaltam azzal, hogy hétfőn nyitom meg.
Most számolgattam, amellett, hogy január óta felfelé megy a piac, és én meg shortot játszom, kerestem 536 pontot, ami a 7 500-ra vetítve 7,15%. Ezt rbbj miatt számoltam ki. Ilyen, számomra vérzivataros időkben elég tűrhető. Remélem, ebben a negyedévben is összejön 10%.
Dax long zárva, 2 cac longot most zártam 3425-ön, majd frissítek, de ideiglenes netem van.
3370-en ütött az első vétel, 30 pont csúszóra követi a második is. A blogban majd frissítem, ha nem más netjén élősködöm.
A 6 800-as dax shortra tettem 40 pontos csúszót, jelenleg 6 710-en áll
Szereztem netet, hogy beírjan, cac-ban beálltam venni 3 400-ra és 3 370-re, valamelyik teljesülni fog, a másik törlődik
Legközelebb hozd el a fórumtalira a haverodat is :D
Kedves Ricsi
Emelem a tétet, legközelebb a megszokott feltéten kívül kérhetsz még 1et grátiszként, ha véletlenül addig hati likvidálás vagy bármi más következtében 2500-ig leverik az E-star-t.