Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#487599 Zotya32 Előzmény: #487595

sokan voltunk azok... én sem vagyok már az, idő közben én is felvilágosodtam, csak annyi a különbség, hogy Sly eladta, és csak akkor vesz bele, ha érdemes rajta pár ft-ot fogni, én meg nem adtam el, elfogadtam, hogy elqrtam, nem kicsit, nagyon, és türelmesen várom, hogy mi lesz a sorsa a tévedésemnek. Jövő év elején lesz egy kis pénzem, majd abból megpróbálom ledolgozni, de már nem T-kategóriában.... ez meg elfér a számlán, enni nem kér, vagy nullázzák és kivezetik, vagy egyszer vmi csoda folytán eladom majd 100ft körül kb. 20% bukóban, netán még ülök rajta és (0,5% esélyt adva ennek) majd 150-nél 0-ban kiszállok.

(a 0ft és a 100 ft között nincs sok értelme kiszállnom... főleg nem itt 25-30 között. )

#487597 macika Előzmény: #487594

személyeskedésbe nem fogok lemenni bárhogy is szeretnéd, nem vagyok hi79

egyébként te is fura vagy, egyszer azt mondod sly lehet hogy neked van igazad

máskor meg lenézed

amugy is a kgy lesz az érdekes - de sztem semmi fontos nem fog történi ott

kérdés a vezetőség mit sugározz ki -

reorganizálásra - mert az lesz

#487595 Higins79 Előzmény: #487593

nem idegesitem magam..tudod van egy nagyon fontos dolog ha kritizálnak nézd meg h ki kritizál,utána vond le a következtetéseket,egyébként bele néztem 2007 márciusától volt phyl rajongó:)

jó pár évig

#487593 Zotya32 Előzmény: #487589

ejj... kár veszekedni... semmi nem változik tőle. csak idegeskedtek.

Inkább gyertek el a közgyűlésre, az is akinek csak átmenetileg van, legalább előtte vagy utána 1-2 órát lehet személyesen dumálni. Aztán aki meg szeretné, az ott normális keretek között megoszthatja a véleményét a vezetőséggel... ha csak az új lesz ott, akkor gondolom majd ők tolmácsolják tp-ék felé... :)))

#487587 macika Előzmény: #487584

senki se szólt hozzád

te parasztotál le - ez jellemző egész ténykedésedre

szállj le rólam, hüle gyerek mondtam már

re magáninfó ))

#487586 Roberrtto Előzmény: #487580

Lemendtél buxer stilusába.

Semmitérő alakok vagytok, akik másba törlik a lábukat.

Kezet foghatsz vele.

#487578 Higins79 Előzmény: #487563

hány évig nyomtad a pr. ?????? engem te ne vonj felelőségre...amit veszek ott megjelenek de nem nyomom a 300 célárakat..ellenben ha lemaradsz valamiről hisztit nyomsz h tömés meg tömés..

de utána mégis benne vagy pár hufra..most is amerre megy a piac neked arra van pozid de nem baj h előtte mást írogatsz..

így ne minősitgesél engem..../több éven keresztül nyomtad és ültettél be embereket a phylbe,,,hányan mentek tönkre???? tudsz aludni?..én a helyedben nem tudnék..azért mert az elmúlt 1 évben rá se nézel az nem jelenti azt h nem felejtetek sokan akiket beültettél..

így először néz magadba, és kérj bocsánatot azoktól az emberektől akik tőnkre mentek

#487577 Roberrtto Előzmény: #487521

Köszi a gunyolódást..!

Félreértettél azt hiszem, én nem TP segnyalója vagyok, csak egy tudatlan kisbüfi, veled ellentétben, aki midnent tud, mindig nyer, ennek ellenére itt osztja az észt.

#487576 Sly-- Előzmény: #487574

ugye nem azt szeretnéd mondani, hogy én kürtöltem széjjel? :D

továbbra is azt gondolom, nincs nagy jelentősége

és lehet short is

#487571 Sly-- Előzmény: #487562

A nyitott hatik nyilvánosan fönnt vannak a bét-honlapon. Bárki tudhat róla.

#487563 Sly-- Előzmény: #487553

Még sosem böfögtem tele egy papír topikját sem bennfentesnek tűnő feldumákkal csak azért, hogy 1 Ft-tal magasabban tömni tudjak, ellenben veled. Bármit veszel, egyből ott nyomod a pr.-t.

#487562 macika Előzmény: #487547

amikor szóltam a hati kötésre az is "magán" információ volt

azt mégis hipp hopp mindenki tudott arról

mégse vertem magam