Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#486917 Formerplayer Előzmény: #486911

Honnan tudta, hogy zsidózom, Lupin legkedvesebb ágyasa?

A számra nem vettem ezt a nevet...Rossz az, aki rosszra gondol..De nekem legalább van önkritikám, mert érdek nélkül akartam segíteni ..nem jött be ..sőt...de 1 óra alatt 20 mail-jött. hogy segítsek és kíváncsiak a véleményemre...még most is...elkúrva...

Szóval. Lupin-ágyas, embernek lenni jó....gyűlölet népeként rettegni...hááát....

Re: nincs cím

#486916 exmnbs1 Előzmény: #486915

mikor egy topikban ilyen hangot ütnek meg a károgóval, akkor még nagyon nincs vége a műsornak

Re: nincs cím

#486915 Sly-- Előzmény: #486910

Annak kellene, hogy legyen. De ezt a topikot olvasva rengeteg ember van, aki mégis bukott egyvalaki bennfentes dumája miatt. Sokaknak lesz ez drága tanulság.

Re: nincs cím

#486912 Bendeguz Előzmény: #486907

Értem. Most jön az, hogy előadja a műfelháborodást a burkolt zsézés miatt? De tudjuk, Ön csak érzékeny, nem kiválasztott. Engem nem is érdekel. Az embereket a tetteik alapján ítélem meg, Önnek igaza volt az elmúlt félév során illetve jó irányban kezdett el károgni. De a stílusa bicskanyitogató. Formerplayer legjobb tudtán és szándékán kívül is történhettek a cégben elkúrások, ezt ő is beismerte. De csak nyugodtan acsarkodjanak, néha szórakoztató!

szerk: jaj de tudtam, hogy gyöngytyúkként csap le a zsidózásra :D

Re: nincs cím

#486909 rbbj11 Előzmény: #486752

nem feltétlen kivéreztetés ez, sztem csak szokásos tőzsdepszichó. Én félelem nélkül nyugtázom: a begyorsuló szakaszban vagyunk. Készülök a köv. vételre.

Re: nincs cím

#486908 Formerplayer Előzmény: #486903

Jaj, Lupinné, ez jól megaszontad..így utáljátok ti a magyar középosztályt már a galíciai bevándorlásotok óta..cirka 150 éve megy ez a tuszok..ahogy a nagy szellemi vezéred, Nádas Péter mondta: mi jobban utálunk benneteket, mint ti minket..

Pedig csak az egyetlen bűnünk, hogy befogadtunk benneteket,Hazát, házat adtunk, s ez a hála...Mosónő, maradj a zótépé déjtrédednél, az való neked..Semmi hosszútávú elköteleződés, gyors pénz, kis foci, mindegy, hogy Galícia, a Szent Sólyom Városa(Jeruzsalem) vagy Judapest...

Te mindehol otthon vagy....neked mindegy.....

Re: nincs cím

#486907 Arsene Lupin Előzmény: #486905

Baromira irritál a pofátlan, kamu bennfentes, lemosónőző hülyítő duma.

Engem innen már csak kitiltani lehet.

Re: nincs cím

#486906 rbbj11 Előzmény: #486712

nem szeretek és nem is szoktam egyedi rv-ket shortolni. Sokkal kockázatosabb, mint a long.

Re: nincs cím

#486905 Bendeguz Előzmény: #486902

Régóta el akarom olvasni, de még nem szereztem be. Tudom, hogy alapmű.

Lupin, árulja már el, meddig rontja itt a levegőt? Aki el akarta adni, már rég eladta, a többieknek csak a tenyere kezdett el viszketni az okoskodástól. Maradjon is csak inkognitóban!

Re: nincs cím

#486903 Arsene Lupin Előzmény: #486901

"Nagyságos úr a legnehezebb helyzetben is úr marad.."

Hülyítő úri szélhámos. Olvassa vissza a neten a hülyítő, bennfentes kábító szövegeit. Az a nyavalyás gugli megőrizte őket.

Re: nincs cím

#486901 Formerplayer Előzmény: #486898

Ugyan már, mosónő...Nagyságos úr a legnehezebb helyzetben is úr marad..

Ezt te sohasem értheted meg, mert valódi proli vagy...

Egyébként újat megint nem mondtál. Valóban dögrováson van..Ez obvious, ahogy a művelt németek mondják.....Ebben egyetértünk.

Re: nincs cím

#486899 Bendeguz Előzmény: #486897

Ha már könyvajánló, akkor a kedvencem ez: http://www.libri.hu/konyv/zorgetik-az-ajtot.html

Vaszary János író, színházigazgató és felesége, Muráti Lili, az ünnepelt színésznő életébe 1944-ben beleszólt a Történelem. Menekülnek a háború és a szovjet tankok elől, de autójuk elromlik. A Vörös Hadsereg összezárja a Budapestet körülvevő katonai gyűrűt. A házaspár a fővárosban reked. Ettől kezdve egészen 1946 tavaszáig életük egyetlen nagy menekülés: fél tucatszor a GPU fogságába esnek, közel kerülnek a kivégzéshez, a megerőszakoláshoz. Mindezeket és még sok hihetetlen kalandjukat végigszoronghatjuk ebben az önéletrajzi írásban, miközben reménytelenül, a puszta létért küzdve menekülnek az országból.

Vaszary János könyve tulajdonképpen nem más, minta régi Magyar Királyság, s a vele egyet jelentő úri osztály végső pusztulásának bemutatása. A Zörgetik az ajtót emlékirat, olyan emlékezés, ami komoly és súlyos történelmi igazságokat hordoz. Minden idők egyik legizgalmasabb könyve. Letehetetlen, élvezetes olvasmány.

Re: nincs cím

#486898 Arsene Lupin Előzmény: #486897

Ideges a nagyságos úr, mocskolja a a mosónőket.

Hülyíthet tovább, az E-Star akkor is dögrováson van.

Re: nincs cím

#486897 Formerplayer Előzmény: #486893

Mosónő, nálad semmi találat sincs,elcsendesedésed pedig nálad aktuális előbb, már csak a korod miatt is....

Közöd és fogalmad sincs, mi zajlik, a felszínt kapargatod..olvass Tormay Cecile-t, tudni fogod, miért utálom a fajtádat már a szaga után is...Patkányforradalmár...