Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#486785 Ricsi Előzmény: #486772

Látod, ezt mondtam pénteken, most legalább 10%-al többet tudsz visszavenni, ha akarsz.

Re: nincs cím

#486763 egyetleneim Előzmény: #486752

Én inkább azt mondanám, hogy így működik a tőzsde. Egyszer túlvett a papír, másszor túladott. Egyszer minden rózsaszín, máskor minden sötét. Így van ez jól. Aki halalizott 12k-nál most hallgasson vagy inkább dobja a pakkját ha nem tetszik a helyzet. 19-re húzott akkor lapot és felső lett. Ez van. Most viszont BV alatt forog a papír! Ettől persze még simán zakózhat tovább, hiszen pánik van a papírban. A hűvös ész azonban megint elő fog kerülni, azután meg rendesen el is fog borulni. De az már egy másik történet.

Bocsi attól aki kérte levélben a szokásos gyorsjelentés értékelésemet, nem sok kedvem volt hozzá. A nagy katyvazban egy-két pozitív jel azért van (EBIT, visszacsatlakozások), csak az a kár, hogy a bizalom van totál padlón és a transzparencia. További jó hullámvasutazást.

Re: nincs cím

#486757 hAliG Előzmény: #486748

Ez tényleg rút. Gondoltam írok a befektetési kapcsolattartónak, de azt sem tudom mit kérdezzek, olyat amire válaszolnak, mert úgysem válaszolnak semmire :)

Mármint biztosan válaszolna, de hogy semmit nem tudnék vele kezdeni az tuti.

Re: nincs cím

#486752 Arsene Lupin Előzmény: #486747

Így működik a kicsavarás. Egy ilyen cégnek már senki nem mer hitelezni, a higítást senki sem fogja lejegyezni, és a górének egyre nagyobb pakkot kell esetleg betolnia.

Re: nincs cím

#486747 hAliG Előzmény: #486740

Attól tartok, hogy kiszámolták jelen állás szerint, hogy hol áll a cég, és mik a kilátások mindent egybevéve.