Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#485901 rbbj11 Előzmény: #485892

biztos, h. nem olvasta vissza....fogalma sincs, miről van szó, azért nem érti, miért téma ebben a topicban. Mondjuk ha új olvasó lennék, nekem se lenne türelmem kb. 100 oldalt visszaolvasni. De akkor nem is kell kötözködni. Csak ugord janicroft, amiben nem érted a kapcsolódási pontot.

Re: nincs cím

#485900 rbbj11 Előzmény: #485871

árfolyam a lényeg, az pedig elég gyatra azóta is. Ha nem szálltam volna ki akkor profittal, már nagyon vastag bukóban lennék. Sztem itt is hasonló lesz: kitárazás után hamarosan őrült pattanás, akár 1,5x-ezés pl. 3000-ről, majd onnan új mélypont.

Re: nincs cím

#485899 Janicroft Előzmény: #485892

Sorry, nem olvastam vissza a kezdetéig, elnézést. A kommentem inkább rbjj-nek szólt mert már számtalanszor felhozta itt a FSLR-t ami longos szempontból nézve ugyanolyan nyomor mint az E-Star. De tényleg nem olvastam vissza a Te példád kezdetéig, szóval ne haragudj ha ezzel megbántottalak volna.

Re: nincs cím

#485898 Grizzly Géza Előzmény: #485897

Ráadásul itthon gép előtt ülök,munkahelyen szintén,néha nem árt egy kis kocsikázás... Fő az egészség!

Re: nincs cím

#485897 Grizzly Géza Előzmény: #485895

Nekem van egy Gepidám,nem rossz,csak fel kéne pumpálni vkinek.de a civicem még jobb,van benne ülésfűtés és nem esik be az eső...:)

Re: nincs cím

#485895 pepe01 Előzmény: #485894

A keménymagnak ajánlom a Hugexpo-ra való kilátogatást: Bringaexpo, boatshow, utazáskiállítás

A bringaexpon ki lehet próbálni pedelec, reku. stb. bringákat is.

Re: nincs cím

#485892 taresz Előzmény: #485881

Az FSLR csak egy példa volt. Vélelmezem nem olvastál vissza a példa kezdetéig, ami nem baj, de legközelebb ha szóba kerülne először engedélyeztetem Veled.

Re: nincs cím

#485891 vincentlauria

fel a fejjel, előre tekintsük, jó tanácsból akadt az elmúlt hetekben bőven...

Re: nincs cím

#485887 Arsene Lupin Előzmény: #485885

Már többször megírtam, hogy novemberig nem is foglalkoztam a papírral. A megorganizált "Év üzletembere" díj és az azt követő pofátlan Steve Jobs koppintás verte ki nálam a biztosítékot.

Azzal a dumával meg ne jöjjön, hogy novemberben már mindenki tudta, hogy baj van. Ha Ön tudta és nem dobta részvényt, hanem hígított, akkor nemcsak a céggel van baj, hanem az Ön elmeállapotával is.

Hathor mester felsőbbrendűségét nem is kérdőjelezném meg. De úgy értesültem, hogy lényegében elüldözték a topikból. Pechük van, mert a mosónők ugyan alacsonyabb IQ-val rendelkeznek, de jól bírják a gyűrődést és baromira nagy pofájuk van. Én még ki sem nyitottam lényegében a számat.

Amúgy azzal, hogy Hathor mester nyilvánvaló felsőbbrendűségével jön, saját átb*szatásán nem segít, a papír pedig nem fog szárnyalni. Én itt embereket nem fikáztam, csak a céget és vezetőjét. De szükség esetén visszavágok.

Re: nincs cím

#485885 Grizzly Géza Előzmény: #485844

"A most rinyálók vitték a prímet." Azok nem csak most rinyáltak,hanem már akkor is, az kb 5000-nél volt... Arról is ejthetnél pár szót,hogy miért a rv felezésekor kezdesz okoskodni,akkor már mindenki tudta,hogy gáz van. Hathor 10k-nál szólt hogy gáz van és azóta sem jár ide élvezettel csorgatni a nyálát veled ellentétben. Ennyi a különbség mint emberileg,mint tudásszintben kettőtök között. Nagyságrendbeli. Természetesen én tudásban nálad is alacsonyabb rendű vagyok,mert van e-starom és nem hittem a TA-nak. De a messzelátómmal :) már látom a célárat.

Re: nincs cím

#485881 Janicroft Előzmény: #485871

Nem tudom mit szenvedtek itt ebben a topikban ezzel a retek First Solarral.

Csak hogy a tényeket nézzük, ha csak az 1 éves teljesítményét nézem akkor azt látom hogy 160 dollárról lejött 30-ra, ami még az E-Star teljesítményénél is gyászosabb, plusz naponta jönnek olyan hírek amelyek a solar ipar támogatásának megnyirbálásáról szólnak, még nehezebb helyzetbe hozva ezzel a First Solart is meg a többi gyártót is. Az e-Star modellje szar mert hitelre épül szerintetek, de a FSLR-é jó, mert az meg az állami támogatásokra épül, valahogy érzek itt némi ellentmondást.

Nem beszélve arról hogy több erős konkurense van és a kínai gyártók akik olcsóbban gyártanak, elég rossz hatással vannak rá. Q4-ben 400 millió dollár veszteség, 2012-es revenue forecast lecsökkentve, hát tényleg k. jó ez a részvény. Hagyjuk már a FSLR-t ebben a topikban pls.

Re: nincs cím

#485874 zeeh_ Előzmény: #485852

Ne is mondd azt a nyomorult tolvajmédiát, tavaly hatalmas bukót hozott, amikor minden remény elszállt a portfólió kiherélésével és muszáj volt a beragadt pakkomat kivágni az ~ötödéért. Megfizettem a tanulópénzt rendesen, évek kellenek,mire sikerül ledolgozni, Balázs Csaba nevét meg egy életre megjegyeztem. Korrupt Szász hivatal meg elmehet a fenébe, lesöpörtek minden beadványt,pedig minden oldal lehozta akkor,hogy tilalmi időszakban táraztak ki a bennfentesek (mert Nobilis is az volt, még ha papíron már nem is). Ja,persze,papíron hati likvidálás történt. Jó,hogy ennyi mindent elbír a papír.

Átérzem a beragadt E-Starosok helyzetét, nem könnyű, főleg realizálni egy nagy bukót. Én tavaly utána furcsa módon megnyugodtam, még ha hülyén is hangzik. Nyeltem egy nagyot és tiszta lappal újrakezdés főként blue papírokkal és apránként,de csökken a méretes bukó.