Ne mond már,hogy nem tudod?
ha már ott volt a közgyűlésen írhatnának egy Apportkirályok c. dalt, hogy az utókor dalban ismerje meg TP és M.Gy "munkásságát"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZMr560f-sjE
amúgy nekem is megvan ez a lista, és amit zsada írt, az csak annyi, hogy kik voltak ott, mennyi darabszámmal... de ez nem is a teljes ha jól nézem, mert én rajta sem vagyok...
amúgy meg 25 millió db-ot nem tud összeszedni... hacsak be nem megy az oroszlán barlangjába... ennyi 1000%, hogy nincs kisbüfik kezében.... szerintem 10 milliót sem tudna összekaparni...
ezt másnak is érteni kellene?
ne legyél már marslakó.....
én nem látom melyik pontról van szó... több napirendi pont van, azok jó része formaság...
na most jól felhúztam magam ezen
és még sly-t szidja
ba----ss z m..g az ilyen al..as képmu...tó ember!!
én is tudom ki az
de miért igen szavazat?
ki mellé állt? TP mellé?
hát érdekes, főleg amiket ír több mint 1 éve
és én vagyok a szemét, meg minden.
milyen ember ez?
tőlem kérdezed? én tudom, találkoztam is vele, szerintem te is tudod, csak te nem találkoztál vele... néha ki kell mozdulni a barlangból... nincs idekint hideg :)))
"Grund Center Kft.nevében 113.130db Kácsor László szavazott,"
ez eddig fel sem tűnt.... mega LOL
ébresztőőőőő rózsaszínű barbie zoltán )))
otp 10K lesz akkor (és a cég meg van és nem vásárolják fel (nem fogják!!) )
akkor lesz remény
ez az 1 reményünk maradt a "menekülésre", hogy az új arcok, valódi értéket akarnak behozni, egy új storyt felépíteni... esélye nem sok, de egyelőre bízzunk ebben, hogy így lesz...
de majd jön nbm és elfújja a rózsaszín ködöt... :))
A régi arcok mind leléptek, ebből a cégből már mindent kisajtoltak amit lehetett. Szükségszerűen új fejezet jön majd, a kérdés csak az, hogy mi lesz az.
Hát így jogos, mert azok előbb utóbb a kisbüfiknél landoltak sajna.... pfffff
Én ezt a 300milliós készpénzes tőkeemelés után megkérdeztem Bábolnán. A válasz az volt, hogy így olcsóbb... Megkérdeztem mi van a cashhel, akkor meg mesét mondott... No utána mondtam, hogy menekvés... Látva a részvény túlfizetéseket...
jaj tp még nyáron is azt mondta h alauértékelt az rv.
erre mi lett? nyolcadolás
na bravó (