Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#485242 BigRabbit Előzmény: #485232

Nem ment itt senki sehova, se fol, se le. Szep egy nap volt ez a mai is. Hatha majd USA vagy Azsia este alkot valamit. Valami pirosat :D Szep napot mindenkinek.

Re: gf

#485227 BudFox Előzmény: #485222

adhatnák ilyen erővel az embereknek is..hisz fogyasztani kell, a gyárak jól járnának, és a termelés emelkedne... egy lenne a lényeg : nem szabadna félretenni, hanem el kéne költeni :-)

#485225 BudFox Előzmény: #485218

annyira illikvid lett ez a phos papír hogy 12 kontraktusokkal 100 pontokat ingázunk...és még csak nem is december utolsó napjai vannak hanem a tavasz kezdete....ez már szánalmas...

egy normális pakkal ki lehetne akasztani az indexet piaci áron.

De ez csak alternativ ve…

#485221 lyonell

De ez csak alternativ verzió,már most is eshetnének.Mindeggy a lényeg rövid távon,short.Nekem legalább is.

#485220 lyonell Előzmény: #485218

A 7feletti ügy inkább olyan fasl kitörés lessz,nagy eséllyel.Bux nemtudom,hogy hogyan foglya le reagálni,lehet nem megy feljebb.

#485219 BudFox Előzmény: #485215

már megyünk is fel..5 percig tartott csak a rossz Manufact. index hatása..

szerintem nem helyes hogy azt a sok ingyen pénzt mindig csak a bankok kapják..

miért nem inkább a cégeknek osztják ki ? vagy akik fejleszteni akarnak ? meg dolgozni ?

áh...

#485218 lyonell Előzmény: #485216

Mondjuk szerintem még meglessz a 7 feletti tartomány,kis longot beszippantanak,és onnan mondjuk max 7249 ről max. meg kell indulni lefelé de nagyon.7 felett szerintem max 2napig foglya birni.

#485216 lyonell Előzmény: #485215

tetőépitésnek gondolom én is.Aztán dax eldob eg ezrest 1hét alatt,aztán mehet fel új csúcsra.Késői long kirázás,.

Re: nincs cím

#485214 BudFox Előzmény: #485213

már verik is...2 rossz adat egy zöld

ISM manufacturing index rossz lett.

most ennek is mi értelem ? egész nap húzzák fölfelé a futikat..aztán fél perc alatt fél százalékot esik az egész kóceráj...a legnagyobb manipulálás a világon.

#485213 lyonell Előzmény: #485187

Azt gondolom,ez a toporgás,napokon belül egy olyan beverést fog eredményezni mint az aranynál ami volt tegnap.,2-3 napra.Aztán fel.

#485209 BudFox Előzmény: #485208

szerintem inkább leszállás lesz...a nagy vízen túl a "fél gőzről" annyira leesett most a forgalom hogy lassan minket irigyelnek majd :D tegnap igy esés volt...

aztán hogy ma mi lesz ?

szerk :

biztos elszállunk...arrafele a legkönnyebb