nem hittem volna hogy ma -27 ponton nyitunk..
Nem ment itt senki sehova, se fol, se le. Szep egy nap volt ez a mai is. Hatha majd USA vagy Azsia este alkot valamit. Valami pirosat :D Szep napot mindenkinek.
Molly és Opété is megindulhatna lefelé mert Rg nek nem hiszek...
inkább a zembereknek mint hogy a bankok üljenek rajta ,igen
adhatnák ilyen erővel az embereknek is..hisz fogyasztani kell, a gyárak jól járnának, és a termelés emelkedne... egy lenne a lényeg : nem szabadna félretenni, hanem el kéne költeni :-)
annyira illikvid lett ez a phos papír hogy 12 kontraktusokkal 100 pontokat ingázunk...és még csak nem is december utolsó napjai vannak hanem a tavasz kezdete....ez már szánalmas...
egy normális pakkal ki lehetne akasztani az indexet piaci áron.
ma szinte minden adat szar lett és lám...
lehet tényleg fordítva kell gondolkozni?
és ha az emberek kapnák?
mondjuk fogyasztásra ,az lehet jótékonyabb hatást váltana ki
De ez csak alternativ verzió,már most is eshetnének.Mindeggy a lényeg rövid távon,short.Nekem legalább is.
A 7feletti ügy inkább olyan fasl kitörés lessz,nagy eséllyel.Bux nemtudom,hogy hogyan foglya le reagálni,lehet nem megy feljebb.
már megyünk is fel..5 percig tartott csak a rossz Manufact. index hatása..
szerintem nem helyes hogy azt a sok ingyen pénzt mindig csak a bankok kapják..
miért nem inkább a cégeknek osztják ki ? vagy akik fejleszteni akarnak ? meg dolgozni ?
áh...
Mondjuk szerintem még meglessz a 7 feletti tartomány,kis longot beszippantanak,és onnan mondjuk max 7249 ről max. meg kell indulni lefelé de nagyon.7 felett szerintem max 2napig foglya birni.
A magyarazat, hogy alacsony a forgalom, es kvara nem tortenik semmi. Igy egy ket kobor lelek is tud latvanyos valtozast produkalni, nulla tokevel.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/folytatodik_a_vesszofutas_a_hataridos_piacon.163668.html
tetőépitésnek gondolom én is.Aztán dax eldob eg ezrest 1hét alatt,aztán mehet fel új csúcsra.Késői long kirázás,.
Tegnap kint estek,mi emelkedtünk...most fordítva.Vki elmagyarázná?
már verik is...2 rossz adat egy zöld
ISM manufacturing index rossz lett.
most ennek is mi értelem ? egész nap húzzák fölfelé a futikat..aztán fél perc alatt fél százalékot esik az egész kóceráj...a legnagyobb manipulálás a világon.
Azt gondolom,ez a toporgás,napokon belül egy olyan beverést fog eredményezni mint az aranynál ami volt tegnap.,2-3 napra.Aztán fel.
szerintem inkább leszállás lesz...a nagy vízen túl a "fél gőzről" annyira leesett most a forgalom hogy lassan minket irigyelnek majd :D tegnap igy esés volt...
aztán hogy ma mi lesz ?
szerk :
biztos elszállunk...arrafele a legkönnyebb
Mi vajon a végén szállunk el?
Kinn ezzel a lendülettel megütik 13100 at is Dowban..iszonyat mi megy.