Csak tudod ezzel az a baj, hogy akkro ne mondja tp azt, hogy a kisrészvényesek miatt van itt az árfolyam.
Csak tudod ezzel az a baj, hogy akkro ne mondja tp azt, hogy a kisrészvényesek miatt van itt az árfolyam.
Könnyen szórták ezek szerint, ha mindenért túl lettek fizetve..... (Henci után:-) )
az a gond hogy itt mindeki szórt
még buczi is (mert azért adta hogy jegyezni tudjon )))), pedig akkor még emelkedett a tyúkos
re kisröfi jegyzések
Árki is, amint megkapta, már adta is el, hogy 5% alá menjen..
ugye... minden le van írva, ezek alapján tudott vhogy tájékozódni az ember... tudom, nem léptem le időben, meg álmodozó vagyok, meg stb, stb... de egy darabig ezen hírek, riportok alapján vártam, vártuk, hogy mikor jönnek az eredmények... hát nem jöttek, semmi nem valósult meg. egyesek ekkor kiszálltak, de sokan ezt későn tették meg... osztás-szorzás után, szerintem kevesen adtak el végleg 120-147 között... ennek a részvényesi találkozónak az idején 90-95 ft körül volt az árfolyam... többség még egy kicsit bizakodott... aztán esett, esett.. szerintem a legtöbben akik kiléptek 60-tól adhatták el....
rohadt drágán vesznek mindent... Emlékszem alvállalkozókat is részvénnyel fizették ki, több millióval.
Anno ezt is olvastam és jó hogy így megvan minden írásba. Nem csak a saját fantáziánknak hisszük:((
Említést érdemel, hogy ha 2007-ben a Társaság marad a veteriner ágazatnál és nem
kezdi meg a holdingstruktúra kiépítését, a mezıgazdaság katasztrofális összeomlása
jó eséllyel ellehetlenítette volna a Társaságot, a részvények értékét. 2010. terveink
szerint alapvetıen az akvirált cégek fejlesztésének, összehangolásának éve lesz, de a
kedvezı befektetési lehetıségektıl sem zárkózunk el.
gyönyörű... ezek szerint akkor a phyl részvény megtartotta az értékét.... Elcaminotól kérdezzék meg, ő is így gondolja-e....
ha még vkinek alacsony a vérnyomása.... :))
http://beta.bet.hu/newkibdata/103172819/PHYL_hird_09_11_26.pdf
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/33593/
A Phylaxia 1912. Holding Nyrt. igazgatósága 6.750.000 darab új részvény zártkörű kibocsátásáról döntött az október 21-i ülésén, ezzel a társaság alaptőkéje 8,75 milliárd forintra emelkedik a jelenlegi 7,4 milliárdról - közölte a társaság a tőzsde honlapján.
Az 1,35 milliárd forint névértékű alaptőke-emelésre apport ellenében kerül sor. Az apportot az Obra Ingatlankezelő Kft. 100 százaléka képezi 600 millió forint értékben, továbbá az Euro Generál Építő és Szolgáltató Kft. 50 százalékos üzletrésze 750 millió forint értékben.
Az Obra Kft. vagyonkezeléssel foglalkozik, egy budapesti irodaházat hasznosít bérbeadással, a győri Euro Generál Kft. pedig építőipari fővállalkozási tevékenységet folytat. Utóbbi árbevétele 2009-ben várhatóan meghaladja majd a 2 milliárd forintot.
Az apportot szolgáltatók közül a Hart Invest and Trade Corp. 6,85 százalékos, Árki Tamás 5,14 százalékos, Varga Zsolt 3,43 százalékos befolyást szerez a Phylaxiában.
szóval 750 millióért vették meg a malteros felét....
2009-ben 770 millió volt a bevétele.... 2 milliárd helyett, ha jól néztem...
Legalábbis vételi joga van a holdingnak! Na és akkor ahogy írtad, a mongol átment a pharmával együtt móréhoz, de volt itt egy Brémer Pharma akvizíció is a Sintofarm-mal közösen. Közös vállalat, olasz partner...... Hol van az olasz partner, vagy csak egy kamu cég az is?
Ezekről semmit nem tudni, n-generől főleg. Pharma ugye ingyen került át és 2 év múlva vissza kell(ene) adni a holdingnak.
Elevenítsük már fel:) Most megvan, vagy nincs meg!
http://profitline.hu/hircentrum/hir/142336/Phylaxia_1_milliardos_tamogatast_kap_az_N-Gene
Van az épület, van a köműves és van a rádió. Gumis már nincs ugye?
És N-gene? És Pharama visszavételi joga?
http://phylaxiaholding.hu/publications/download.php?id=436
ez volt a félévesben:
ESZKÖZÖK
Befektetett eszközök
Immateriális javak: 887 745
Goodwill.............: 1 537 726
Tárgyi eszközök..: 2 079 498
Egyéb részesedés: 1 006 963
Adott kölcsönök...: 615
Befektetett eszközök összesen 5 512 547
Forgó eszközök
Készletek ............................................: 202 027
Vevők és egyéb rövid lejáratú követelések : 1 812 166
Értékesíthető pénzügyi eszközök..............: 260 351
Pénzeszközök .....................................: 91 453
Forgó eszközök összesen......................: 2 365 997
ESZKÖZÖK ÖSSZESEN .........................7 878 544
FORRÁSOK
Saját tőke
Jegyzett tőke ................................... 1 094 170
Eredménytartalék .............................. -2 543 177
Egyéb tartalékok................................ 7 892 326
Adott időszaki eredménye ................... -645 100
Nem ellenőrző érdekeltség..................... 125 978
Saját tőke összesen ............................ 5 924 197
Hosszú lejáratú kötelezettségek
Céltartalékok 0
Hitelek és kölcsönök ...................................... 966 737
Halasztott adó kötelezettségek ..................... 141 399
Hosszú lejáratú kötelezettség összesen .. .........1 108 136
Rövid lejáratú kötelezettség
Hitelek és kölcsönök rövid lejáratú része........... 98 969
Szállítókkal szembeni és egyéb kötelezettségek . 747 242
Rövid lejáratú kötelezettség összesen .............. 846 211
FORRÁSOK ÖSSZESEN ..................................7 878 544
ez meg az előterjesztés:
A. Befektetett eszközök...............: 2 025 504 eFt
B. Forgóeszközök........................: 597 303 eFt
C. Aktív idıbeli elhatárolás..............: 661 eFt
Eszközök összesen......................: 2 623 468 eFt
D. Saját tıke..........................: 2 500 657 eFt
ebbıl jegyzett tıke.................. 1 444 170 eFt
E. Kötelezettségek..................: 84 249 eFt
F. Passzív idıbeli elhatárolások...: 38 562 eFt
Források összesen....................: 2 623 468 eFt
akik jobban értik, elemezgessék, véleményezzék, ha van kedvük, idejük.
ha eladta a phyl akkor jelentenie kellene
úgy mint a bét részvényeket amiket a hungáriás kapott tp-től "munkadíj" címén
gondolom a kreg szórási munkálatokat azzal fizették ki neki ((
Tuti.
Ha egy ekkora projektben benne van a cég, arról minimum évente meg kellene emlékezni, hol tart, mi várható stb.
N-Generől mikor volt utoljára szó? 2 éve?
Hogy a többi etetésről most ne is említsek semmit (orosz, mongol, olasz)
Én azt mondom hogy itt történnie kell valaminek, vagy egy károsultak álltal létrehozott társaságot csinálni vagy valami. Nyiltan kilopták a szemünket.
Ilyen pofátlan kiszervezésre humetnál és genesisnél se emlékszem (pedig ott is voltak durva dolgok)
Genesisnél legalább Rényi mondta, ohgy ide csak oylan pénzt tegyen midnenki amit tényleg nem sajnál, semmi gartancia nincs semmi jóra.
Itt meg ugye emlékszünk Tóth "garancia" Péter etetéseire. Ne adjuk el, óriási dolgok várhatók, hihetetlen árfolyamokról beszélt még a régi névértékkor 1 (!!!) Eurós árfoylamot említett. Az mostani árfolyamon mennyi isl enne? 2000 Ft? Ekkora balek nem lehet, akármennyire is úgy néz ki.Tudatos etetés folyt itt.
Meg az évenkénti beszámolókról ne is bezséljek ahol nem is a cégről írtak, hanem különféle makróökonómiai dolgokat, mi miért ne mvalósul meg, magyarázták a bukót.
Nem olvastam más cég jelentéseit, de pl egy richternél nem tudom elképzelni, hogy ilyet kihoznak...
És mondom! Nem a bukó fáj, persze 2 misi az 2 misi (lehet még több is) hanem a pofátlan gátlástalan megvezetés.
Dehát a PTE is létrehozott valami Kft-t ennek érdekében az n-genével... Egyáltalán megkapták az 1 milliárdot, vagy csak szó volt róla?
Lehet már itt kezdődött az etetés!?
hírek szerint elfogyott a pénz, és stagnál a teszt.... nem lennék meglepve, ha már senki nem dolgozna a projekten...