Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

jh

#484993 Waszeitung

Futik ismét fel...de qva unalmas ez a lemez.De közben egy helyben toporgunk,kellene vmi hír,vajon mi lesz az?

Köbö 300 pontos sávban vagyunk egy hete,kamat 600 pontos...takarodjunk lefelé.

Re: nincs cím

#484974 BudFox Előzmény: #484970

szerintem...ha ma nagyobb lesz a forgalom mint a korábbi napokban, és minusz lesz..akkor az megerősítés egy korrekcióra.

#484972 BudFox Előzmény: #484970

-90 ponton nyitottunk. a tegnapi USA esés miatt..

én innen már lejtmenetet várnék....de mint tudjuk...nem nagyon akarják elereszteni lefele..túl sokba került a nagyoknak felhúzni idáig....most el is kéne adni jó drágán...de ahhoz meg itt kéne tartani.

#484971 BudFox Előzmény: #484728

Én is benyújtanék egy petíciót, hogy Hathor továbbra is rakjon be grafikonokat...mert nagyon hasznosak...jobbak mint sok nagy elemző grafikonjai.

És hogy még valami hogy ki mennyire spíler ?

azért itt a fórumon is vannak olyanok akiknek 100 millió körüli összeg van a számlán, és az évi forgalom 1-2-3 Mrd forint. :-)

na ki mit jósol legények…

#484970 Ibiza

na ki mit jósol legények? én emelkedést..réssel le oszt onnan.. benne vagyonk a 18800és a 20100as sávban..

Hé, emberek! Annyira nem…

#484930 Margaretta

Hé, emberek! Annyira nem rossz a helyzet:)

Lehet, hogy egyre többen külföldi piacokon kereskednek, több olyan topikot is nyitni kéne. Nekem konkrétan van pár kedvenc német részvényem, amiket veszegetek. Én is nyithattam volna már egyet. Ez egy önkritika volt, mindenki találhat magában ilyesmit:)

#484922 Frici Előzmény: #484728

Csatlakozom.

Én is nagyon sajnálnám ha nem raknátok fel saját elemzéseket, szerintem sokat lehet belőlük tanulni.

#484814 Kissherceg Előzmény: #484810

lesz az is, de egyelőre olyan költség vonzata van, amit most nem akarok még finanszírozni. Új oldalhoz már lesz valszeg. Egyébként meg ott a kinti kereskedés volt a lényeg és egyeztetni brókerházzal, aki partner volna hozzá...

Ott vannak a blogok, lehet elemezni :)

#484807 Kissherceg Előzmény: #484806

megnéztem, hogyan változott a látogatottság ezen időszak alatt.. Sajnos kellett tesztelni pár dolgot. :)

#484804 lyonell Előzmény: #484797

Ne,azt ne.Ne elemezz,mert akkor megáll a piac :) :) se fel se le nem fog menni.

Aztán arra még rájön a matgab faktor,és elmegyünk jobbra.

És van önkritikám.Sajnos…

#484762 lyonell

És van önkritikám.Sajnos nekem is néha otromba a stilusom,.Sajnálom,nem akarok senkit bántani ezzel.Ezúton is elnézést kérek,minden tisztelt fórumtársamtól.A jövőben visszafogom magam kicsit jobban.De sajnálnám,ha szét esne a fórum.Úgyhogy gyertek vissza mind.Hajrá,összetartás.Ja és Daráljuk le a piacot ne a piac minket. Ez lett a kedvenc mondásom :)

akkor összefoglalva: - …

#484735 Amatoregy

akkor összefoglalva:

- a régieknek el ment a kedve a fórumtól a hangnem miatt

vagy

- annyira megszedték magukat, hogy már nem is irogatnak itt cak kereskednek es költik a penzt

vagy

- megvaltozott a vilag es nem ernek ra annyira

vagy rajöttek, hogy felesleges dt-ben idegeskedni.

Ricsinek TA-hoz:

minden pozinak van ellenlába. Vagyis aki ellenállásnál ad azzal szemben olyan all aki nem ismeri a TA-t. Vagy mar ö tud valamut (Murphy törvenye)

#484728 lyonell Előzmény: #484722

És Hathort követelem vissza.Peticiót inditok ezennel,hogy legyen itt,elemezzen.Nélküle nem is stocky a stocky.

Osztom Ibiza,Ricsi vélem…

#484722 lyonell

Osztom Ibiza,Ricsi véleményét.Itt van példának Tropheus,jó szándékkal célozgatok neki napok

óta,hogy óvatosan stb.. Erre megsértődik belémköt,most meg el is tűnt.

Legyünk egymásnak segitő jobb,ne nevető harmadik.Olyan jó volt régen,mikor összetartott

a fórum.Úgy hiányzik.Mondjuk az eggyik fele az utóbbi időben összetart: big,kelvin,rbbjj,lackok.

De mostmár a többiek is hajrá.