Futik ismét fel...de qva unalmas ez a lemez.De közben egy helyben toporgunk,kellene vmi hír,vajon mi lesz az?
Köbö 300 pontos sávban vagyunk egy hete,kamat 600 pontos...takarodjunk lefelé.
Futik ismét fel...de qva unalmas ez a lemez.De közben egy helyben toporgunk,kellene vmi hír,vajon mi lesz az?
Köbö 300 pontos sávban vagyunk egy hete,kamat 600 pontos...takarodjunk lefelé.
szerintem...ha ma nagyobb lesz a forgalom mint a korábbi napokban, és minusz lesz..akkor az megerősítés egy korrekcióra.
-90 ponton nyitottunk. a tegnapi USA esés miatt..
én innen már lejtmenetet várnék....de mint tudjuk...nem nagyon akarják elereszteni lefele..túl sokba került a nagyoknak felhúzni idáig....most el is kéne adni jó drágán...de ahhoz meg itt kéne tartani.
Én is benyújtanék egy petíciót, hogy Hathor továbbra is rakjon be grafikonokat...mert nagyon hasznosak...jobbak mint sok nagy elemző grafikonjai.
És hogy még valami hogy ki mennyire spíler ?
azért itt a fórumon is vannak olyanok akiknek 100 millió körüli összeg van a számlán, és az évi forgalom 1-2-3 Mrd forint. :-)
na ki mit jósol legények? én emelkedést..réssel le oszt onnan.. benne vagyonk a 18800és a 20100as sávban..
Hé, emberek! Annyira nem rossz a helyzet:)
Lehet, hogy egyre többen külföldi piacokon kereskednek, több olyan topikot is nyitni kéne. Nekem konkrétan van pár kedvenc német részvényem, amiket veszegetek. Én is nyithattam volna már egyet. Ez egy önkritika volt, mindenki találhat magában ilyesmit:)
Csatlakozom.
Én is nagyon sajnálnám ha nem raknátok fel saját elemzéseket, szerintem sokat lehet belőlük tanulni.
lesz az is, de egyelőre olyan költség vonzata van, amit most nem akarok még finanszírozni. Új oldalhoz már lesz valszeg. Egyébként meg ott a kinti kereskedés volt a lényeg és egyeztetni brókerházzal, aki partner volna hozzá...
Ott vannak a blogok, lehet elemezni :)
Volt egyszer egy szavazás a külföldi piacokról is, de hogy minek???
megnéztem, hogyan változott a látogatottság ezen időszak alatt.. Sajnos kellett tesztelni pár dolgot. :)
Ne,azt ne.Ne elemezz,mert akkor megáll a piac :) :) se fel se le nem fog menni.
Aztán arra még rájön a matgab faktor,és elmegyünk jobbra.
jááj ez a short long párviadal... :) Jövhéttől újra elemzek
:)
És van önkritikám.Sajnos nekem is néha otromba a stilusom,.Sajnálom,nem akarok senkit bántani ezzel.Ezúton is elnézést kérek,minden tisztelt fórumtársamtól.A jövőben visszafogom magam kicsit jobban.De sajnálnám,ha szét esne a fórum.Úgyhogy gyertek vissza mind.Hajrá,összetartás.Ja és Daráljuk le a piacot ne a piac minket. Ez lett a kedvenc mondásom :)
akkor összefoglalva:
- a régieknek el ment a kedve a fórumtól a hangnem miatt
vagy
- annyira megszedték magukat, hogy már nem is irogatnak itt cak kereskednek es költik a penzt
vagy
- megvaltozott a vilag es nem ernek ra annyira
vagy rajöttek, hogy felesleges dt-ben idegeskedni.
Ricsinek TA-hoz:
minden pozinak van ellenlába. Vagyis aki ellenállásnál ad azzal szemben olyan all aki nem ismeri a TA-t. Vagy mar ö tud valamut (Murphy törvenye)
És Hathort követelem vissza.Peticiót inditok ezennel,hogy legyen itt,elemezzen.Nélküle nem is stocky a stocky.
Osztom Ibiza,Ricsi véleményét.Itt van példának Tropheus,jó szándékkal célozgatok neki napok
óta,hogy óvatosan stb.. Erre megsértődik belémköt,most meg el is tűnt.
Legyünk egymásnak segitő jobb,ne nevető harmadik.Olyan jó volt régen,mikor összetartott
a fórum.Úgy hiányzik.Mondjuk az eggyik fele az utóbbi időben összetart: big,kelvin,rbbjj,lackok.
De mostmár a többiek is hajrá.
Ajaj, ha ezt így látod, nehogy eltévedj a "Magyarország" témára!