biztos te voltál a utolsó,azért ment neked.....nem szándékosan
erste száll kint
biztos te voltál a utolsó,azért ment neked.....nem szándékosan
erste száll kint
Akkor legközelebb annak címezd a beírásod aki téged esetleg bántott, ne nekem. Tőlem még nem hallottál sértegető szavakat ebben a topikban senki irányában azt hiszem. Most már tényleg nem kívánok ezzel többet foglalkozni, és szétoffolni ezzel a mai napot.
szerintem meg egy elég feszített oldalazásban vagyunk, és ez mindenkire kihat.
TROPHEUS-nak se ez volt a stílusa...
de mind1 tartson tükröt ha jónak tartja, végülis a vélemény és a gondolat szabad
(elméletileg ;-)
Én kérdeztem,Lyonell válaszolt..munkamegosztás! :D Apró szurkálódások mennek,nyűg ez a piac mindkét oldalnak,mert irány nincs csak sávban csapkodás,engem az zavar ha vki azt mondja hogy hét végére 21e lesz a hati...ez addig csak tipp amíg be nem igazolódik,legalább egy csárttal támassza alá vagy egyéb indokkal mert a megmondóemberekkel tele van a padlás és a szélkakasokkal is,aki mint tudjuk szél után forgo nem pedig előtte...szval legyen béke! :D
Ezt a piacot jelen állapotban se nem longos,se nem shortos...csak max 10-15 percre.
Senki nem mondta hogy itt a longos meg sem szólalhat, én legalábbis biztosan nem. A mondanivalójának pedig igenis volt éle, és negatív üzenete, ne legyünk vakok. Téma részemről lezárva.
véletlenül írtam2x,dax long,sp short,bux short,otp long.....igyekszem tetőn kitenni,bár az nagy dolog lenne
egy kitörés után be is halhatunk,veszélyes a piac itt
amúgy nem tudom mi volt benne a sértő...
nekem egyébként a shortosok tűnnek inkább rosszindulatúnak
egy kitörés után be is halhatunk,veszélyes a piac itt
már bocs de a jóindulat az kölcsönös lenne
tegnap ilyen beírások voltak:most vajon hol van tropheus kolléga?biztos a longjait menedzseli
szerintem nem mondott semmi rosszat....az, hogy itt főleg shortosok írnak, még nem jelenti azt, hogy a longos meg se szólalhatna...azért ebből a válaszból némi feszültséget éreztem...
Hogy Te milyen "jóindulatú" ember vagy! Csak gratulálni tudok hozzá! :-(
Szerencsére nincs sok a magadfajtából ebben a topikban. Egyébként mitől kéne összecsinálni magamat? Simán be van kalkulálva egy esetleges komolyabb emelkedés is, tudom kezelni a kockázatot, ha kell akkor zárok mindent a megfelelő helyen, ha meg úgy alakul ráadok, és képzeld van az a szint ahol még fordítanék is. Bár az még nagyon messze van...Egy ilyen forgalom nélküli, hírek által ráncigált piacon mindenre fel kell készülni.
ui: itt egymás sikerének szokás örülni, nem pedig a kárának...
Hati sem túl optimista...és bámulatos ez a szerencsétlenkedés.Majd lesz itt győzelmi zászló melyik irányba csak a szikra kell hozzá lassacskán.
Jó reggelt! Ezek az amcsik nem semmik, minden kis sz@rra emelkedni akarnak. Most már lassan az Apple viszi a hátán az egész amerikai piacot? Mert most már a legújabb táblagép jövő heti bemutatójának is úgy kell örülni, hogy nem csak a Nasdaq-ot, de a Dow-t és az SnP-t is erre való hivatkozással ráncigálják. Kíváncsian várom mikor jön el a pillanat az Apple-nél is, amikor az árazás annyira elszakad a valóságtól, amikor már mindenki szabadulni akar majd tőle, és durran a lufi. Veszélyes játék ez, amikor ekkora súlya van egy részvénynek egy indexben, amilyen gyorsan száguld a Nasdaq a hátán, ugyanolyan eszetlen lesz a másik irányban is.
bezárom a boltot...és írjuk ki hogy "rögtön jövök" :DDD addig én elmentem a LidL -be bevásárolni :DD ha valaki kötni akar mondjátok meg neki hogy 10 perc és jövök .-))) ha netán valaki venni-eladni akarna valaki :DDDD
MOL nincs kötés nyitóban.
OTPben 2889darab
Richterben 10darab
Hatiban 12darab.
Istenem.. lehet ezt még fokozni??