Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#484391 Frontin Előzmény: #484379

Akkor legközelebb annak címezd a beírásod aki téged esetleg bántott, ne nekem. Tőlem még nem hallottál sértegető szavakat ebben a topikban senki irányában azt hiszem. Most már tényleg nem kívánok ezzel többet foglalkozni, és szétoffolni ezzel a mai napot.

#484389 szotyi Előzmény: #484372

szerintem meg egy elég feszített oldalazásban vagyunk, és ez mindenkire kihat.

TROPHEUS-nak se ez volt a stílusa...

de mind1 tartson tükröt ha jónak tartja, végülis a vélemény és a gondolat szabad

(elméletileg ;-)

#484388 Waszeitung Előzmény: #484373

Én kérdeztem,Lyonell válaszolt..munkamegosztás! :D Apró szurkálódások mennek,nyűg ez a piac mindkét oldalnak,mert irány nincs csak sávban csapkodás,engem az zavar ha vki azt mondja hogy hét végére 21e lesz a hati...ez addig csak tipp amíg be nem igazolódik,legalább egy csárttal támassza alá vagy egyéb indokkal mert a megmondóemberekkel tele van a padlás és a szélkakasokkal is,aki mint tudjuk szél után forgo nem pedig előtte...szval legyen béke! :D

Ezt a piacot jelen állapotban se nem longos,se nem shortos...csak max 10-15 percre.

#484387 Frontin Előzmény: #484372

Senki nem mondta hogy itt a longos meg sem szólalhat, én legalábbis biztosan nem. A mondanivalójának pedig igenis volt éle, és negatív üzenete, ne legyünk vakok. Téma részemről lezárva.

#484386 big-ebuy Előzmény: #484382

véletlenül írtam2x,dax long,sp short,bux short,otp long.....igyekszem tetőn kitenni,bár az nagy dolog lenne

#484379 TROPHEUS Előzmény: #484373

amúgy nem tudom mi volt benne a sértő...

nekem egyébként a shortosok tűnnek inkább rosszindulatúnak

#484373 TROPHEUS Előzmény: #484366

már bocs de a jóindulat az kölcsönös lenne

tegnap ilyen beírások voltak:most vajon hol van tropheus kolléga?biztos a longjait menedzseli

#484372 Euroman Előzmény: #484366

szerintem nem mondott semmi rosszat....az, hogy itt főleg shortosok írnak, még nem jelenti azt, hogy a longos meg se szólalhatna...azért ebből a válaszból némi feszültséget éreztem...

#484366 Frontin Előzmény: #484360

Hogy Te milyen "jóindulatú" ember vagy! Csak gratulálni tudok hozzá! :-(

Szerencsére nincs sok a magadfajtából ebben a topikban. Egyébként mitől kéne összecsinálni magamat? Simán be van kalkulálva egy esetleges komolyabb emelkedés is, tudom kezelni a kockázatot, ha kell akkor zárok mindent a megfelelő helyen, ha meg úgy alakul ráadok, és képzeld van az a szint ahol még fordítanék is. Bár az még nagyon messze van...Egy ilyen forgalom nélküli, hírek által ráncigált piacon mindenre fel kell készülni.

ui: itt egymás sikerének szokás örülni, nem pedig a kárának...

#484364 Waszeitung Előzmény: #484360

Hati sem túl optimista...és bámulatos ez a szerencsétlenkedés.Majd lesz itt győzelmi zászló melyik irányba csak a szikra kell hozzá lassacskán.

#484359 Frontin Előzmény: #484357

Jó reggelt! Ezek az amcsik nem semmik, minden kis sz@rra emelkedni akarnak. Most már lassan az Apple viszi a hátán az egész amerikai piacot? Mert most már a legújabb táblagép jövő heti bemutatójának is úgy kell örülni, hogy nem csak a Nasdaq-ot, de a Dow-t és az SnP-t is erre való hivatkozással ráncigálják. Kíváncsian várom mikor jön el a pillanat az Apple-nél is, amikor az árazás annyira elszakad a valóságtól, amikor már mindenki szabadulni akar majd tőle, és durran a lufi. Veszélyes játék ez, amikor ekkora súlya van egy részvénynek egy indexben, amilyen gyorsan száguld a Nasdaq a hátán, ugyanolyan eszetlen lesz a másik irányban is.

#484357 BudFox Előzmény: #484353

bezárom a boltot...és írjuk ki hogy "rögtön jövök" :DDD addig én elmentem a LidL -be bevásárolni :DD ha valaki kötni akar mondjátok meg neki hogy 10 perc és jövök .-))) ha netán valaki venni-eladni akarna valaki :DDDD

#484353 Hathor Előzmény: #484349

MOL nincs kötés nyitóban.

OTPben 2889darab

Richterben 10darab

Hatiban 12darab.

Istenem.. lehet ezt még fokozni??

8:59 Nem nyit ki: MOL, …

#484352 Fornit

8:59

Nem nyit ki: MOL, Telekom, BUX1212

Szép :)