:)
:)
még 3 év elteltével is sikerült olyan topikot inditani,mely nagy közfigyelemnek,érdeklődésnek örvend:))
óragyűjtő hunvald...
egy férfi vagy nő a belső kisugárzásával és tetteivel lesz férfi vagy nő..ne a katalógusok borotvált divatmajmaira gondolj..Alan Delon Belmondo..Anthoni Quinn Al pacino más más férfiak még is azok..
jó esetben a ruha az az egyén kiteljesedése..látszik jól érzed magad benne..a ruha van érted..ha nem a stílusodban öltözködsz az messziről látszik..nekem szánalmas.
nézz meg koszos kis komcsit vagy egy politikusok többsége felveheti a világ legjobb cuccát egy szaros kis surmó marad...
Aszongyák, az igazi férfit, 1 hajszál választja el attól, hogy nő legyen..DD
tudom:)
Közeleg a Nőnap...minden topik lakónak, küldök majd virágot..)))
Arról még nem is beszéltetek, kinek milyen szín áll jól....DDD
üzenet ott van, de spanyolok használják arra is, hogy "qrva jó" nem csak anyázásra..
"szendvicsember" ez jó volt :D
ez valós volt, régóta szemeztem a kabival, de 160 az sok volt, 78 már nem annyira.. kérdeztem is, hogy leárazás előtt is adnak el, persze, mondja a tündérke 2 hete vittek el kettőt... jó üzlet :)
nálam az anyag és a fazon dönt..utána még üzenete is lehet..de csak a fülembe súgja.. nem vagyok szendvicsember..vagy lópici az utca hírmondója..
tényleg az ernyőakác..megnéztem...a csontvárys cédrusra hasonlított..de a cédrus olyan mint libanon címerében..
az jó :) én is szeretem az 50-70%ot.. de csak ha valós..
szép az üzenete :)
igen tán ott vettem..néha benézek..kapok értesítést ha leáraznak..
sztem pár évig nem veszek semmit..soha nem volt iylen ruhatáram :)
sima és nyakas pólókat hordok...inget kevesebbet.. pulcsikból vékonyat és közepest..a vastagak általában garbósak és cippzárasak..
nadrág az farmer..télen kord..egy két jobb nadrág.. jobb farmer..
levisem mindig van..de kényelmetlen..ha hajolgatsz kijön az inged..ezek a nonémek vagy a márkásak rugalmasak derékban.. a szabás is valahogy jobban rám illik..
szineim a kék minden árnyalata.. néha fehér..a vörös..1-2 sárga.. van egy jó rózsaszín ingem :)..csokibarnán sötétkék nacival mezítláb egy jó cipővel..édes vagyok benne :)
jut eszembe fogynom kell kövér disznó lettem..kb 5-6 kiló..
jaja 2005 körül volt divatban, röhögtem is sokat
ernyőakác, nem cédrus :)