Regisztráció Elfelejtett jelszó

Márkás Ruha,Cipő

Re: nincs cím

#484296 Kissherceg Előzmény: #484293

Én külföldön is láttam, olaszban és UK-ban. Én 2005-07 között hordtam :) Aztán minden tök olyat vett... :)

#484295 Ibiza Előzmény: #484291

ha már benéztem a szekrénybe..

olcsó és nekem bevált farmerban pólóban pulcsiban a szürke 7köznapokra a montego és mc neal.. jók a vitorláscipőimhez..kényelmes és valahogy kinézek benne..

#484291 Ibiza Előzmény: #484288

nem nem az..ezt régen kedveltem 10-15 éve azóta nem jön be..minőség is gagyi..sztem.

megnéztem fynch hatton..nekem bejön..

#484290 Kissherceg Előzmény: #484287

Fás az is van nekem, egy új-zélandi márka... Nekem se jut eszembe :) Nem Timberland, amire Én gondolok.

Boss még annyiért is drága szvsz

szerk: Daniel Alessandro is jó, illetve anno még De puta madre volt mókás, de azt kinőttem :)

#484288 vincentlauria Előzmény: #484287

lehet a timberland az a cédrusos simogató :) én is télen vettem féláron egy frankó tavaszi gas bőrdzsekit az 50% az komoly érv volt

#484287 Ibiza Előzmény: #484260

eksönben kell venni..évszakváltáskor le vannak nyomva árak..van pár bossom.. mind ilyen.. eszembe jutott van 3 farmer jellegű boss nadrágom 25körül vettem őket 40-60ról voltak leárazva..Levis is annyi akart lenni..azért annyit nem ér..

Írtam múltkor a nautikát.. de eszembe jutott szeretem még a MOP-ot.. ez tán a legjobb..pólóban ingben pulcsiban van pár.. kedvesem szereti rajtam..

én magát a márkát nem szivesen fizetem ki..hanem csak ha minőséggel párosul..

eszembe jutott még egy..nem tudom a nevét egy cédrus fa a logója..pólóban és pulcsiban tökéletes..legalább is az én alakomra.. rám omlik..simogat..fazonja van..nem él külön életet..

#484278 Kissherceg Előzmény: #484277

jaja, sok van kint. D&G dior,bvlgari mindenféle :) Nagyon durva... 140es CHF mellett Svájc is jó volt.

#484273 Kissherceg Előzmény: #484270

Én kicsit távolabbra gondoltam. UK vagy USA. PArndorfban csak a Zegna és LLoyd outlet tetszett, de valóban drágult sokat..

#484270 vincentlauria Előzmény: #484268

pár éve sokat jártunk parndorfba, Bécs-Óvár között, nem volt rossz hely, de outletből függőlegesen integrálták magukat, és qva drágák lettek, már ott is csak leárazáskor találsz pár darabot, ami megéri.. uh minden eladó óvári, vagy hegyeshalmi....

#484269 taresz Előzmény: #484268

Rendszeresen ebay-en vásárolok inget, gatyát. Nem tudom felpróbálni az igaz, de itthon boltban sem tenném meg. Még nem nyúltam mellé.

#484268 Kissherceg Előzmény: #484266

nyugaton legalább 6000 azaz ing... Én mindent kint vettem röhej áron, amit nem azt legalább drágán :D