Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazás - magyarázat

Re: real time

#484281 Bendeguz Előzmény: #484279

Ellenvélemény: munkahelyen nem kereskedhetek, főleg nem telepíthetek fel hozzá PETI-t, nekem jó volna egy lapon látni a népszerűbb részvényeket. Fizetni nem fogok érte, akkor már inkább kattintok hármat bét honlapon.

#484279 Hathor Előzmény: #484276

Látom új szavazás van.

Minek a késleltetett adat az oldalra?

Aki kereskedik, annak mindenkinek van bármilyen felületen.

szerintem felesleges a késleltetett. Aki itt kereskedik az oldalon, majdnem 99%nak reál kell szvsz. Egyik nap egyik tagnak még a reál közeli CFD sem volt jó, kb így vagyok én is vele, de az még kb elmegy a forexpros.

Többit egy nyitott ablak kklikkel megnézhetjük, ha magyar piacról beszélünk a BÉTen, erste, kbc demon, vagy akármelyiken.

#484246 Bendeguz Előzmény: #484190

Nekem elég volna, ha egy oldalon látnám azt a sok grafikont, amit BÉT-en külön-külön kell megnyitni.

real time

#484047 bigthereal

sziasztok, úgy kerültem az oldalra, hogy real time bux adatokat kerestem.

itt van vagy lesz?

köszi

Re: nincs cím

#483145 Kissherceg Előzmény: #483077

helyben feltöltésről van szó és természetesen kis kép jelenik meg :) avatar méretű, vagy egy link.. :)

Bátran jelezd észrevételeidet légyszives :)

Re: nincs cím

#483077 Netmaster Előzmény: #482368

Összetett kérdés. Ugyebár full kép beillesztése nem a legcélszerűbb (mondjuk adott méret felett), egyrészt mert belerondít az oldal szélességébe, másrészt mert sok idő letölteni. Tehát nem ártana hozzá thumbnailt generálni. A másik, talán alapvetőbb kérdés, hogy itt most kép linkről beillesztéséről, vagy helyben feltöltésről van szó?