megértem, majd meglátjuk...
megértem, majd meglátjuk...
Ellenvélemény: munkahelyen nem kereskedhetek, főleg nem telepíthetek fel hozzá PETI-t, nekem jó volna egy lapon látni a népszerűbb részvényeket. Fizetni nem fogok érte, akkor már inkább kattintok hármat bét honlapon.
Látom új szavazás van.
Minek a késleltetett adat az oldalra?
Aki kereskedik, annak mindenkinek van bármilyen felületen.
szerintem felesleges a késleltetett. Aki itt kereskedik az oldalon, majdnem 99%nak reál kell szvsz. Egyik nap egyik tagnak még a reál közeli CFD sem volt jó, kb így vagyok én is vele, de az még kb elmegy a forexpros.
Többit egy nyitott ablak kklikkel megnézhetjük, ha magyar piacról beszélünk a BÉTen, erste, kbc demon, vagy akármelyiken.
értem, de ffontos a szavazás, mert havidíjas a történet...
Nekem elég volna, ha egy oldalon látnám azt a sok grafikont, amit BÉT-en külön-külön kell megnyitni.
tessék szavazgatni
akkor megtaláltad :)
és ez?:)
ez jó, meg is találtam, csak pont bux adat nincs benne...
volt :) egyelőre ez van: http://stocklandyard.hu/welcome/erste/
sziasztok, úgy kerültem az oldalra, hogy real time bux adatokat kerestem.
itt van vagy lesz?
köszi
kevés az alternatíva, de pf...
és most?
helyben feltöltésről van szó és természetesen kis kép jelenik meg :) avatar méretű, vagy egy link.. :)
Bátran jelezd észrevételeidet légyszives :)
Összetett kérdés. Ugyebár full kép beillesztése nem a legcélszerűbb (mondjuk adott méret felett), egyrészt mert belerondít az oldal szélességébe, másrészt mert sok idő letölteni. Tehát nem ártana hozzá thumbnailt generálni. A másik, talán alapvetőbb kérdés, hogy itt most kép linkről beillesztéséről, vagy helyben feltöltésről van szó?
tessék szavazgatni, mert figyelembe veszem a véleményeket a fejlesztés során.
saját ker. rendszer nem lesz, még a másikon is elmélkedem...