.
jöhetne ma is egy srv-s csík 700-ig... reggel alig volt eladó, be is támasztotta a cég 10k-val 600-on, meg 5k-val 575-ön...
700-ig mennyi lehet bent? tippem szerint kevesebb, mint 5k. azért napközben pakoltak be pár száz darabot.
http://bet.hu/newkibdata/110328078/KGY_eloterjesztes_osszefogaloja_es_hatarozati_javaslatok.pdf
6. Határozati javaslat:
„A közgyűlés jóváhagyja az eredményfelosztásra vonatkozó azon javaslatot, mely szerint a Társaság részvényenként 11 forint, a részvények névértékére vetítve 11%-os osztalékot fizet.”
Ismét 600 Ft...
youtuba-on jók a shopline reklámok
Ha likviddé akarnák tenni, akkor nem az amúgy is minimális közkezet vennék, hanem eladnának abból a 95%-ból min. 30%-ot. Ez az irány a kivezetés felé mutat.
Gondolom, 600 alatt próbálnak mindent megvenni, amit tudnak, utána pedig nyilvános vételi ajánlat, kiszorítás, de majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből.
Szerintem Fotex, Bookline kivezetésre kerül idén.
245625 db volt a közkéz...
24271 db volt eddig az srv.
a közkéz 10%-át megvették alig 1 hét alatt.
szerintem is elbúcsúznak a béttől, hisz azt mondta Ákos bácsi is, hogy nem tud ilyen tervről.. és mint tudjuk, mindig az ellenkezője szokott megvalósulni MO-n, ha egy illetékes nyilatkozik....
http://bet.hu/newkibdata/109971750/rendk_v_li_tajekoztatas_20120229.pdf
1998 db srv 583 Ft-os áron.
Valószínűnek tartom, hogy kivezetik. Még nem sikerült átkeresztelni a BÉT-en se, pedig már január óta Shopline.
bookra... 95% felett van, nem köll 180 napos... Lásd Globus szvsz..
Ezt most Bookra vagy Fotexre írtad?
Már ha egyáltalán kivezetés lesz a vége, de ilyen minimális közkéz + még srv mellett elég valószínűnek látom.
Book 180 napos: 460 Ft
Fotex 180 napos: 287 Ft
akkor kiszorítással elég szép összeget lehet keresni :)
Szerintem is búcsúzik lassan a BÉT-től, de a Fotexre is ezt tippelem a luxemburgi bevezetéssel.
kivezetésszaga van. Ráadásul megy a másik Spéder érdekeltség az FHB is. érdekes......
egyébként amikor bejelentetették, hogy shopline lesz nagyon filoztam rajta, hogy venni kéne... :)
üres a topic persze, mert nem történik semmi, sajnos így van egy jó ideje... jó lesz estarra ezt fenntartom, de nem most, ahhoz hír kell..