Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Csörög a telefon a KGB k…

#484832 kosami

Csörög a telefon a KGB központjában:

- Szeretném bejelenteni, hogy Igor Szergejevics a rendszer ellensége.Gyémántokat rejteget a tüzifájában!

A KGB azon nyomban kiszáll Szergejevics házához, felforgatják a pincét, gyémántokat nem találnak. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, egyesével átnézik a tűzifát, sőt mindegyiket széthasogatják, hátha azokban rejtették el a gyémántokat. Mivel semmit sem találnak, elnézést kérnek, majd elvonulnak.

Kis idő múlva csöng a telefon Igor Szergejevicsnél:

- Halló, Igor?

- Igen.

- Volt nálad a KGB?

- Igen.

- Felvágták a tűzifát?

- Igen.

- Akkor most te telefonálsz, fel kéne ásni a kertemet...

Re: nincs cím

#483112 Wall street Előzmény: #483111

Orosz katonai kerdőív:

1.) Ki a példaképed?

.....................

2.) Miért pont Lenin?

.....................

#483111 Wall street Előzmény: #483107

George Bush amerikai elnök bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni:

- Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne Önhöz 3 kérdésem.

- Rendben - feleli Bush - nyugodtan.

- Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök?

Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni.

- Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne.

- Jó - feleli Bush.

- Az első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az előző óráról.

- Az ötödik pedig, hogy hova tűnt Bob?

#483107 Wall street Előzmény: #483106

ENSZ az USA-hoz: Van egyáltalán bizonyítékuk, hogy az irakiak tömegpusztító fegyverekkel rendelkeznek?

USA: Természetesen. Megőriztük a számlákat.

#483106 Wall street Előzmény: #483105

A nemzetközi gyors első osztályú fülkéjében egyetlen utas ül. Hirtelen felpattan az ajtó, s egy fegyveres, álarcos gengszter lép be:

- Gyerünk, adja ide a pénzét! - parancsol az utasra.

- De hiszen nekem egy vasam sincs!

- Akkor meg miért reszket ennyire?

- Mert azt hittem, hogy a kalauz jön. Ugyanis jegyem sincs.

- Hollandia kedves orszá…

#483105 Wall street

- Hollandia kedves ország! Egyszer bementem egy bordélyházba, azonnal pezsgőt hoztak, jól megkeféltem az összes nőt, és méghozzá ingyen!

A fiú gondolja, kipróbálja. Elmegy Hollandiába, bemegy az első bordélyházba, megpróbálja ugyanezt, de azon nyomban alaposan megverik.

Hazaérvén megkérdezi az apját:

- Apám, mikor voltál te Hollandiában?

- Még amikor SS katona voltam...

Boa oboa

#482139 Fornit

A Staller Ilona leánynevelde részvényeseinek :))

(talán 1 éve linkeltem már a zene-topicba, de amúgy is inkább ebbe kívánkozik..)

Menekül a csiga az erdőb…

#479989 kosami

Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt Az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, Az asszonynak is, meg a Gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával . Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt Az APEH Az erdőbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor MI van? - Hát nekem is drága bundám van, Az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól: - Nana, gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből ?!?!?

Ha Chuck Norris betesz e…

#479931 Áki01

Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a DVD lejátszóba, meg tudja nézni róla az egész disznótort.

Chuck Norris tud kört rajzolni. Vonalzóval.

#479720 Wall street Előzmény: #479719

Az öreg indián a fiával eltéved a sivatagban.

- Fiam, adjál le egy lövést, hátha meghallja valaki!

- A fia lead egy lövést, de semmi válasz.

- Mennek tovább, majd néhány óra múlva az öreg újra mondja:

- Fiam nagyon fáradt vagyok már, adj le még egy lövést, hátha meghallja valaki!

- A fiú megint lő egyet, de most sincs válasz.

Tovább mennek, az öreg alig vonszolja magát, és megint megszólal:

- Fiam, nem bírom tovább, mindjárt meghalok, adj le egy utolsó lövést, hátha meghallja valaki!

Mire a fiú:

- Nem tudok többet lőni apám. Elfogyott a nyílvesszőm!

#479719 Wall street Előzmény: #479717

Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél.

Egyszercsak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti.

- A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!

#479717 Wall street Előzmény: #479713

Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal:

- Nem messze előttünk egy bölénycsorda van!

Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját:

- Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja?

- Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölényszarba!