Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#483112 Wall street Előzmény: #483111

Orosz katonai kerdőív:

1.) Ki a példaképed?

.....................

2.) Miért pont Lenin?

.....................

#483111 Wall street Előzmény: #483107

George Bush amerikai elnök bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni:

- Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne Önhöz 3 kérdésem.

- Rendben - feleli Bush - nyugodtan.

- Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök?

Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni.

- Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne.

- Jó - feleli Bush.

- Az első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az előző óráról.

- Az ötödik pedig, hogy hova tűnt Bob?

#483107 Wall street Előzmény: #483106

ENSZ az USA-hoz: Van egyáltalán bizonyítékuk, hogy az irakiak tömegpusztító fegyverekkel rendelkeznek?

USA: Természetesen. Megőriztük a számlákat.

#483106 Wall street Előzmény: #483105

A nemzetközi gyors első osztályú fülkéjében egyetlen utas ül. Hirtelen felpattan az ajtó, s egy fegyveres, álarcos gengszter lép be:

- Gyerünk, adja ide a pénzét! - parancsol az utasra.

- De hiszen nekem egy vasam sincs!

- Akkor meg miért reszket ennyire?

- Mert azt hittem, hogy a kalauz jön. Ugyanis jegyem sincs.

- Hollandia kedves orszá…

#483105 Wall street

- Hollandia kedves ország! Egyszer bementem egy bordélyházba, azonnal pezsgőt hoztak, jól megkeféltem az összes nőt, és méghozzá ingyen!

A fiú gondolja, kipróbálja. Elmegy Hollandiába, bemegy az első bordélyházba, megpróbálja ugyanezt, de azon nyomban alaposan megverik.

Hazaérvén megkérdezi az apját:

- Apám, mikor voltál te Hollandiában?

- Még amikor SS katona voltam...

Boa oboa

#482139 Fornit

A Staller Ilona leánynevelde részvényeseinek :))

(talán 1 éve linkeltem már a zene-topicba, de amúgy is inkább ebbe kívánkozik..)

Menekül a csiga az erdőb…

#479989 kosami

Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt Az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, Az asszonynak is, meg a Gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával . Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt Az APEH Az erdőbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor MI van? - Hát nekem is drága bundám van, Az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól: - Nana, gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből ?!?!?

Ha Chuck Norris betesz e…

#479931 Áki01

Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a DVD lejátszóba, meg tudja nézni róla az egész disznótort.

Chuck Norris tud kört rajzolni. Vonalzóval.

#479720 Wall street Előzmény: #479719

Az öreg indián a fiával eltéved a sivatagban.

- Fiam, adjál le egy lövést, hátha meghallja valaki!

- A fia lead egy lövést, de semmi válasz.

- Mennek tovább, majd néhány óra múlva az öreg újra mondja:

- Fiam nagyon fáradt vagyok már, adj le még egy lövést, hátha meghallja valaki!

- A fiú megint lő egyet, de most sincs válasz.

Tovább mennek, az öreg alig vonszolja magát, és megint megszólal:

- Fiam, nem bírom tovább, mindjárt meghalok, adj le egy utolsó lövést, hátha meghallja valaki!

Mire a fiú:

- Nem tudok többet lőni apám. Elfogyott a nyílvesszőm!

#479719 Wall street Előzmény: #479717

Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél.

Egyszercsak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti.

- A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!

#479717 Wall street Előzmény: #479713

Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal:

- Nem messze előttünk egy bölénycsorda van!

Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját:

- Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja?

- Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölényszarba!

#479713 Wall street Előzmény: #479707

Winnetou, Incsu Csunna és Old Shatterhand szótlanul állnak egy sziklahasadék előtt. Némán egymásra néznek, majd Winnetou csendesen belép. Bentről éles csattanás, majd fojtott káromkodás hallatszik. Kisvártatva kijön Winnetou, hatalmas kék monokli éktelenkedik a bal szeme alatt.

Egymásra néznek, Incsu Csunna felsóhajt, majd némán belép a hasadékba. Bentről éles csattanás, fojtott káromkádás. Hamarosan kilép Incsu Csunna is a hasadékból, hatalmas lila monoklival a jobb szeme alatt.

Ismét kérdőn néznek egymésra, Old Shatterhand megvonja vállát, nagyot köp, majd határozott léptekkel eltűnik a hasadék mélyén. Bentről éles csattanás, fojtott káromkodás, majd újabb éles csattanás és szűnni nem akaró, gyalázkodás, káromkodás hangja szűrődik ki.

Kisvártatva a hasadék szájából előtűnik Old Shatterhand képe, mindkét szeme alatt szederjes zúzódásokkal. Winnetou hozzálép, jobbját barátja vállára helyezi, majd így szól:

- Uff, uff! Sápadtarcú testvérem, visszafelé is rálépett a gereblyére?

A fiatal zsidó házasodna…

#479707 Wall street

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:

- Rabbi ! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek ? Vegyek el egy bomba jó

nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez

esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.

Mire a rabbi:

- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy

megenni egy kalap szart egyedül ?