Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Lehetőség az újabb hajónapló megírására:)

#483749 Zotya32 Előzmény: #483741

http://kereso.nava.hu/document/play/id/809784

1:00-tól

Kinevette, persze, mert ahogy beszélt, fogalmazott... az egy dolog, de ezek szerint ebből kell megítélni vkit... mert én az eredményeket vártam, az orosz keretszerződést, a bábolnai üzem, az alpha vettel közös cég, nyulfos bogyó re: unikális termék... vártam, hogy na végre lassan beindul, persze nem 1-2 hónap 1-2 év biztos kell, mindig jött vmi mézesmadzag, hogy már csak ennyi, meg új partner stb... aztán a végén viharos gyorsasággal alaptőke csökkentés, kiszervezések, lemondások, cégeladások, árfolyamzuhanás... 2009 nyarán kellett volna kiszálni 10-20%-os bukóban... de akkor meg n-gene, bankár, végre tőkeerős befektető stb volt a duma, és megint remény, hogy felkarolják a 100 éves céget... szóval nehéz volt akkoriban a kiszállás mellett dönteni... ma innen egyszerűnek tűnik... de ott sokan, még Sly is bízott benne.... ő sem 22 ft-nál, meg 147 ft-nál mondta, hogy ennek vége, hanem 40-50 körül...

#483748 Keg Jenő Előzmény: #483746

Vakmajom szerint ez egy "csodálatos konstelláció". Gyilkos pesszimizmus, károgó népek, masszív vásárlók...

#483746 macika Előzmény: #483744

lehet.. de az a bociszemű kutya mit mond?

vagy 10 forintozzak itt is mint a humetben anno ))))

#483741 macika Előzmény: #483739

de zoli tp rádiós meséit itt MINDENKI kinevette!!

még JK mesterke is

akkor miről is beszélünk???

a tőzsde sajnos ilyen, egyszer fent máskor lent

sztem itt soha senki nem kivánta hogy más bukjon, én ilyet nem olvastam

személyszerint tartom a lenti 4 pontot, hogy abból mi lesz azt senki se tudja

remélhetőleg nem a legrosszabb !!!!

#483739 Zotya32 Előzmény: #483736

ezzel semmi baj, beszéltünk mi anno telefonon, mikor 40 körül állt, mondta, hogy kiszáll... én meg bátran maradtam, pedig akkor sem volt már sok kedvem tartani... én is sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége... de ahogy írod, ott már minek adjam el?? én még bíztam vmi fordulatban, bírtam cérnával, nem kellett a pénz semmire... kockáztattam... a tőzsde ebből áll. és tudom, hogy copóágra kerültem, de már akkor is azon voltam.. 19-re lapot húztam, egyelőre besokallni látszik... és nem is hibáztatok mást azért ha elbukom a pénzt, én döntöttem így... az egy dolog hogy tp-ék ócska hazugságai befolyásoltak, és a hiszékenységem miatt is maradtam benne.... De vmire kell alapozni a döntést nem? egy cégvezér nyilatkozatai lehetnek ezek... jobb helyen...

#483737 OdyMa Előzmény: #483735

Nem rajta kell kitölteni a dühöt, bár sok mindenben egyetértek. Nekem kissé nagyképűnek tűnik a beírásai alapján. A kárörvendése se túl szimpatikus, olyan mintha önigazolást látna a mostani helyzetben, és örülne más buktájának. Viszont az biztos, hogy nem ő miatta jutott a cég oda ahova, szóval ezt nem lehet a nyakába varrni. :)

#483736 macika Előzmény: #483731

slynak is van még magasabbról beragadva

ő csak 4x-nél kapcsolt, hogy alaptőke leszállítás lesz nemsokára - igaza volt - azóta látja sötéten a dolgokat

és nem azért írja hogy adjátok el, mert itt már minek

#483735 Johny King Előzmény: #483734

Köszönöm!

Várom a többieket is!

Talán tükörbe néz végre!!!

#483734 Sacis Előzmény: #483700

Fogd már be , ne feszítsd tovább a húrt!

Nulla empátiával rendelkezel!!!

Amit újra és újra szajkózol, enyhén szólva szánalmas.

A hiperaktivitás és a feltűnési viszketegség...

A fórumokon éled ki az életedet, mindenbe beleszólsz, miért?

Barátsággal,

Saci

#483731 Zotya32 Előzmény: #483728

nem a vitával van a baj. Régen minden gond nélkül ment, mindenféle megjegyzések nélkül. Ti kiszálltatok, Sly ha késő is, de még mindig jobban járt, mint azok akik minden mindegy alapon bennmaradtak és próbáltak még bízni abban, hogy nem átverés lesz... én spec nem feltételezem senkiről, hogy rossz szándékkal nyilatkozik, megtévesztően beszél, főleg ha cégvezető...

persze én vagyok a rosszul nevelt, tudom, ezért nem is vagyok pl. milliomos...

na mindegy, én már kitartok, lecarom mi lesz a vége, csőd vagy felvásárlás, vagy agonizálás, mindegy hogy 5 vagy 7 milliót bukok, különbség már nem nagy... ez is egy taktika, még ha sokkal kockázatosabb és eszetlenebb mint a forintozás...

#483728 macika Előzmény: #483727

szia ecxel mester ))

lehetne normálisabb hangon is vitázni...

#483726 macika Előzmény: #483721

aha emlékszem még amikor kétkézzel szórtad a phylt nem is egyszer

meg utána a szövegekre aljas dolog amit művelsz

sokkal aljasabb

#483724 Johny King Előzmény: #483720

Egy biztos nem a régiek kerülnek újraválasztásra...

Ez lehet rossz, meg lehet jó is...

#483721 Johny King Előzmény: #483715

Úristen!

Vedd el feleségül, csak a férje meg ne tudja...

Kárörvendő, mak... vagy Te is...

De, tudod Te ezt magadtól is...

#483720 Zotya32 Előzmény: #483716

nem tudom mit fog kezdeni Hudek Cs. ezzel a romhalmazzal...

de az kijár neki, hogy róla ne feltételezzük azt, hogy a TP-i úton megy tovább...

lehet tényleg a "felszámoló" szerepét kapta, vagy netán a "felvásárló jobb keze", majd kiderül...

Kíváncsian várom a közgyűlést... de a leköszönő bagázsról nem változik meg a véleményem soha. Az egy profi tolvajbanda volt.... vagy qrva sok pénzért eladták a nevüket, a lelküket, a becsületüket.... tükör nem marad egyben, ha belenéznek....

Ja, és jó lenne, ha levennék ezt a pofát a weboldalról...

http://phylaxiaholding.hu/webpage/

vagy inkább kapcsolják le, amíg nem lesz új, normális weblap.. ha meg nem lesz az sem gond, de ez ne maradjon így sokáig....