Passz...
Fogalmam sincs tényleg...
De az, ahogy az 5.8.-5.10 pontok módosításra kerülnek, nekem nagyon gyanús...
Passz...
Fogalmam sincs tényleg...
De az, ahogy az 5.8.-5.10 pontok módosításra kerülnek, nekem nagyon gyanús...
Az új székhely....
http://www.fundconsult.hu/kapcsolat
FundConsult Befektetési Zrt.
H-1054 Budapest, Akadémia u. 7-9
Tel: +36-1-428 3131
Fax: +36-1-428 3199
info@fundconsult.net
Vezetőség
Hudek Csaba
cégvezető
hudek.csaba@fundconsult.net
Akkor még mindig tartod, hogy itt is a Kovács kavar a háttérben?
többnyire azoktól akiket ti vételre buzdítottak
ja eszembe jutott még vmi.
Most, hogy lemondott az összes régi it-s figura, lassan eladhatnak jelentés nélkül, gondolom a közgyűlés után már megtehetik... ha netán áprilisig kicsit megugrik a forgalom, akkor vszínű a régiek kitáraznak...
ui.:
ez a vérlázító napirendi pont!!!
"
8. napirendi pont
Az Igazgatótanács a Közgyűlés elé terjeszti jóváhagyásra, hogy az Igazgatótanács a munkáját a működése alatt elvárható gondossággal, megfelelően, a Társaság érdekeinek figyelembevételével végezte.
Határozati javaslat
A Közgyűlés elfogadja, hogy az Igazgatótanács a munkáját a működése alatt elvárható gondossággal, megfelelően, a Társaság érdekeinek figyelembevételével végezte."
ennyi marad:
"Gyógyszer, gyógyászati termék nagykereskedelme"
a régi 9.2-ből kikerül:
- r, s, t pontok
http://bet.hu/newkibdata/108355922/ASZ20110815.pdf
12. oldal
Nincs mit...
Kaptál már párat, mástól is...
Szerintem a "veszteségért"...
Exbus 2
5 milliárd???
Honnan, miből?
"következő héten 2 alkalommal is 50%-os emelkedés volt... "
a kregre nem emlékeztett? ott is volt limites upupupup az apportra, hogy fentebbről szórják ki
na akkor ki volt?
nem kell megírnod (
érdekes közgyűlés lesz... vszínű ahogy Sly írta, egyik tolvaj g..i sem lesz ott... megkapták a pénzüket ezért a mutatványért... Volt valaha a bét-en ilyen ocsmányság???
visszagondolva 2007-re, mikor először vettem ebből...ááááá, micsoda tervek voltak a cég talpra állítására...
Közgyűlésen szerintem több biztonsági lesz, mint cégvezető... :))
nem mintha bárki is bántaná őket... persze az ember mikor ilyeneket olvas, hogy -5 milliárd a nagy semmiből, legszívesebben felnégyelné az ilyen cégvezetőt... pedig az igazi büntetés nekik a börtön lenne... de ezek a sz*r alakok vhogy sosem jutnak oda re: Hunvald...
De ki akarná ezt a szarkupacot felvásárolni és főleg miért?
Köszönőm a dícsérő szavakat. Szerintem ideje lenne magatokban keresni a hibát és kezeltetni magatokat, amíg rá nem megy a családotok is. Mert a Ti egészségetek már ráment.:-(:-(
Ez most kereken 28 Ft!!!!
Erre ment ki az egész...
Nem hiszem, hogy innen nagyon lentebb vinnék, már csak azért sem, mert az nagyon egyértelmű lenne...
'"Hol van ilyenkor az a szemet alkoholista TP ez nem semmi jol csinaltak maffia tudatosan lepesrol lepesre.Sikkasztas csalas stb.......minimum 8 ev fegyhaz.
feel"
Én vállalom leírva, hogy a Tóth Péter, a Buczi Miklós, Móré Attila, Matyók György, Kovács Gábor, Jeszenszky meg az összes IT tag, az apportosok tudatosan rabolta szét a céget, loptak el -akár különböző jogi kiskapukat kihasználva - több milliárd forintot, és károsítottak meg mindenkit aki a különböző hírek, riportok alapján, meg akár a megvezetett Radnai István korábbi fórumos írásai alapján ide pénzt tettek be, vagy jegyeztek...
pereljenek be, leszarom, tőlem semmint nem tudnak már elvenni... 5 év alatt kifosztottak... Börtönbe zárnak rágalmazásért?? ez a valóság... a ma megjelentetett 5 milliárd ft-os veszteség!!! most is azt mondom, bizonyítsák be az ellenkezőjét ők... Kérjenek NAV-os vizsgálatot, mossák tisztára a nevüket... mai napig nem derült ki, ki élt vissza 2009.06.12-én azzal az infóval ami miatt a következő héten 2 alkalommal is 50%-os emelkedés volt... 20 millió db egyben megvéve ez nem véletlen volt.... sosem derült ki....
Szeritnem amúgy nem merik teljesen kiszervezni a gyógyszerbizniszt. Nem tudom elképzelni.
Az a pofátlanság csúcsa lenne. Böjte is a gyógyszerek miatt van a cégnél, orvos, mi a bánatot kezdene, rádióval kőművesbrigáddal??
Lehet naív vagyok, de én bízok benne, hogy valami közös projekt még kisülhet....
De lehet nem naív vagyok hanem elment a józan eszem...
De, az ,sajnos....
Miből csináltak ennyi veszteséget?
Ez egy hazugság, egy laikus is látja!!!
Ebben a cégben ötöd annyi érték nem volt, mint amennyi veszteséget produkáltak 1/4 év alatt!!!
Ha nincs termelés, ha nincs vagyon, akkor miből lesz 1/4 év alatt 4X annyi veszteség, mint az elmúlt 3/4 évben?
Úristen...
U.I.: Remélem aki ott volt tavaly a közgyülésen az látta, hogy egy mekkora looser pénzügyi vezetőt alkalmaz a "cég"...
Egy értelmes kérdésre nem tudott normálisan válaszolni...
Igy nem csoda az 5 milliárdos veszteség papiron...
Mi történt?
Leégett a GR, vagy a Révay?
Mert már más nincs a cégben....
No, mindegy, érdekes menet lesz...
UNDORÍTÓ vagy !
Te nem is lehetsz NŐ !!!!!!!!!!
5.4. A részvényeseket megilletı kisebbségi jogok:
A Közgyőlést össze kell hívni, ha azt az alaptıke legalább 5%-át képviselı
részvényesek az Igazgatótanácsnál - az ok és a cél megjelölésével - írásban kérik.
----Eddig ez 4% volt ------
5. Az Alapszabály 5.7. pontja az alábbiak szerint módosul:
5.7. Minden természetes személy, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkezı
szervezet, szervezıdés (a továbbiakban: személy) amely közvetlenül vagy közvetve,
önállóan vagy valamely kapcsolódó személlyel illetve személyekkel együtt a társaság
alaptıkéjének vagy szavazati jogainak 5%-ot (öt százalékot) vagy annak minden
további 5%-ot (öt százalékot) kitevı részét megszerezte,
---- Eddig ezen értékek 10%-osak voltak ----
A tájékoztató nyilatkozatot az Igazgatótanácshoz kell intézni a szerzést követı 2
naptári napon belül.
--- eddig 5 munkanap volt ----
5.8
összehangoltan eljáró személyekkel együtt
--- eddig: más kapcsolódó személyekkel együtt ---
bejelentésének közzétételétől számított 15 napon belül
-- eddig : a részvényszerzéstől számított 5 munkanapon belül ----
Amennyiben a befolyást szerző részvényesen kívül van olyan részvényes, aki már rendelkezik a szavazati jogok 10%-át meghaladó befolyással, a vételi ajánlat megtételének kötelezettsége abban az esetben áll fenn, ha a fentiek szerint megszerzett, szavazásra jogosító részvények harminchárom százalékot meghaladó mértékő befolyásszerzést jelentenek.
-- Eddig ilyen nem volt ... gondolom Böjthe pakk miatt került be, ezek szerint nem tervezte ráönteni a kisbüfikre----
az ajánlathoz való kötöttséget a társaság általi közzététel során meghatározott
kezdınaptól számított 30 napon keresztül.
---Eddig 90 nap volt ----
Összehangoltan eljáró személyek befolyásszerzése esetén a vételi ajánlat megtételére
valamennyi szerzıdı fél együttesen köteles, kivéve, ha a felek megállapodnak a vételi
ajánlatot tevı fél személyérıl.
A vételi ajánlatban feltőntetett ajánlati ár nem lehet kevesebb, mint a Tıkepiacról
szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) szerint meghatározott ajánlati ár
--- eddig így nem szerepelt, lehet ez váltja ki a 250%-ot???!!! úgy értelmezem, hogy igen...----
röviden ezek még a főbb változások....