Itt mindenki vak?
Itt mindenki vak?
hmmm ennyi pénzért vállalom az IT tagságot :) várom a felkéréseket :)
El nem tudom képzelni, hogy legyen itt valami stratégia. Inkább menekülést látok csak. Lehet ott sem lesznek a régi IT tagok.
Majd a szekrényemberek tesznek róla, hogy ne egyenek meg a kisböfik senkit.
igen kreatívnak kell lenni, hogy bármit is felfessenek... Legfeljebb körberajzolják a céget..
azért a kgy valami jővőképet vetíteniük kell, mert egyébként megeszik a kisröfik ott nyomban mind
Szerintetek holnap mi lesz? Ennél lejjebb már nem igazán van. Mindenki eltemette a céget. Én alapvetően optimista ember vagyok, így abban reménykedem hátha van valaki a háttérben aki szereti a sz*rt. Kovács is arról híres, hogy ilyen csődközeli cégeket vesz meg bagóért.
Én a 4-esre tudok tippelni. Nincs gazdája már ennek a cégnek. Nincs benne semmi érték, ami miatt megérné felvásárolni bárkinek is. Egy darabig persze még elvegetálhat.
Nagyon szeretnék tévedni.
kb ennyi.. Itt nem lehet számítani Kovács bára, mert túl magas a közkéz. Itt a veszteséget nem lehet eladni... Nincs olyan érték a cégben, amiért érdemes volna megvenni
tényleg van tőketartalék is - asszondták
??
1 valaki felv a céget majd occsón
2 keresnek valami nagyböfit
3 genesys sztori lesz lefagyasztva minden , jövőkép szinte semmi
4 kampec
az a baj, hogy Én nem látom a reorganizációt itt se és médiánál se... Ezek mit hoznak ki ebből a cégből? Ha ingatlan elakarnak adni azt nyomott áron lehetne... Nyúltápból nem élnek meg. Ez döglött..
SRV van vmennyi?
5 milliárd. És a nav a bét a pszáf ezt hátradőlve végignézte. Meg mi is. És ezek a tetvek meg röhögnek rajtunk...
Szívem szerint kiheréltetném ezeket a pondrókat!
nagyon csúnya, nem áldozom rá az időt ,ha találtok valami érdekeset akkor beírhatnátok..
olvastad mit írtam? Minden szart részvénnyel fizettek. Attól a tranzakció még vásárlás, csak a fizetőeszközt nem sikerült értelmezni.. :)
280millió részvény volt a rekord vagy mennyi :D
nem vásárolták, pénzt nem sokat adtak érte, hanem nyomtattak
mit gondolsz honnan van ez a rv db. szám sokszorozás??
de a kregben kb. nyolszorozás volt 2 év alatt az apportozásra akik persze szinte mind eladták, szórták
ritka olcsón vásároltak már 4-5 éve is... Minden szart részvénnyel fizettek, ezért kellett azt elértékteleníteni...
Lövésem nincs, de remélem macinak lesz igaza és átszervezés lesz nem csőd..
nem kimenekítették
hanem el vagyonkezelték ))
apport!!
azért ez wow, reorganizáció olyan, mint ha görögök csinálnák külső támogatás nélkül... szépszép, csak a lényegen nem változtat...