Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Lehetőség az újabb hajónapló megírására:)

#483231 Johny King Előzmény: #483230

:-)

Hajrá phyl!

Petya túl tette már magát azon, hogy kirúgták?:-)

#483230 Zotya32 Előzmény: #483229

Ne legyél már dühös. Vasárnap van, holnaptól minden a phylről szól. Hetekig a kutya nem nézett ide, volt hogy csak én írtam be egymás után többször. Ennyit off elférhet kivételesen. Ne sértődj már meg légyszi. :-)

#483229 Johny King Előzmény: #483216

Off bizony!!!

Én megsértődtem!

Elmentek Ti a bús pi.... a Nokia-s hülyeségetekkel!!

Nyissatok új topikot, ez nem arról szól...

Re: tecnikai kamuk

#483228 Roberrtto Előzmény: #483227

Igen, ez a legnagyobb hátulütője...:(

Rendeltem kínából 3 pótaksit, 2000 Ft-ért, eddig még nam volt rájuk szükségem, egy napot mindig kihúzott:)

#483227 Zotya32 Előzmény: #483224

Csak legyen nálad egy raklap akksi, mert ezek aztán zabálják az energiát. re: net, navi, stb. :-)

#483225 Roberrtto Előzmény: #483224

Ezt a telefonomat is csak azért fogom lecserélni mert a wp telefon sokkal stabilabb és az árjárhatóság miatt az asztali op rendszer között. De ez se most lesz.

#483224 Roberrtto Előzmény: #483221

Ezzel én is egyet értek. Addig kell hazsnálni valamit ameddig jó. Viszont a telefont már nem telefonálni használjuk csak, persze van aki arra és csak arra is fgoja, de én pl nem olvasok újságot ha valahol várakoznom kell, hanem netről olvasom a legfrissebb híreket, fórumokat.

Tőúzsdei megbízást is adtam már telefonról. (jó ez végszükség esetén van csak). Navigációnak is hasznát vettem már, az office alkalamzások is teljesen jók, nem utolsósorban telefonról rá tudtam már nézn iotthoni gépemre illetve a szerverre amit bérlek (teamviewer segítségével).

Sportolásnál is jó, méri a megtett távolságot időt és elégetett kalóriát:)

Summa sumarum, a telefont én 4-5 helyen használom kb telefonnak.

tecnikai kamuk

#483221 macika

a telefon arra való hogy telefonáljanak rajta

ezenkívül talán 3-4 dologra használható értelmesen !!! (egyéntől függően), a többi csak marketing és szédítés kérdése a fogyasztói társadalom hulladéka . Vedd meg mert ez már nem 1.1 hanem 1.2 ez kell neked, cseréld le akciósan most, úgy se érsz vele semmit, de akkor megnyugszol a következő beetető reklámig

off aki még nem látta

#483220 Roberrtto Előzmény: #483219

Személyreszabhatóságból konkrétan mit hiányolsz? A windows alkalmazásokban igazad van, nekem is van pár alkalmazás ami kell és azok miatt se váltok még. De időval beindul, év végére meglesz szerintem a 100e alkalmazás simán.

Andoridnál az a baj kell is csinálni vele dolgokat, különben akad, nekem kezdetben egy optimus gt540esem volt, na ha hiszed ha nem azzal pl sokszor még velfenni se lehetett ha hívtak...

De most referenciakészülékem van, nexus s, és ezzel is volt már oylan, hogy midnen ok nélkül újraindult. És ez is be tud akadni, nem annyira mint sok más készülék, de engem pl zavar ha döcög a rendszer. És ezt a döcögést a 2 mag meg az 1 GB Ram se fogja megoldani, az android az ilyen, a széttagoltságnak köszönhetően a döcögés meg is fog maradni.

#483219 taresz Előzmény: #483218

Android-on sem kell rom-ot cserélni. Pl. 2.2-es a jelenlegi szintén Dell készülékem. Jelzem magyarul sem tud egy kukkot sem, de nem érdekel.

Ez a rom cserélgetős/root-olós marhaság csak arra jó, hogy húúúúú én vagyok a f@szagyerek, hogy a legújabb van rajta. Ebből én már kinőttem.

Windows-ra nincs semmi értelmes alkalmazás (egyelőre), ami fizetős az meg drága. Android-al azt csinálsz amit akarsz.

Egyébként egy igazságot írtál wp-vel kapcsolatban. Nem akad. Szedi a lábát, viszont személyre szabhatatlan.

Ja! Közvetlen tőlem is szabad kérdezni.:)

#483218 Roberrtto Előzmény: #483217

Kérdezd emg tőle, miért volt sz@r.

Kezdetben votlak és még msot is vanan khiuányosságok, ezt ne mtagadom, én is többek között ezért nem térek még rá, de szarnak modnani azért érdekes:)

Sokan akik hazsnálták inkább azt mondták, hogy unalmas, na de kérem, itt nem kell mókolászni, romot cserélni meg a bánat tudja még mit nem, csak használni.

WP(-tól pedig jönnek a finomságok, simán lehet rá fileokat másolni, nem kell egy köztes szoftver (zune), lesz microsd kártya bővíthatőség, és ugye a legnagyobb dobás az az asztali változattal való átjárhatóság!

Ez már tényleg nagyon OFF!

#483216 Zotya32 Előzmény: #483213

Rendesen off topik a téma, de talán senki nem sértődik meg rajta. Nagyjából úgyis csak max 10en írunk ide. :-)

#483215 taresz Előzmény: #483210

A wp7 egy rakat szar. 3 hónapig használtam egy Dell-t. Maga a készülék jó, de a rendszer fos.

Ez volt az egyetlen telefonom aminek kétszer örültem. Egyszer mikor megjött, meg egyszer mikor elment.

#483214 Roberrtto Előzmény: #483212

Nekem androidos telefonom van, ráadásul natur fejlesztői változat (nexus s), de ez is akad belassul néha. Ilyen panaszt nem hallottam még windows telefonra.

Ettől függetlenül meg avygok vele elégedve, 60k-ért vettem t-mobile-nál kártyásan, ennyit nagyon megér.

Egy hátulütője van nokiának egynelőre, drágán mérik a windowsos készülékeket. De idővel ez is reméljük változik. Én idén még biztosan nem cserélek, talán majd jővőre, hioszen tavaly vettem ezt a telefont.

#483213 Roberrtto Előzmény: #483210

Egyébként nem véletlen, hogy google már kilincsel a gyártóknál, hogy oylan táblagépeket adjanak ki, amin két operációs rendszer van (windows8 és adnroid). Gondolom nem véletlenül. Ettől függetlenül ha windows 8al szerelt táblagépek leszállnak az alsó kategóriába és persze a mobilok is, akkor felkötheti a gatyáját az android.

Apple szerintem továbbra is jó lesz, nagyon jól csinálják amit csinálnak, jó a marketingjük is, jön az apple tv, szerintem az is nagyot fog szólni. És oylan márkaimázst építettek fel, mint eddig még senki.

#483212 Zotya32 Előzmény: #483210

Nekem 2006ig 5110es nokiám volt, azóta meg 6230i. (Most kivárok, amúgy galaxy s2 venném.)

#483210 Roberrtto Előzmény: #483208

Ráadásul wp hihetetlenül egyszerű, tényleg nem kell mókolászni semmit se. Android esetében azér ttöbbet. Én csak attól féltem a nokiát, hogy samsung lg, esetleg valamelyik kínai gyártó tarolja le helyettük a piacot...