Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Lehetőség az újabb hajónapló megírására:)

#483209 macika Előzmény: #483206

euró alapú elszámolás, erste árjegyző (sokszor alszik ))) stb

szoktam adni-venni dolgokat.

#483208 Zotya32 Előzmény: #483205

Minden windows-os. Anno se a bill kapuk volt az elsö, macihintost mégis lenyomta. Telópiacon is behozzák a lemaradást. Nokia megbízható volt, ha beindulnak, gyorsan visszaszoknak az emberek.

#483207 Roberrtto Előzmény: #483206

Nem tudom, én tuti nem ott fogom venni, nyito kegy fiot vagy saxot és ot tkereskedek majd.

Maci

Ha megjelenik win8 ami tabletekre elsz optimalizálva, hidd el felkötheti a gatyáját apple, android emg nem kérdés, az nem minöség. De tényleg nem meggyözni akarlak, legkésőbb 1 év múlva kiderül. Én sokat várok windows8/ wp 8-tól

#483206 Zotya32 Előzmény: #483204

Tényleg a bét a-s vételnek van vmi extra díja vagy annyi mint a T- kategória? :-)

#483205 macika Előzmény: #483203

a microsoft nagyon lemaradt ebben a szegmensben is

és ne felejtkezzél el a table gépek apple, andriod egyeduralmáról ott is csak most kezd észbe kapni a winfos ))

#483204 Roberrtto Előzmény: #483202

Igen én is azon gondolkozom majd, viszont microsot igy belegondolva nem fogja csak nokiára engedni a wp rendszert. Ez olyan lenne mintha csak dell márkán futhatna windows operációs rendszer. Viszont ha nokia kap bizonyos kedvezményeket microsofttól, az jó lesz nekik. (pl olcsóbb készülékeket csak ők gyárthassanak)

#483203 Roberrtto Előzmény: #483201

2% alatt van, de innen eleht fejlődni, nem apple meg android 20-30%os részesedésénél.

Hidd el ha microsoft rátenyerel a mobilpiacra (márpedig rá fog) tarolni fog, főleg ha olcsóbb 50k körüli mobilok is megjelenek, mondjuk nokiától. Átjárható lesz bizonyos tekintetben windows 8 és windows phone. Nem lenne jó ha midnen programot amit windowson használsz elérnél wp telefonról is? Meg miylen rendszert is használsz? Gondolom windows. Android egy töredezett, akadásra hajlamos rendszer, ettől függetlenül most még én is azt használok és en mis rossz. Apple meg marad prémium kategória.

Ettől függetlenül nokia akkro állna igazán nagy növekedés előtt ha tényleg csak ők gyárthatnák a wp készülékeket. Kapacitásuk meglenne rá, mivel symbiannal is leállnak nemsokára.

#483202 Zotya32 Előzmény: #483195

Windows phone jó lesz. Ha innen szabadulok beülnék a nokiás dobozba... :-)

szerintem lesz az még 40 eur. Lehet veszek is :-)

#483201 macika Előzmény: #483200

windows mobili 2-4% piaci részesedés komoly ))

#483200 Roberrtto Előzmény: #483199

Azért kicsit komolyabb cég:))

Én annak örülnék ha csak nokiákon jelenne meg a windows, vagyis monopol helyzetben lenne nokia. Simán el tudná látni a piacot.

#483199 macika Előzmény: #483198

elég nagy gondban van a cég, nem hiába esett le 45.ról 5-re

túlélésért küzd(ött?), a korszerűtlen telefonokkal, és cak most kapcsolt az új micsodával

nem lesz könnyű neki

phylaxia 3? ))

#483196 macika Előzmény: #483195

1-2 év az nem hosszútáv az 3 után kezdődik

ha túléli ))

#483189 Roberrtto Előzmény: #483188

Szerintem nem, nézd meg a linkedint.

Meg azt nem évekre akarom megvenni.

Abban viszont biztos vagyok, hogy 1-2 napban szépen fog menni.

#483188 Zotya32 Előzmény: #483185

"de ilyen lehetőség mint a facebook nem mostanában lesz, ahol jó eséllyel visszaszerezhetem az itt elbukott pénzem."

Nem kell mindent elhinni... a phylből tanulhattál volna, mindenki a facebook-on akar nagyot szakítani... az egész világ... vajon sikerülni fog akkor???

(szerintem hatalmas bukta lesz pár nap után.... óvatosan majd)

#483185 Roberrtto Előzmény: #483152

Ezért nem kell adóbevallást csinálni:))

Komolyra fordítva tényleg vicces, hogy mit meg lehet csinálni. Olyan nincs, hogy hiteles tájékoztatásért elmarasztalnak egy céget? Mert itt ez fennáll. Aztán lehet midnenféle papírokkal tudnák igazolni, nem lehetetlen, hogy ezzel azzal tárgyaltak.

Én sajnos pesszimista vagyok...

Nagyon nem szeretném eladni, de ilyen lehetőség mint a facebook nem mostanában lesz, ahol jó eséllyel visszaszerezhetem az itt elbukott pénzem.

#483153 Kissherceg Előzmény: #483152

hát lehetne mit kapirgálni a cég körül, az biztos...