hát ez a xar jól a nyakamon maradt...39800-nál nem adtam el nyereséggel, mert 40 K fölé vártam....stabil cég, jó story-val, mégse veszik.....
hát ez a xar jól a nyakamon maradt...39800-nál nem adtam el nyereséggel, mert 40 K fölé vártam....stabil cég, jó story-val, mégse veszik.....
1 év az engedélyeztetés
addig még sok idő van, és sajna a magyar oldal közben egyre szarabb ((
sztem dupltető - usa további esésnél (célár 1310 kb) ricsi 36k - rés
mindig azt magyarázzák a szakértők... :)
ez igaz, de a tőzsde sem a jelent árazza :)
A hazai árbevételcsökkenés már idén is jelen van, a Cariprazine törzskönyvezése pedig most kezdődik, amely a legjobb esetben is 2 év. 2014 ben lép vele picra a richter, utána lesz belőle csak bevétel
elvileg a hazai árbevétel csökkenést ellentételeznie kellene a múltkor bejelentett készítménynek...
ez már sajnos több, is mint résbetöltés....múlt héten nem adtam el 39500 fölött, mert 40.000 fölé vártam...sajnos nagyon beesett, pedig huf gyengülés van, defenzív papír, meg erős cég is...én nem értem, miért öntik...
várható volt
erik is mondta h a hazai bevétel csökkeni fog 10-20%-t
A hét elején ismét sor került a félévente aktuális vaklicitre a hazai gyógyszerpiacon, ahol a tavaly októberi árzuhanásnál nagyobb árcsökkentéseket lehet tapasztalni. A Richtert különösen érzékenyen érintette a licit.
Ha így lenne majd, akkor tizedelni kéne az árfolyamot és 10x-ezni a darabszámot, mert 55-60k-ért nem sokan fognak Richtert venni.
köszi, hogy beírtad. A 2. fölött elsiklottam, viszont az én grafimon 35900-35995.
Illetve remélem egyről beszélünk...
Megjelent a 3. rés.
3. A mostani
2. 35.900-36.000
1. 31.095-31.980
55-60k környékére várják a 2 év alatt a Cariprazine miatt.
mit tud?
Hiába tiltakozik a kamara, csökkenek a gyógyszertámogatások
Megkezdődtek az egyeztetések az ez évi, illetve a jövő évre vonatkozó gyógyszertámogatások csökkentéséről, amelyet kormányhatározat írt elő - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) pénteken az MTI megkeresésére. http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/hiaba-tiltakozik-a-kamara-csokkenek-a-gyogyszertamogatasok-369643