:)
:)
a klasszikus Best of Chevignon parfüm a kedvencem,15 éve mindig van belőle...
a másik Armani Code és ezzel a parfüm nálam vége is:))
egyébként chevignon göncöm soha nem volt:)
báázz gagyi vagyok:))
Hallod, ennyi nőies pasit...))
A Marc-ban én csalódtam, hamar szétment.
Anno kedveltem a Chevignon-t, de mióta kivonult, csak parfümben kapható itthon. Máshol sem találkoztam vele..
jó márka, a többit amit írtál nem akarom kommentálni, mert már így is osztottalak... :)
French Connection márkából adódik néhány darabom,másoktól hallom MO-n nincs is jelen......azt mondják ez jó márka,nekem gőzöm sincs.....30éves angol márka....
sportosabb márkában cipőben szeretem a SKECHERS,Devergo márkákat,mondjam azt 2003 óta ezekből folyamatosan van-mindig találok vmit ami tetszik.
Nike alap sportban ezenkivűl semmi.
alkalmi bőrcipőben Pat Calvin,Josef Seibel,Marc szinte csak ez a 3 márka tetszett meg az utobbi 10 évben.
HT gagyi fos! Vettem 2 galléros pólót. A fehér kinyúlt, elvékonyodott, a színesen pedig a festék az izzadós helyeken más színre váltott. Mindezt 2 hónap nyár alatt. Nevetséges. De most minden féláron van a webshopban, lehet megpróbálom újra.
Ez utóbbiban a szolgáltatás is jó. Vettem egy gatyát, kimosattam, néhol fakó csíkok, meg kopások lettek benne. Nem tom miért, a csaj azt mondta, tán a mosópor, de mukk nélkül visszavették.
Zara gagyi tömeggyártmány, ám nyereséges... :) Peek&Cloppenburg;
bementem ma este egy ZARA boltba....annyit emlegették ismerősök,hát a Saxoo nyomába sem léphet....
mondom nézek vmi inget kék farmehez,hát 10ezer körül van,minőségre-ránézésre saxoo ingekhez viszonyitva messze alul marad...nem vettem semmit.
sícuccom nekem fundango, sztm is korrekt.
Tom Tailor, Ralph Lauren ,Tommy Hilfiger : ezekben még nem csalódtam. A Premier Outlet- ben még egész jó áron lehet szert tenni rájuk.
síkabátom, pólóim, nadrág (hosszú/rövid) mind HT...
pont ma nézegettem, 1-2 hét múlva kéne vennem pár dolgot...
csak rendkívül utálok vásárolni.... :))
Azért, mert Magyar, még lehet jó, és gyárthat divatos cuccokat, sőt!!!
Amúgy a heavy tools nekem bejön, egész jó cuccaik vannak...
Persona (divatruha) pipa
Jeans Club (divatruha) ?
Thomas Jeans (divatruha) pipa
Agressor (divatruha) pipa
G.Gecco (divatruha) pipa
Brando London (divatruha) pipa
Paris Boutique (divatruha) ?
Sandstone (túraruházat) ?
Heavy Tools (túraruházat) ?
( na most mi az igaz? :)) http://www.sportplaza.hu/marka-tortenet.php?marka_ID=19 )
Mission (cipő) ?
Wink (sportruházat) kínai
Budmil (sportruházat) Pipa
Cassone (sportruházat) ?
Enzo (sportruházat) ?
mindent én sem tudhatok.
:))
http://www.arukereso.hu/akciostippek/azt-hitted-kulfoldi-marka-pedig-magyar/
"Állítólag további „álkülföldi” magyar cégek a piacon:
Persona (divatruha)
Jeans Club (divatruha)
Thomas Jeans (divatruha)
Agressor (divatruha)
G.Gecco (divatruha)
Brando London (divatruha)
Paris Boutique (divatruha)
Sandstone (túraruházat)
Heavy Tools (túraruházat)
( na most mi az igaz? :)) http://www.sportplaza.hu/marka-tortenet.php?marka_ID=19 )
Mission (cipő)
Wink (sportruházat)
Budmil (sportruházat)
Cassone (sportruházat)
Enzo (sportruházat)
Gepida (bringa)
Mali (bringa)"
ők már csak tudják..))
kb így működik.
itt van pl az Amnesia...kint török országban is gyártanak amnesia márkanévvel...a tulaj kiutazik, szépen összeszedi azokat a cuccokat amik tetszenek neki, itthon meg sajátként forgalmazza.
de simán megvesznek egyéb márkáju, nem egyszer kínai-olasz ( nem véletlenül írtam így:)), ruhákat, és simán át cimkézik itthon....
Ja és ez nem csak az amnesiára jellemző...általános itthon..
de olyan is létezik, mondjuk török országban, kimész gyártóhoz, legyen mondjuk farmer, megnézed a kollekcióját, kiválasztasz akárhány fazont, mondod a mennyiséget, méret elosztást, elmész, alszol egy szállodában kettőt, és mire visszamész kész van a saját cimkés, szegecses, saját gombos, izlés szerint koptatott saját "gyártású" farmer gatyád...
Ugyan ez kínában, kicsit nagyobb mennyiségben..))