buxot nem,azzal sehogy.
hello Főnök :-))
te hogy állsz ? longolod ? shortolod ?
Pont annyira lehet fordított fej-váll feketével, mint sima fej-váll az ismert forma szerint. Jelenleg nyakvonal felett az index.
http://postimage.org/image/do2cve3r5/full/
Holnap nem leszek, lemegyek Miskolcra.
Pont annyira lehet fordított fej-váll feketével, mint sima fej-váll az ismert forma szerint. Jelenleg nyakvonal felett az index.
http://postimage.org/image/do2cve3r5/full/
Holnap nem leszek, lemegyek Miskolcra.
Vagy elégetik secc,perc.Egy tanács.,mindig tedd el a nyerőt,főleg ha már van.És objektivan
nézd a másik oldalt is.Végezz valószinüség számitást,nézd meg az értékeket.Jövő héten a dühi topikban meg majd k anyázol,hogy minuszban vagy utána tartod a gyj-k ig,még nagyobb minusz lesz,és azt veszed észre elégett az idelyi éved nyereményének a duplája.
Vagy elégetik secc,perc.Egy tanács.,mindig tedd el a nyerőt,főleg ha már van.És objektivan
nézd a másik oldalt is.Végezz valószinüség számitást,nézd meg az értékeket.Jövő héten a dühi topikban meg majd k anyázol,hogy minuszban vagy utána tartod a gyj-k ig,még nagyobb minusz lesz,és azt veszed észre elégett az idelyi éved nyereményének a duplája.
khm.... 13 ezerig rántják vagy fölé ,cumi lessz.Szállj ki.shortolj.Hallganti fogom évekig tőled a jéét :) :) mint telya pl :)
nekem mindegy milyen pénz...csak a hipermarketben, utazási irodában, stb. elfogadják a nyereményem, amikor majd elköltöm...
majd meglátjuk..._:)))
most csak "hintáztatják" a piacokat ebben a magasságban...el kell adni azt a sok longot.. 2 hónap múlva többet tudunk...
ha emelkedés lesz az csak a "játékpénzek" miatt lesz.
Egy magyar átlag család hű de mennyire pazarol mostanában :-S
Más: telkó milyen sikeres azzal a húzásával, hogy növekvő veszteség mellett növekvő osztalékot áraznak, kafa...
Én ma shortolni akartam, lehet lezárom.
ez igaz....
mondjuk azért Árpád vezért is azért jött ide, mert itt jó legelők vannak..mindenki meg tud majd élni itt... ő még jól gondolkozott..
Nagy Lajos meg egyik évben 5 tonna aranyat adott el a Velencei piacon...elherdálta a vagyont...most az MNB 1 tonna aranyon csücsül.
lexarom...én most akarok jól élni....a régieket se érdekelte, hogy a következő generáció mit gondol róluk....
igen...ez szokott lenni...de már annyit emelkedtünk idén hogy májusig nem tudunk hova menni...esetleg oldalazni ? de ahhoz meg honnan vesznek elég palimadarat akikkel tartani tudják 3 hónapig a piacokat ? lehetetlen.
úgysem longolsz, szinte soha.....ismered azt, hogy sell in May, and go away....hát még nincs május
no igen....majd 100 év múlva közgazdasági előadásokon lesz tananyag a mostani időszak, amikor az USA csak a luxus hajszolásához értett, és nem az értékteremtéshez, és amikor csak a lustaság és a felelőtlen pénznyomtatás létezett...
tanítani fogják ezt.... és lehet hogy az déd-unokáink nagyon le fognak nézni ezért minket...a pazarló élet miatt...