Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#482285 lyonell Előzmény: #482280

Vagy elégetik secc,perc.Egy tanács.,mindig tedd el a nyerőt,főleg ha már van.És objektivan

nézd a másik oldalt is.Végezz valószinüség számitást,nézd meg az értékeket.Jövő héten a dühi topikban meg majd k anyázol,hogy minuszban vagy utána tartod a gyj-k ig,még nagyobb minusz lesz,és azt veszed észre elégett az idelyi éved nyereményének a duplája.

#482284 lyonell Előzmény: #482280

Vagy elégetik secc,perc.Egy tanács.,mindig tedd el a nyerőt,főleg ha már van.És objektivan

nézd a másik oldalt is.Végezz valószinüség számitást,nézd meg az értékeket.Jövő héten a dühi topikban meg majd k anyázol,hogy minuszban vagy utána tartod a gyj-k ig,még nagyobb minusz lesz,és azt veszed észre elégett az idelyi éved nyereményének a duplája.

#482282 lyonell Előzmény: #482270

khm.... 13 ezerig rántják vagy fölé ,cumi lessz.Szállj ki.shortolj.Hallganti fogom évekig tőled a jéét :) :) mint telya pl :)

#482280 Euroman Előzmény: #482275

nekem mindegy milyen pénz...csak a hipermarketben, utazási irodában, stb. elfogadják a nyereményem, amikor majd elköltöm...

#482275 BudFox Előzmény: #482267

majd meglátjuk..._:)))

most csak "hintáztatják" a piacokat ebben a magasságban...el kell adni azt a sok longot.. 2 hónap múlva többet tudunk...

ha emelkedés lesz az csak a "játékpénzek" miatt lesz.

Re: G.o

#482274 gilgalad Előzmény: #482258

Egy magyar átlag család hű de mennyire pazarol mostanában :-S

Más: telkó milyen sikeres azzal a húzásával, hogy növekvő veszteség mellett növekvő osztalékot áraznak, kafa...

Én ma shortolni akartam, lehet lezárom.

#482273 BudFox Előzmény: #482264

ez igaz....

mondjuk azért Árpád vezért is azért jött ide, mert itt jó legelők vannak..mindenki meg tud majd élni itt... ő még jól gondolkozott..

Nagy Lajos meg egyik évben 5 tonna aranyat adott el a Velencei piacon...elherdálta a vagyont...most az MNB 1 tonna aranyon csücsül.

#482264 Euroman Előzmény: #482258

lexarom...én most akarok jól élni....a régieket se érdekelte, hogy a következő generáció mit gondol róluk....

#482263 BudFox Előzmény: #482259

igen...ez szokott lenni...de már annyit emelkedtünk idén hogy májusig nem tudunk hova menni...esetleg oldalazni ? de ahhoz meg honnan vesznek elég palimadarat akikkel tartani tudják 3 hónapig a piacokat ? lehetetlen.

#482259 Euroman Előzmény: #482251

úgysem longolsz, szinte soha.....ismered azt, hogy sell in May, and go away....hát még nincs május

#482258 BudFox Előzmény: #482246

no igen....majd 100 év múlva közgazdasági előadásokon lesz tananyag a mostani időszak, amikor az USA csak a luxus hajszolásához értett, és nem az értékteremtéshez, és amikor csak a lustaság és a felelőtlen pénznyomtatás létezett...

tanítani fogják ezt.... és lehet hogy az déd-unokáink nagyon le fognak nézni ezért minket...a pazarló élet miatt...