Regisztráció Elfelejtett jelszó

XIII.ker 76nm. 8.5MFT!

Re: XIII.ker. 76nm, 2szoba, 8.5MFT!

#482038 Hathor Előzmény: #482031

Írtam a hely nem annyira keresett. Van a XIII.kerületben pár utca, amit annyira nem díjaznak. Full csendes mellékutca, de lakóságilag vegyes a terület! Vannak ilyen területek például Szent László utca.

Mondtam akit érdekel, annak megírom. Buktató csak rosszabb az utca, rosszabb prolibb lakók a házban. Saját ottélésre a lakás nem jó vétel, de befektetésnek, számítva a kerület kipucolására, bérbeadásra, befektetésre tökéletes lehet. 8kerben is nagyítós az ilyen ár érték arány. Természetesen megy az anyag a mailedre.

Nem véletlen néte ki a területet a kormány.

A ház előtti parokolóban sok jó autó van, semmi bajuk, de nem árt az óvatosság, akár a Mátyás téren. Arra laktam sosem volt bajom, de sokan nem szeretik. Van aki veszi, mert kiépül, már rakják le ott is a térburkolatos utcákat, zöld parkokat.

#482031 Bendeguz Előzmény: #481959

Akkor mi a buktató? Ez így túl szép. 6 sávos Váci útra néz? Csak C-típusú állampolgárok lakják a házat? Romos?

Tudnál kérlek képeket küldeni? Tudod a címemet. köszi!

Ja az lemaradt, hogy tul…

#482025 Hathor

Ja az lemaradt, hogy tulajdoni lap szerint 76nm-es a lakás, valóságban 80nm..

tehát valóságban felmérve nagyobb.

80nm-8.5MFT

#481959 Hathor Előzmény: #481942

Nem!

hitellel együtt 8.5MFT!

nem kell többet fizetni.

8MFT a hitel, amit a vételárból rendeznek. Nincs becsapás benne. Végár mindennel együtt ennyi.

#481942 Bendeguz Előzmény: #481872

Tehát 16,5 millióba kerülne nekem a lakás? Kicsit bepalizós a topic címe...

#481921 Hathor Előzmény: #481914

lehet jobban jársz vele, főleg ha egy jó hirdető közvetítő van rajta, és áramlik rá a sok éhes ember ,-)...

#481906 Hathor Előzmény: #481903

Rendben főnök.

Onnan semmit nem adtam el évek alatt.

Innen a két nappal ezelőttiből úghy néz ki elviszik a Miskolci irodaházat.

értelme van, de nemsoká törlöm a topikot, hogy ne zavarjon senkit.

Bízzunk benne, hogy valaki átolvassa a sok dumálgatást, amit hozzátesznek a topikhoz, az eladó ingatlanban.

A fehér varjút lehet nagyitózni akkor majd.

#481891 Hathor Előzmény: #481886

ami alkalmi vétel arra. akit zavar átugorja.

Valakinek meg jól jöhet, ha éppen befeketet. Az eladó ingatlanban úgy sem néz be az ember, mert lehet csak fecsegés megy, na meg nem is biztos, hogy akar venni az ember, de jó árat meglátva igen.

Egy két nap és törlöm.

Alkalmi fehér holló, így topik dömping sem lesz, pláne törölve pár napon belül.

#481884 Hathor Előzmény: #481872

felhozva, mert ár érték arány szempontjából jól jöhet valakinek, és ennyiért tudom, hogy kell! ,-)

XIII.ker. 76nm, 2szoba, 8.5MFT!

#481872 Hathor

Budapesten a XIII.kerületben eladó egy 76nm-es, II.emeleti, utcai fekvésű, világos, két darab nagy utcai szobás öröklakás 8.5MFT-ért fixen. Alku nincs.

A lakás fel volt újítva, költözhető. A lakást jelenlegi tuljadonosa a kormányzati negyed kialakítása miatt vette befektetésnek, mivel nem valósult meg a negyed és adósságuk van, így sürgősen eladnák az ingatlant.

Láttam a lakást, jó az elosztása, jó az állapota az árhoz képest, gázkonvektoros a fűtése.

A ház és a környék nem túl jó, de 60.000Ft-ért bérbe vették volna a tulajtól.

Jelenleg 8MFT OTP tartozás van a lakáson, ezt kell kiváltani, így a hitellel együtt 8.5MFT az ár!

További info e-mail-ben. Ehhez adjátok meg priviben a mailcímeteket.

Itt a topikban nincs több info.