Vége a speki rallynak, továbbiak majd az események függvényében.
Vége a speki rallynak, továbbiak majd az események függvényében.
mindenki elment füvezni, hogy ma nincs kereskedés?? tegnap olyan lelkesen öntötték, netán elfogyott?
a negatív hullámaid eredménye :))
döl a híd? vagy mi? ))
még ott van... de ha jön az epeh.... :))
menj a fenébe )))
a 176.os még ott van
nyugi
átragadt rólad... :)
ezek a tegnapi öntések.....
gyanítom ma is lesz... akár a 28 is sorra kerülhet.
negatív sugárzásod van zoltán
gondolj jenőbára, neki mindig minden , mindenkor felfele áll ))))
úgy tűnik ennyi volt, megyünk vissza 30 alá....
a szokásos 2 napos remény idei első kiadását láthattuk. Köszönjük annak a spekinek, akinek volt rá 5-10 milliója...
Ha lenne vmi érdekes hétfőn, akkor nem itt állnánk, egyelőre visszavettem a várakozásaimat 0 közelébe...
ideje visszaadni az 50%-ot Árkiéknak, mert nem illik a "nyereség" szó a Holdinghoz....
hétfőn kiderül a Holding eredménye is...
Nem semmi, a kőművesbrigád nyereséggel zárt.
Azt hiszem ez a mai zátó tanubizonyságott tett arról, hogy ez egy "szokásos" tömőrally volt.
Köszönjük tp, a drága nagytulaj megint igyekszik mindenáron megszabadulni a papírjaitól, félek, mert megsúgták neki, hogy nagy sz@r várható. Félek a hétfőtől...!:(
10 ft lesz az oszti kb.
kéféle embertipus tőzsdézik: pesszimista és az optimista
a realista ugyanis rá se néz ))
:))))
Csak azért vigyorgok, mert nekem is megfordult a fejembe már tegnap egy kis vétel, de aztán phylt látva, ebbe sem bíztam. Olyan 2 k-val akartam szórakozni, de nem mertem....
nyomi nutexen gondolkodtam a napokban, miután olvastam hogy marslako eladta...
és láss csodát... hogy b.... meg.... :(((
Bankár Holding: világszolgálók
2012. február 22.
HVG
Januártól már nem egyszemélyes az egészségügyi, képzőművészeti és ingatlanbefektetésekkel egyaránt foglalkozó Bankár Holding Zrt. igazgatósága, miután a tulajdonos milliárdos, Kovács Gábor a saját alapítványát követve kiköltözött Svájcba. A társaság vezető testületébe kooptálták többek között a cég egyik munkavállalóját, a ciprusi lakóhellyel rendelkező Germann Tamást. A HVG érdeklődésére Kovács elmondta, a következő néhány évben az egymillió svájci frank adományozásával általa létrehozott, genfi székhelyű Világszolgálók Alapítványának (World Servers Foundation) nemzetközi kapcsolatépítésével foglalkozik. A szervezet a világ jószolgálati kezdeményezéseit szeretné összefogni, és a legjobbakat évente három kategóriában egyenként 500 ezer euróval díjazni.